Vakantiehuis Haus zum Hafen in Traben-Trarbach (Moezel) Duitsland beoordelingen 9.3 | Zoover

Beoordelingen Vakantiehuis Haus zum Hafen

9,8

28 mei 2012

het huis

Beoordelingen Vakantiehuis Haus zum Hafen

Traben-Trarbach (Moezel)
Vakantiehuis Haus zum Hafen scoort een 9,3 uit 10, op basis van 5 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Vakantiehuis Haus zum Hafen? Bekijk hier dan de beoordelingen van Vakantiehuis Haus zum Hafen in Traben-Trarbach (Moezel), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 9 vakantiefoto's van Vakantiehuis Haus zum Hafen vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Duitsland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Rheinland Pfalz. Vergelijk Vakantiehuis Haus zum Hafen met andere accommodaties in Traben-Trarbach (Moezel).

5 beoordelingen over Haus zum Hafen

9,8
"Mooi uitzicht vanuit het terras"
Fam Tenniglo
8-8-2011 het was een mooi appartement met alles erop en eraan alleen de foto's die er nu op staan van 2007 kloppen niet meer,de tuin is nu veel groter en er zijn nu meerdere terassen en er is een geweldig mooi uitzicht op de moezel,er is ook niets is te veel gevraagt fietsen kun je gewoon lenen (koste niks)bbq was ook mooi alles met alles we hebben een mooie vakantie gehad met onze twee dochters 12 en 14 jaar

Familie, Juli 2007
Nathalie van der Ve...
11-8-2007 Wij zijn hier in juli geweest met ons gezin, twee kinderen van 4 en 6 jaar. We hebben 2 fantastische weken gehad. De kinderen hebben zich, ondanks dat er geen speelattributen zijn, opperbest vermaakt in de grote tuin. De tuin heeft, naast ons terras direct aan ons huisje, nog 2 terrassen, waarvan 1 met bbq. De tuin was volledig voorzien van een hoog hek en had uitzicht op de Moezel. Wat jammer was met 2 kinderen dat er geen wasmachine stond, maar de eigenaresse was bereid om als het nodig was voor ons een wasje te draaien. Hele aardige en behulpzame mensen. Wij gaan hier zeker nog eens naar toe, we hebben de omgeving ook nog lang niet allemaal gezien.

Schuit
1-4-2007 Geweldige vakantie woning.
Met tuin van 1000 vierkante meter!!
Direkt aan de Moezel.

De beste prijzen en lastminutes voor Vakantiehuis Haus zum Hafen bij:

Fam: Hogeling
25-5-2006 Fantastische vacantie woning!!
Van alle gemakken voorzien,in een
prachtige omgeving direkt aan de Moezel.
De eigenaresse is hollandse, en heeft ons de mooiste plekjes aangewezen.
Wij hebben hier een mooie vakantie gehad
en zullen hier vast weer terug komen.

Familie, Juli 2005
Fam Hogeling
26-5-2006 Fantastische vacantie woning!!
Van alle gemakken voorzien,in een
prachtige omgeving direkt aan de Moezel.
De eigenaresse is hollandse, en heeft ons de mooiste plekjes aangewezen.
Wij hebben hier een mooie vakantie gehad
en zullen hier vast weer terug komen.