16-10-2012
Wij hadden een plaats op de derde rij, en daar hebben we ook voor gekozen.
Wij waren hier de eerste twee weken van September met de caravan.
Gaan we weer een keer naar deze camping, en dat gaat ook weer gebeuren, dan kiezen we voor een plaats op de eerste (aan de moezel) of tweede rij, daar betaal je dan meer voor, maar dan heb je ook meer zicht op de moezel.
Het was voor ons de eerste keer op deze camping en hebben daar veel plezier gehad.
De Familie van Dongen en het personeel, doet er alles aan om het iedereen naar de zin te maken, begrijp dan ook niet dat hier door iemand geschreven word, dat het een slechte camping is, dat slaat helemaal nergens op.
Ook in het Restaurant is het goed eten voor een mooie prijs en ook hier weer vriendelijk personeel.
Het is wel aan te raden om vroeg in het voorjaar te reserveren, wil je verzekerd zijn van een plaats, wij deden dat in Februari dit jaar.
Camping is Top, ook het Sanitair.
13-9-2012
We kwamen onaangekondigd in een week met allerhande wijnfeesten. De camping bleek dus vol te zijn. Op het moment, dat we auto en caravan wilden gaan draaien kwam de eigenaar naar ons toe. Of we even wilden gaan kijken naar de reserveplaats en of we eventueel daar wilden staan. Met zicht op de Moezel, was het plekje snel gevuld. Alle medewerking dus. Het eten in het restaurant was erg goed, de omgeving was prima en voor ons gelukkig het weer ook. Het sanitair werd dagelijks erg goed schoongemaakt. Van de beide kleine zwembaden hebben we geen gebruik gemaakt, maar deze waren ogenschijnlijk goed schoon. In ieder geval werd het water dagelijks gecontroleerd.
Dat men aan het einde van het seizoen nog zo goed de zaken in orde hield, verdient een compiment.
Onbegrijpelijk dat er negatieve mutaties zijn toegevoegd, waarin we de camping dus helemaal niet herkenden. Misschien gast geweest ergens anders ?????
6-9-2012
mooie camping,prachtige ligging,schoon in alle opzichten,vriendelijk en behulpzaam personeel.
kortom aanrader !! komen zeker terug .