Camping Wolf in Traben-Trarbach (Moezel) Duitsland beoordelingen 8.3 | Zoover

Beoordelingen Camping Wolf

28 mei 2012

Zicht vanuit de voortent

Beoordelingen Camping Wolf

Klosterbergstrasse 8, 56841, Traben-Trarbach (Moezel)
Camping Wolf scoort een 8,3 uit 10, op basis van 10 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Wolf? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Wolf in Traben-Trarbach (Moezel), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 36 vakantiefoto's van Camping Wolf vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Duitsland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Rheinland Pfalz. Vergelijk Camping Wolf met andere accommodaties in Traben-Trarbach (Moezel).

9 beoordelingen over Wolf

"Mooi!"
a.fokker4
8-10-2011 Leuke gezellige camping....Wel veel walnootbomen op de camping. En die vallen op je camper en dan schrik je wel even de 1ste paar keer... Verder goed verzorgd allemaal. Leuke en mooie ligging. Fiets mee en touren maar!

"Uitstekend adres"
Dick Bosch
24-7-2011 Heerlijke rustige camping met uiterst vriendelijk beheer.
Prachtige omgeving.

"Degelijke Camping"
hoinjsz
13-6-2011 Vriendelijk behulpzaam personeel, mooi uitzicht, rustig gelegen.
Naar onze mening is 1 douche-blok met 3 dames en 3 heren douches te weinig.
Het had ook handiger geweest wanneer er achterin ook een douche-blok zou zijn.

met partner, Sept. 2010
"Goed verzorgde camping"
firephotopress
11-12-2010 Bij aankomst konden wij een plaatsje zoeken, en werden wij ingeschreven.
Het ritueel van het aansluiten van de stroom was ook op deze camping van toepassing, en werd snel geregeld.
We kregen goede informatie over de mogelijkheid broodjes te bestellen, waar we dankbaar gebruik van maakten.
De camping zag er keurig verzorgd uit, een vriendelijke receptie, keurig schoon sanitair.
Het enige nadeel is dat er maar 1 watertappunt is, maar we hadden de hele dag de tijd.
En het plaatsje Wolf is bijna een museum met al die leuke huisjes op loopafstand.
Dit is naar onze mening een aanrader, en wij komen hier zeker nog een keer terug.

met partner, Aug. 2009
"Fantastich , veel natuur"
j aerts
27-9-2009 campingplatz wolf is zeer aan te raden , ik kom daar al 40 jaar ieder jaar weer en ontdek nog steeds weer nieuwe mooie plekjes

met oudere kinderen
"Aanrader"
Fris
19-7-2009 Schitterend gelegen camping!
Mooi aangelegd en keurig onderhouden.
Wel een aanzienlijk aantal "vaste" gasten en die staan direct bij de ingang...
Echt een minpuntje is het ontbreken van een kraan halverwege. Wij stonden vrij ver naar achteren en dan is het een heel eind lopen naar de kraan.
Verder een prima camping!
We zijn er langer gebleven dan gepland en komen zeker terug!

"Supergezellige camping met vriendelijke mensen"
A.vd Vegt
4-1-2009 Gezellige familiecamping met ruime plaatsen mooi uitzicht op de moezel en wijngaarden heelijke en gezellige restaurantjes vrolijke mensen ook de eigenaren die gewoon op het terras een dranke meedrinken, geen poespas.

met partner, Aug. 2008
"T'Is daar geweldig!"
M. Scheele-Otte
31-8-2008 Op 27 augustus kwamen we op deze kamping "aangespoeld" tijdens een flinke onweersbui. Na een half uurtje klaarde de lucht weer op en werd ons een plaats aangewezen.
Ons plan was na een paar dagen verder te trekken. Het is er niet van gekomen omdat dit stukje aan de Moezel erg veel mogelijkheden bied. De boten varen er regelmatig zodat je na een eind(je) wandelen of fietsen eventueel per boot weer terug kan. Ook met de bus kunnen fietsen mee. Met onze duitse herder waren we overal welkom, het beestje had eerder drinken op een terras dan wij; dus met hond ook aan te raden!
Wij hadden het hier zo naar ons zin dat de caravan tot einde seizoen op kamping Wolf blijft staan.
Met de vaste gasten was tijdens dat half uurtje wachten zo contact gelegd, kortom: erg gezellig, gemoedelijk, een aanrader!

Annita Beaujon
8-10-2007 Een prachtig gelegen camping in een bocht van de moezel. Een adembenemend uitzicht over de wijngaarden op de berg aan de overkant van de moezel. Er zijn een heleboel wandel en fietspaden aangelegd die deels bewegwijzerd zijn. Het plaatselijke VVV geeft graag informatie. In de omgeving zijn tal van toeristische stadjes als Traben-Trarbach en Bernkastel-Keus. De camping zelf is schaduwrijk door notenbomen, appel- peren en pruimenbomen. Sanitair is prima verzorgd en je wordt er goed ontvangen. Op 3.5 uur rijden van Breda een plaats waar je zelfs voor een weekend echt op vakantie bent.