Camping Holländischer Hof**** in Senheim Duitsland beoordelingen 8.4 | Zoover

Camping Holländischer Hof**** Senheim

Beoordelingen Camping Holländischer Hof****

Am Campingplatz 1, D-56820, Senheim
Camping Holländischer Hof scoort een 8,4 uit 10, op basis van 117 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Holländischer Hof****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Holländischer Hof**** in Senheim, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 88 vakantiefoto's van Camping Holländischer Hof**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Duitsland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Rheinland Pfalz. Vergelijk Camping Holländischer Hof**** met andere accommodaties in Senheim.

112 beoordelingen over Holländischer Hof****

met partner, jul 2010
"Netjes"
meyboom
25-5-2012 een hele fijne camping lekker rustig netjes en schoon

met jonge kinderen, Mei 2012
"Nooit weer, wat een FLOP"
Family Lutters
10-5-2012 Onze korte mei vakantie op deze camping gevierd. NOOIT MEER !
Er was werkelijk niets te doen voor de kids, ze hebben zich dood verveeld op de camping. Het dorpje is het enigste wat mooi is en de Mosel. Maar er zijn genoeg andere campins waar dit ook kan.
Ik snap niet hoe deze camping aan zo hoge waardering komt, het is een grote grijze golf camping. Waarbij aan de waterkant alleen maar caravans van de vaste gasten staan. Met Kabouters en tuinhekjes. We waren blij dat wij weer thuis waren. Voor ons nog wel de Mosel maar niet deze camping.

met partner, Apr. 2012
"Beste camping"
Wilma en Kees Fonvi...
14-5-2012 Wij zijn al weer 14 dagen terug van onze 13 verblijf op Holländischer Hof.
Het was weer fantastisch. Voor ons ieder jaar een "must" om minimaal 2 keer naar toe te gaan. In het voorjaar en in het najaar. De camping met het schoonste sanitair van Europa. Wij hebben al heel wat campings bezocht, maar wij kunnen ons geen vriendelijker en behulpzamer echtpaar bedenken dan Mario en Jeanette; de eigenaars van de camping. En dit weten zij ook perfect over te brengen op het personeel. Heerlijke omgeving om te wandelen; op een terras te zitten en heerlijke maaltijden bij de diverse restaurantjes in de omgeving, maar vooral in Senheim.

met jonge kinderen, Apr. 2012
"Heerlijke plek!"
Marja
11-5-2012 Met veel plezier hebben we weer een week in de meivakantie op deze camping doorgebracht! Onze kids (11,8,3) hebben zich heerlijk vermaakt, een beetje ping pongen, voetballen en op zoek naar hagedissen! Wandelen in het bos vlakbij de camping. Gezellig tijd voor elkaar maken, heerlijk! Het sanitair is zoals altijd perfect schoon. Wij hebben genoten van een weekje op deze erg gemoedelijke camping. De eigenaren is niets teveel en altijd in voor een vriendelijk gesprekje! Wij gaan hier zeker terug komen! Een aanrader is de weekaanbieding!

met partner, 2012
"Een Camping waar je je thuisvoelt"
FCTwente fan
13-4-2012 Camping Hollandischer Hof, een uitstekende Camping met een goede sfeer, een recreatieprogramma waar je U tegen zegt, er wordt elke dag wel wat georganiseerd zowel voor de kids in het hoogseizoen als het gehele seizoen voor de senioren, bijvoorbeeld wijnproefavonden naar verschillende wijnboeren in het leuke dorp, we spreken uit ervaring we zijn er al in het voorjaar- zomer als in het najaar geweest, onze voorkeur gaat uit naar september, dat met al die wijnfeesten, geweldig allemaal, uitstekend sanitair wat geregeld goed schoongemaakt wordt, gezellig personeel, erg behulpzaam, ze willen je overal mee helpen, niets is teveel.
Er zijn altijd leuke campinggasten waar je mee aan de praat komt, gezellig. Kortom een fijne Camping waar je je thuis voelt.

De camping is zeker voor iedereen aan te bevelen.

met jonge kinderen, 2012
"Thuiskomen"
fam a
9-3-2012 Een gemoedelijke camping met zeer klangerichte eigenaren/personeel.Het sanitair verdiend een 10+,zo schoon.Geen massacamping.Leuke animatie voor de kinderen.Een ons kent ons gevoel zonder dat je elkaar ooit hebt gezien,het voelt als thuiskomen.Enigste minpunt zou kunnen zijn dat er geen zwembad aanwezig is en het speeltuintje wel wat uitgebreider zou mogen zijn.Doch voor ons geen punt om er niet meer naar toe te gaan.We kijken nu alweer uit naar de komende vakantie

met partner, Okt. 2011
"Super!"
a.fokker4
8-10-2011 Erg leuke camping. Zeer vriendelijk personeel. Top winkeltje, sanitair super! Muziek in de sanitair gebouwen.... Prijs, top! Mooie plek op de dam gekregen, zo genoten! Gaan we zeker nog eens heen :)) De camping organiseerd echt heel veel leuks! Gewoon heen gaan en ervaar het zelf! Het restaurant vonden wij niet echt top, dat was jammer....

"Fantastisch"
tuin
13-9-2011 mooi gelegen camping al zijn de plaatsen niet erg groot het sanitair gebouw is mooi en vooral schoon in het winkeltje is volop keuze.
Het personeel en eigenaren zijn zeer vriendelijk en hoe druk het ook is ze hebben tijd voor je en zijn zeer behulpzaam.
het restaurant bij de camping heeft een goede prijs/kwaliteit verhouding.
de omgeving is prachtig en er is genoeg te doen of te bezichtigen.
de gemiddelde leeftijd op de camping is wat ouder maar daardoor heerlijk rustig.
het is hier echt fantastisch.

"Leuke camping"
Eef en Oek
4-9-2011 Omdat een verder gelegen camping vol zat naar deze uitgewezen.
De naam van de camping hadden wijzelf nooit gekozen,maar das een detail.
Er was nog voldoende plek en werden zeer vriendelijke geholpen ons hele verblijf.
Kleine winkeltje op de camping en best wel het 1 en ander te krijgen.
Omdat er wijnfeesten waren(wisten wij veel)best nog wel druk in de omgeving.
Af en toe wel volksverhuizingen op de camping omdat mensen op een gereserveerd plekje stonden.
Gemiddeld genomen wel veel ouder publiek .
Omgeving is zeer de moeite waard en zoals vaker genoemd hier is prima te fietsen(vlakke fietspaden).
De zaterdagavond wijn proeven bij Carmen en haar Pappa und Mamma is echt een aanrader!
Als je wijn koopt word het de volgende dag bij je tent/bus/caravan gebracht.
Met de boot naar Cochem voor het vuurwerk is ook erg leuk en gezellig,vooral als je de boot af gaat.

"Gezellige goed verzorgde camping"
Vissers
22-9-2011 gezelligheid staat voorop.
mooie camping en ideaal om veel uitstapjes(er wordt veel door de camping georganiseerd) te maken.
Fijn om langs de moesel te fietsen en om dagtrips te maken.