Vakantiepark Landal Wirfttal**** in Stadtkyll Duitsland beoordelingen 8.1 | Zoover
1.511.035 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.716 accommodaties - 19.847 bezienswaardigheden - 3.217 bezoekers online
Home > Duitsland > Rheinland Pfalz > Stadtkyll > Vakantiepark Landal Wirfttal****

Beoordelingen Vakantiepark Landal Wirfttal****

-4  °C

9 februari 2012

HUISJE 145

Vakantiepark Landal Wirfttal scoort een 8,1 uit 10, op basis van 287 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Vakantiepark Landal Wirfttal****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Vakantiepark Landal Wirfttal**** in Stadtkyll, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 262 vakantiefoto's van Vakantiepark Landal Wirfttal**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Duitsland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Rheinland Pfalz. Vergelijk Vakantiepark Landal Wirfttal**** met andere accommodaties in Stadtkyll.

277 beoordelingen over Landal Wirfttal****

met een groep, Jan. 2012
Gemiddeld
dirkh345
Onderkomens
23-1-2012 Met een groep vrienden naar dit park geweest. Het is om de volgende redenen niet meer dan gemiddeld:
1) Het huisje is te klein voor 5 personen. De slaapkamers zijn daarvoor aan de kleine kant en de eettafel ook. -
2) De zithoek is ruim en bevat een gezellige open haard. +
3) De keuken is redelijk uitgerust, er zit een vaatwasser in maar geen keukenmachine en oven. Er worden vaatwastabletten verstrekt, geen theedoek voor als je iets met de hand wilt wassen en drogen. +/-
4) De bedden zijn kort (1.90) -
5) Het park ligt erg mooi, en de huisjes staan los van elkaar. Als je naar een receptie of zwembad wil, moet je wel op de terugweg flink klimmen. Je kunt dit oplossen door met de auto te gaan. +
6) Noem iets en Landal vraagt er geld voor: een keukenpakket, een handdoekenpakket, bedlinnen, informatie over de omgeving, voor niets gaat alleen de zon op in dit park. --
Ga je bijvoorbeeld naar Dorint in Daun of Bitburg dan is je prijs wel all in(incl bedlinnen, keukenpakket, res. kosten)

met partner, Jan. 2012
Fantastische plek
H. Mes
Onderkomens
20-1-2012 Landal Wirfttal is voor ons een heerlijke plek om te relexen geweest.

met jonge kinderen, Jan. 2012
Geweldig weekeind gehad
Robert
Onderkomens
9-1-2012 Afgelopen weekeind (6-1) voor het eerst naar Landal Wirfttal geweest. Leuk park, helaas zat het weer wat tegen, maar met goed winterweer of lekker droog weer moet het hier helemaal goed toeven zijn.

Huisje was prima, we hadden een 4B geboekt maar kregen een gratis upgrade naar 6C (nr 144). Leuk huisje met haard, vaatwasser en alles wat je nodig hebt. Ligging perfect, met goed uitzicht.

2x gegeten in resaurant Gusto, prima eten voor een redelijke prijs. Wel een wat beperkte kaart.

Wirftal was zeker een aanrder, denk dat we nog wel eens teruggaan alleen wel met anders weer :)

met oudere kinderen, Dec. 2011
Prima plek,gunstige liggen tov veel uitstapjes
BB
Onderkomens
28-12-2011 Wij zijn het kerstweekend geweest en hebben het erg leuk gehad,mooie omgeving met heel veel mogelijkheden om te ondernemen,wildparken,landschap erg mooi,kastelen,ruìnes,mooie idyllische dorpjes vooral Monschou was met de kerst prachtig,eten op het park prima,alleen een groot minpunt zoals vaker beschreven ligging van de huisjes naar de receptie en de parkshop,erg steil,we zijn veel gewend maar dit moest wel bijn a met de auto..jammer dat hed wel anders gemogen,maar het park is verder erg goed en bied veel,receptiepersoneel heel vriendelijk,wij komenzeker een keer terug.huisje prima,schoon en compleet, zelfs een afwasmachine in de 5b,evenals een mooie tv

met jonge kinderen, Dec. 2011
Prachtige natuur, heel fijn huisje.
v asten
Onderkomens
7-12-2011 Zeer gastvrije behulpzame ontvangst, doordat we in Dec om 20:00 uur aankwamen bij het huisje, had de receptioniste alvast de verwarming en een lampje aan laten doen in ons huisje! Verder een prima, heel schoon, compleet huisje met een oven [heel fijn] en veel keukengerei aanwezig.
Door de 5 treden-trap in de kamer [althans in ons huisje] niet helemaal geschikt voor kinderen tussen de 1 en 2 jaar ..
Door de ligging tegen de bergwand aan, kijk je óver andere huisjes heen en heb je een lekker vrijstaand gevoel.
Door de 'doodlopende straatjes' wordt het gevoel van rust versterkt.

met jonge kinderen, Nov. 2011
Heerlijk herfstweekend gehad!
Henrieke
Onderkomens
21-11-2011 Prachtige omgeving zo in de herfst. We zaten in een wat gedateerd huisje, maar alles was aanwezig wat we nodig hadden. We hebben ons prima vermaakt. De wandeling naar beneden ging vlot, maar toen weer omhoog, pfff!
Wij vonden het zwembad veel te koud voor ons zoontje van 1, dus waren er na 10 minuten alweer uit. We hebben gisteravond heerlijk gegeten in het restaurant met kindvriendelijke bediening. Kortom, een heerlijk weekend gehad en zeker de moeite waard om nog eens terug te komen.

met partner, Nov. 2011
Leuk, maar gedateerd
Fam. Stolk
Onderkomens
12-11-2011 Leuk park, zeer mooie omgeving en heerlijk om te wandelen. Huisjes(6 persoons) zeer gedateerd en te klein. Geen oven, geen bad, hele kleine keuken, slechte matrassen. Wellicht dat met de herinrichting het allemaal beter wordt. Wel erg leuk park en prima te verblijven voor een weekje. Zeker een aanrader als je van de natuur en wandelen houdt. !

met jonge kinderen, Nov. 2011
Geweldige plek: graag weer!
Peter
Onderkomens
7-12-2011 Mooi park, woningen enigszins gedateerd maar wel OK, ligging is TOP, omgeving fantastisch en in Stadtkyll kun je ook prima eten etc.

met jonge kinderen, Okt. 2011
Huisje fantastisch, faciliteiten kunnen beter
ReisM
Onderkomens
30-10-2011 We hadden een 4L huisje met nieuwe inrichting. Heel erg mooi en comfortabel. Sauna / solarium, badkamer met bubbelbad, allemaal tiptop in orde. Moderne, gezellige inrichting van zowel woon- als slaapkamers. Fijne bedden. De buitenkant van het huisje kan nog wel een opfrisbeurt gebruiken.
Bollo's Speelgrot viel tegen. Klein en met veel apparaten tegen betaling, die dan ook nog eens defect of buiten gebruik waren.
Zwembad klein, maar dat was bekend. Water kon warmer. Grootste ergernis bij het zwembad: de tegelvloer rondom het bad was onverantwoord glad! Meerdere valpartijen gezien.
We misten een theepot, gemeld bij de receptie. Deze zou nagebracht worden, maar geen theepot gezien.
Parkshop erg klein en beperkt assortiment.
Buitenspeeltuin leuk.
Restaurant Gusto ok, snackbar had oud vet en was relatief duur.
Omgeving was schitterend, zeker zo in de herfst!
Voor het huisje en de omgeving gaan we er wellicht nog een keer naartoe.

met oudere kinderen
Geweldige service
yvonne
Onderkomens
28-10-2011 net terug van hefstvakantie in dit park.
al vele landalparken in duitsland bezocht, deze is inderdaad voorzien van steile wegen maar daardoor ook met prachtig uitzicht gelegen. veel huisjes hebben zonzicht.
In verband met storing aan cv moesten we verhuizen naar een andere bungalow, we hadden een luxe huisje(205, mooi gelegen en veel privacy) er werd ons meteen een comfort bungalow met nieuwe inrichting ter beschikking gesteld, en er werd duidelijk meegedacht om het leed zoveel mogelijk te verzachten (we mochten gebruik maken van saunacomplex bij het zwembad!). al met al natuurlijk niet leuk om te moeten verkassen, maar er werd met ons meegedacht, vriendelijk personeel.
voor tieners is er niet zoveel te doen, maar dat weet je vantevoren. geen wifi in huisje, wel in restaurant. vulkaanpad gelopen in steffeln, erg interessant voor wie van de natuur houdt.

zakelijk (1)
met een groep (6)