Hotel Jugendstil Bellevue**** in Traben-Trarbach (Moezel) Duitsland beoordelingen 8.8 | Zoover

Beoordelingen Hotel Jugendstil Bellevue****

28 mei 2012

Hotel Jugendstil Bellevue**** Traben-Trarbach (Moezel)

Beoordelingen Hotel Jugendstil Bellevue****

An der Mosel 11, 56841, Traben-Trarbach (Moezel)
Hotel Jugendstil Bellevue scoort een 8,8 uit 10, op basis van 27 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Jugendstil Bellevue****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Jugendstil Bellevue**** in Traben-Trarbach (Moezel), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 16 vakantiefoto's van Hotel Jugendstil Bellevue**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Duitsland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Rheinland Pfalz. Vergelijk Hotel Jugendstil Bellevue**** met andere accommodaties in Traben-Trarbach (Moezel).

22 beoordelingen over Jugendstil Bellevue****

met partner, 2011
"Een prachtig Hotel op een prachtige plek"
Daniela
13-7-2011 We komen al 25 jaar in Hotel Bellevue en het voelt altijd heerlijk om hier weer te zijn. Het hotel straalt rust en klasse uit en het personeel is altijd erg vriendelijk en behulpzaam. Elke kamer is individueel ingericht van moderne kamers tot de echte Jugendsil en alle kamers zijn zeer schoon. In de kamer vindt u ook badjassen en slippers.
Het hotel ligt direct aan de Moezel en als u buiten stapt kunt u zo plaats nemen op een van de rondvaartboten. U kunt ook de trein naar Bullay nemen en vanaf daar naar Trier, Koblenz of Kochem. Als u wilt ontspannen, kunt u naar spa. Het is niet groot, maar je kunt alles vinden zwembad, sauna, stoombad, kluisjes voor kleding, relaxruimte. Het eten is uitstekend. Het beste is om vooraf te reserveren voor het diner. Ontbijt is uitstekend, maar soms moet je wachten op een tafel als het erg druk is. Ik kan het hotel zeker aan bevelen, of u gewoon wilt ontspannen, of wilt u een fiets of wandeltocht maken, het is hier genieten voor iedereen.

"Wat een topper"
guido steenbeke
17-5-2010 We zijn hier voor de 2de keer geweest en het was nog beter dan in 2008 .Heel vriendelijk personeel en een zeer lekkere keuken,wij hadden het belle-epoque arrangement.Ik zou niet echt iets kunnen zeggen wat mij stoorde of wat niet in orde was.Groetjes van tevreden bezoekers

met jonge kinderen
"Een tophotel langs de Moezel"
Antoine
22-2-2010 Net terug van een familieweekendje en ik snap de laatste mindere commentaren niet..? Dit is gewoon een héél goed hotel, uitstekend personeel, nette kamers en heerlijk restaurant. Wij doen ±4 à 5 weekendtrips per jaar, dus kunnen goed vergelijken en het Bellevue Hotel is de 4*Sup. rating meer dan waard!
Als je in een bijgebouw verblijft kan de band met het Jugenstilhotel minder zijn, dus zou ik ook het Haupthaus aanbevelen, maar voor de rest niets dan lof!!
Beperkte, maar heel schone poolarea met sauna, stoombad, douches, kleedruimte.
Wij vinden het hotel wél geschikt voor kinderen, het personeel was heel attent voor onze 7-jarige tweeling. Er liepen nog 2 kinderen rond: dat waren wel onbeleefde ettertjes die voortdurend rondliepen in het restaurant en zwembad dus het is wel begrijpelijk dat het personeel daar minder geduld mee had...Voor een weekend ertussenuit: zeker doen!

"Wel wat ontgoocheld!"
desimpelaere G.
31-7-2009 Alhoewell meerprijs voor groterekamer in
hoogdgebouw appartemeny in bijgebouw. gelukkiglijk met een heet groot terras in sit mooie weeer (3trapppen op) anders
zaten we inmin of meer kerdrverdiep!!!!Is dat het gedroomde
verblijf in jugendstill - hotel
Voor de rest was de kkamer in orde:bib-CD...maar geen te goed ouderwetsijzeren bed.
HET ETEN WAS EEN GASTRONOMISCH WE
onwaardig. volledig beneden verwachting
Ligging was goed maar wijkt wel sterk af van afbeelding waarop men een alleenstaand knus hotelletje ziet
het moselmusikfe"stival met jordi
savall was een voltreffer.

"Een mooi hotel"
fred
24-7-2009 een mooi hotel, vriendelijke bediening, prachtige ligging. het is maar net waar je de kamer krijgt. in het hoofdgebouw of in de bijgebouwen. wij zaten in een bijgebouw en kregen het gevoel er niet bij te horen, je moet twee straten lopen voor ontbijt.( in de regen bij ons). wel moesel zicht vanaf de kamer. het ,ontbijt is goed maar de ontbijtzaal is klein. hierdoor is er snel geen plaats en loopt het wat gaotisch.

met partner, Juli 2009
"Kijk uit wat je boekt, waar je kamer is."
van der heijden
22-8-2009 in de folder staat het prachtige hoofdgebouw afgebeeld, dit hotel werkt echter met 7 !! bijgebouwen.
ik had een 2 per kamer geboekt maar kreeg een appartement twee straten verder op. dit was gewoon een flat-je met alles van hout gemaakt. je kan de boven buren letterlijk volgen.

je krijg dan dus totaal NIETS mee van het mooie romantik jugendsil hotel, en dan is het mijn betaalde 950 euro niet waard!!! je hoor er dan gewoon niet bij.
het moet mooi zijn vanbinnen maar eh.....

het is een prachtig hoofdgebouw met een schitterende ligging, maar kijk uit, de foto is niet waar je kamer is.
vriendelijk personeel, en een goed ondbijt. dat wel.

met partner, Juni 2009
"Een geweldig mooi klassiek verzorgd hotel"
judith
19-6-2009 Wij hebben via touroperator 2 overnachtingen (+ontbijt) geboekt bij dit hotel.
Het heeft nog een echte Jugendstil inrichting. Het personeel was zeer vriendelijk. Het onbijt enorm uitgebreid en erg lekker.
Wij kregen een wat grotere kamer met een zitje (geen uitzicht op de Moezel).
De kamer was schoon en verzorgd.
Aan alles wordt gedacht tot in de kleine details.
Vanaf Arnhem is het 4 uur met de auto.
Het plaatsje is klein maar erg mooi en het hotel ligt 10 meter van de Moezel waar ook veel zwanen zwemmen.
Ook hebben wij er 1 avond gegeten en ook dat was goed.
De tweede avond bij "Am Anker" gegeten en nog nooit zo slecht gehad.
Schnitzel aan een kant wit en aan de andere kant zwart.Geen aanrader
Maar samengevat was het een super hotel en zeker voor herhaling vatbaar.
Het enige minpuntje vond ik de temperatuur van het zwembadwater en voor twee dagen moet je voor de hond 30 euro betalen.

"Af te raden"
Bart en Sandra
12-1-2009 Zijn dit weekend naar hotel Belle Vue geweest voor een gastronomisch weekend.
Hoewel we reeds verschillende goeie ervaringen in Duitsland hebben (bvb: Daun Schlosshotel, Mulheim Richtershof) viel dit hotel of liever de 'restauratie' totaal tegen.
De maaltijden waren de naam 'gastronomisch' niet waard: uitgekookte gans (een homp), ijskoude creme brulé, superdroge hertekalf...en top of the bill: alle rode wijnen waren ijskoud. Op vraag of ze hier iets konden aan doen, trokken de jonge diensters enkel hun schouders op. Overduidelijk was er geen 'Senior' personeel aanwezig: geen sommelier, geen zaalmeester...niemand.
Een typisch voorbeeld van een restaurant als aanhangsel bij een hotel (een soort van 'noodzakelijk kwaad').
Ga hier heen voor de ligging en voor de kamers maar boek geen half pension noch een gastronomisch weekend. Je vind in de omgeving vééél beter!!!!

met partner, Nov. 2008
"Klassieker"
sylvie
13-11-2008 prachtig hotel, goed gelegen, lekker gegeten en supervriendelijke mensen. Genoten van 4 daagjes ontspanning in een luxueux kader. Minpuntje : het tweepersoonsbed zijn 2 éénpersoonsbedjes tegen elkaar geschoven en heel slecht geslapen op de piepende matrassen. Voor de rest alles perfect.
Een aanrader voor romantiek en luxe.

"Een prima hotel met vriendelijk personeel"
Dietvorst LJ
7-10-2008 Minpuntje was dat na een feest er 'snachts omstreeks 02.30 veel lawaai gemaakt werd tijdens opruimen.Naast kamer 102 zit blijkbaar opslagakmer.