Beoordelingen Camping Rissbach****

25 mei 2013

Rissbach****
Beoordelingen Camping Rissbach****
Rißbacherstraße 155, 56841, Traben-Trarbach (Moezel)
Overweeg je om een verblijf te boeken in Camping Rissbach**** in Traben-Trarbach (Moezel), maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Camping Rissbach**** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Camping Rissbach scoort een 8,4 uit 10, op basis van 90 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Camping Rissbach**** in Traben-Trarbach (Moezel), maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Camping Rissbach****, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Camping Rissbach**** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 76 vakantiefoto's van Camping Rissbach**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Duitsland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Rheinland Pfalz. Vergelijk Camping Rissbach**** met andere accommodaties in Traben-Trarbach (Moezel).

1 2 3 4 5 6 7 8 9 volgende

81 beoordelingen over Rissbach****

met oudere kinderen, Mei 2013
"Prachtige kleinschalige camping"
marianne lengkeek
22-5-2013 Prachtig gelegen camping aan de Moezel gelegen tussen de wijngaarden.
Vriendelijk en behulpzame campingeigenaren/ personeel die er alles aan doe om het je als campinggast naar je zin te maken. Genoeg te zien en te doen in deze romantische omgeving!

met vrienden, Apr. 2013
"Goed verzorgde en onderhouden camping."
Marien
23-4-2013 Vriendelijke personeel die gelijk klaar staan wanneer er iets niet gaat zoals gewenst. Bij aankomst was het veld nog wat zacht gelijk werd hulp geboden om de caravan op zijn plek te zetten.

Goede onderhouden en zo goed als vlakke velden. Keurig onderhouden en bijgehouden toiletgebouw.

Bij aankomst (tweede week dat de camping open was) was het onderhoud voor het zomerseizoen in volle gang. Alles werd van een nieuwe verflaag voorzien en zelfs de speeltuin werd onder handen genomen.

Drie keer goed en lekker tegen een goede prijs wezen eten in het restaurant.

De camping ligt op loop afstand van Traben-Trarbach.

met partner, 2013
"Top"
Sandy Boots
24-1-2013 Ik kom er al mijn hele leven en de camping is alleen maar mooier geworden.. en met name voor de kinderen. Ik kom er nog steeds graag en blijf ook ieder jaar weer terug komen net als mijn familie.

"Mooie camping"
serge
3-11-2012 De camping is heel mooi gelegen langs de Moezel.Het stadje kan je gemakkelijk bereiken te voet of met de fiets.

Het personeel is heel vriendelijk.s'Morgens kan je verse broodjes verkrijgen.
Het enige minpunt vind ik als je in de koudere periode gaat .Is dat er weinig verwarming is bij de lavabo's.

"Super ontspannend"
Bushtuckers
27-10-2012 Super ontspannende camping. Zeer vriendelijk en behulpzaam. Ligging fantastisch Overal wifi op de camping alleen moet je wel vaak de verbinding herstellen. Ideale camping om uitstapjes te maken .

"Ons tweede thuis"
Jack en Frans Godle...
25-10-2012 Al vanaf dat de familie van Dongen deze camping beheert komen wij hier graag in het voorjaar en najaar.
We hebben al veel zien verbeteren gedurende de 6 jaren.
Dit jaar waren wij uitgenodigd op het "afkampfeest" en zijn daar graag voor teruggekomen.
De hele camping was uitgenodigd op de avond met gratis eten (barbecue) en drinken en gezellige live muziek. Waar vind je dit!!! Top!
Iedereen nogmaals bedankt.

"Topper !!"
Bozuwa
27-9-2012 Kwamen zonder te reserveren. Eigenlijk geen plaats meer, maar na wat passen en meten bleek er toch nog een plaatsje te zijn. Aan de Moezel. Prachtig. Erg vriendelijke beheerders. Klasse camping voor een vakantie aan de Moezel.

"Mooie plaatsen"
wimencorriedekker
16-10-2012 Wij hadden een plaats op de derde rij, en daar hebben we ook voor gekozen.
Wij waren hier de eerste twee weken van September met de caravan.
Gaan we weer een keer naar deze camping, en dat gaat ook weer gebeuren, dan kiezen we voor een plaats op de eerste (aan de moezel) of tweede rij, daar betaal je dan meer voor, maar dan heb je ook meer zicht op de moezel.
Het was voor ons de eerste keer op deze camping en hebben daar veel plezier gehad.
De Familie van Dongen en het personeel, doet er alles aan om het iedereen naar de zin te maken, begrijp dan ook niet dat hier door iemand geschreven word, dat het een slechte camping is, dat slaat helemaal nergens op.

Ook in het Restaurant is het goed eten voor een mooie prijs en ook hier weer vriendelijk personeel.
Het is wel aan te raden om vroeg in het voorjaar te reserveren, wil je verzekerd zijn van een plaats, wij deden dat in Februari dit jaar.
Camping is Top, ook het Sanitair.

met partner, Sept. 2012
"Mooie ligging, schone verzorgde camping"
Klaes en Joukje
13-9-2012 We kwamen onaangekondigd in een week met allerhande wijnfeesten. De camping bleek dus vol te zijn. Op het moment, dat we auto en caravan wilden gaan draaien kwam de eigenaar naar ons toe. Of we even wilden gaan kijken naar de reserveplaats en of we eventueel daar wilden staan. Met zicht op de Moezel, was het plekje snel gevuld. Alle medewerking dus. Het eten in het restaurant was erg goed, de omgeving was prima en voor ons gelukkig het weer ook. Het sanitair werd dagelijks erg goed schoongemaakt. Van de beide kleine zwembaden hebben we geen gebruik gemaakt, maar deze waren ogenschijnlijk goed schoon. In ieder geval werd het water dagelijks gecontroleerd.
Dat men aan het einde van het seizoen nog zo goed de zaken in orde hield, verdient een compiment.
Onbegrijpelijk dat er negatieve mutaties zijn toegevoegd, waarin we de camping dus helemaal niet herkenden. Misschien gast geweest ergens anders ?????

met partner, Aug. 2012
"Zeer tevreden over de camping"
Vicky Cruts en Luc ...
6-9-2012 mooie camping,prachtige ligging,schoon in alle opzichten,vriendelijk en behulpzaam personeel.
kortom aanrader !! komen zeker terug .

1 2 3 4 5 6 7 8 9 volgende

Aan welke Europese toerist stoor jij je het meest op vakantie?