13-7-2011
We komen al 25 jaar in Hotel Bellevue en het voelt altijd heerlijk om hier weer te zijn. Het hotel straalt rust en klasse uit en het personeel is altijd erg vriendelijk en behulpzaam. Elke kamer is individueel ingericht van moderne kamers tot de echte Jugendsil en alle kamers zijn zeer schoon. In de kamer vindt u ook badjassen en slippers.
Het hotel ligt direct aan de Moezel en als u buiten stapt kunt u zo plaats nemen op een van de rondvaartboten. U kunt ook de trein naar Bullay nemen en vanaf daar naar Trier, Koblenz of Kochem. Als u wilt ontspannen, kunt u naar spa. Het is niet groot, maar je kunt alles vinden zwembad, sauna, stoombad, kluisjes voor kleding, relaxruimte. Het eten is uitstekend. Het beste is om vooraf te reserveren voor het diner. Ontbijt is uitstekend, maar soms moet je wachten op een tafel als het erg druk is. Ik kan het hotel zeker aan bevelen, of u gewoon wilt ontspannen, of wilt u een fiets of wandeltocht maken, het is hier genieten voor iedereen.
22-2-2010
Net terug van een familieweekendje en ik snap de laatste mindere commentaren niet..? Dit is gewoon een héél goed hotel, uitstekend personeel, nette kamers en heerlijk restaurant. Wij doen ±4 à 5 weekendtrips per jaar, dus kunnen goed vergelijken en het Bellevue Hotel is de 4*Sup. rating meer dan waard!
Als je in een bijgebouw verblijft kan de band met het Jugenstilhotel minder zijn, dus zou ik ook het Haupthaus aanbevelen, maar voor de rest niets dan lof!!
Beperkte, maar heel schone poolarea met sauna, stoombad, douches, kleedruimte.
Wij vinden het hotel wél geschikt voor kinderen, het personeel was heel attent voor onze 7-jarige tweeling. Er liepen nog 2 kinderen rond: dat waren wel onbeleefde ettertjes die voortdurend rondliepen in het restaurant en zwembad dus het is wel begrijpelijk dat het personeel daar minder geduld mee had...Voor een weekend ertussenuit: zeker doen!