Vakantie Beoordelingen Sulzbach (Hunsrück) Rheinland Pfalz vakantie, hotels, last minutes | Zoover

Beoordelingen Sulzbach (Hunsrück)

28 mei 2012

Landschap omgeving Sulzbach
1 beoordeling

Beoordelingen Sulzbach (Hunsrück)

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Sulzbach (Hunsrück). Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Sulzbach (Hunsrück). Ben je zelf op vakantie geweest naar Sulzbach (Hunsrück)? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Sulzbach (Hunsrück) scoort een 9,0 uit 10, op basis van 1 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 1 Vakantiehuis in Sulzbach (Hunsrück). Op Zoover vind je bovendien 6 vakantiefoto's van Sulzbach (Hunsrück). Op deze pagina vind je alle accommodaties in Sulzbach (Hunsrück). Bekijk ook andere accommodaties in Duitsland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Rheinland Pfalz.

1 beoordeling van Sulzbach (Hunsrück)

1 beoordeling
met partner, Sept. 2007
"Huis Fuchs, aanrader!!!"
j.van lelieveld
Omgeving
28-9-2008 Wellicht leuk om een zeer positieve vakantie ervaring door te geven die wij hebben gehad
Van 13/9 t.m. 26/9 waren wij te gast bij Fam. Fuchs in het gelijknamige vakantie huis.
Wat ons opviel was de grootte en de luxe van het huis.
Werkelijk alles aan huisraad was aanwezig.
Wat ook opvallend was dat het huis zo ontzettend schoon en verzorgd was, alsof wij de eerste gasten waren.
Het welkom van de Fam. Fuchs was hartverwarmend.
Elk weekeinde tot wel 5 stukken taart door “die Oma” gebakken.
Ook door de week werden wij verwend met verse eieren van eigen kippen, en zelf gebakken Notenkoek.
Ongevraagd kregen we zoveel tips over bezienswaardigheden van de Hunsruck dat je aan het eind van het verhaal absoluut niet meer weet wat je allemaal wil gaan zien.
Dit laatste geldt trouwens voor iedere willekeurige persoon die je in de Hunsruck ontmoet.