Vakantiepark Reinskopf in Schönecken (Eifel) Duitsland beoordelingen 7.7 | Zoover

Beoordelingen Vakantiepark Reinskopf

28 mei 2012

Vakantiepark Reinskopf Schönecken (Eifel)

Beoordelingen Vakantiepark Reinskopf

Auf Reinskopf, 54614, Schönecken (Eifel)
Vakantiepark Reinskopf scoort een 7,7 uit 10, op basis van 24 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Vakantiepark Reinskopf? Bekijk hier dan de beoordelingen van Vakantiepark Reinskopf in Schönecken (Eifel), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 38 vakantiefoto's van Vakantiepark Reinskopf vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Duitsland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Rheinland Pfalz. Vergelijk Vakantiepark Reinskopf met andere accommodaties in Schönecken (Eifel).

22 beoordelingen over Reinskopf

6,7
alleenreizend, Juli 2011
"Lekker rustig"
Rob
Onderkomens
3-8-2011 Vorige maand heb ik een week verbleven op dit vakantiepark. Ik zat in een woning op de begane grond. Niet erg groot, maar groot genoeg voor 2 personen. Het is schoon en verder is het een vrij donker huisje, maar met de voordeur open komt er behoorlijk wat licht binnen.

Voor de huisjes kan geparkeerd worden, maar dit kan ook op de algemene parkeerplaats. De huisjes kijken uit over een langgerekt grasveld met zitjes en speelvoorzieningen. Enkele keren per week brengt de eigenaar 'post' rond met informatie over bezienswaardigheden in de omgeving en ook bij het inchecken krijg je verschillende boekjes mee.

De locatie van het park is goed, het ligt op een heuvel. In het dal is het dorpje met enkele voorzieningen, waaronder supermarkt en pinautomaten. Dit is lopend te doen, maar terug berg op is vrij steil. In de omgeving kan goed gewandeld worden over akkers en door de bossen. Plaatsen in de omgeving die goed te bereiken zijn zijn Trier, Bitburg, Daun, Luxemburg en Cochem.

alleenreizend, Juli 2011
"Lekker rustig"
Rob
Onderkomens

Voor de huisjes kan geparkeerd worden, maar dit kan ook op de algemene parkeerplaats. De huisjes kijken uit over een langgerekt grasveld met zitjes en speelvoorzieningen. Enkele keren per week brengt de eigenaar 'post' rond met informatie over bezienswaardigheden in de omgeving.

De locatie van het park is goed, het ligt op een heuvel. In het dal is het dorpje met enkele voorzieningen, waaronder supermarkt en pinautomaten. Dit is lopend te doen, maar terug berg op is vrij steil. In de omgeving kan goed gewandeld worden over akkers en door de bossen. Plaatsen die goed bereikbaar zijn: Trier, Luxemburg, Cochem en Daun.

met oudere kinderen, Mei 2011
"Heerlijke korte vakantie"
rijpma
Onderkomens
14-5-2011 We zijn met een gezin van 4 personen en oma in een heel huis geweest. Oma onderin en wij boven. Vooral het huis boven vonden wij erg mooi en ruim voor 4 personen. De onderverdieping was wat kleiner en wat donker, maar op zich prima voor 1 of 2 personen.
De zitjes voor de huisjes vonden we erg leuk, zag er heel gezellig uit. De kinderen (11 en 13 jaar) hebben veel gevoetbald op het veldje,ze vonden het er ook heel leuk. Het was zo heerlijk rustig en ontspannen, dat het leek of we veel lager weg waren danv 4 dagen. De Eifel Zoo(lunecken) was mooi opgezet, een leuk uitje. Zwembad (overdekt) in Prum was klein, maar lekker gezwommen. In Schonecken zelf lekker gegeten bij het restaurant van het Hotel aan de doorgaande weg.(ben naam kwijt).
Kortom: een heerlijke korte vakantie, wij hadden nog goed weer ook !

met jonge kinderen, Dec. 2010
"Heerlijke Kerstvakantie gehad"
almaguyt
Onderkomens
27-2-2011 Samen met onze dochter van bijna 3 hebben we een weekje op dit park doorgebracht tijdens de Kerstvakantie. We hebben ontzettend genoten! Onze dochter vond het "speelhuis" helemaal super. Die had ze dan ook die week voor zichzelf alleen. Er is ook een klein speeltuintje op het terrein, maar daar was het veel te koud voor. Ook de ezels achter ons huisje vond ze geweldig om oud brood te voeren. Het huisje zelf was erg "houtig" overal schrootjes aan de muur, niet mijn smaak maar voor een week wel te doen. Mooie nieuwe keuken en een eethoek met een een hoekbank eromheen. Nadeel: geen lekkere zithoek, alleen rotanstoeltjes. Hierdoor waren wij geneigd om vroeg naar bed te gaan en te lezen , dan kak je dus in... Het douchen was niet goed te doen. Er kon 1 persoon 's morgens 2 minuten douchen. Als de verwarming aanstond overdag, was er 's avonds geen warm water. Energierekening viel best mee voor die week: 48 euro. Maar ja, we waren ook nauwelijks thuis en douchen ging ook niet ;-)

met oudere kinderen, Aug. 2010
"Fantastisch!"
A.v.v
Onderkomens
9-8-2010 wij hadden de bovenverdieping met 4 pers. lekker ruim.Een nieuw t.v met alleen duitse zenders. Beheerders erg vriendelijk en behulpzaam. Mooie omgeving voor vele uitstapjes.Park ook goed onderhouden.Huisje was ook goed schoon, toen we aankwamen.Kortom zeker de moeite waard, omnog eens naar toe te gaan.

"Heerlijk parkje als je even rust nodig heb."
simone
Onderkomens
27-7-2010 we hebben een heerlijke week gehad.
het huisje was schoon maar klein,wij zaten in het onderste huisje ,maar boven was het best ruim.
de eigenaar was erg vriendelijk.
er is een tv aanwezig maar daar zijn alleen maar duitse zenders op te ontvangen.
als je van rust houd dan zit je hier goed want je zit midden in de natuur.
geen voorbij razende auto's .
de omgeving is gewoon weg prachtig te noemen.

met jonge kinderen, Mei 2010
"Veel kapot, dure afrekening voor gas en elektra"
J.C. Kuijpers
18-12-2010 Het was een leuk huisje in een mooi glooiend, bosrijk gebied. Helaas was vrijwel alles in het huisje in meer of mindere mate defect/kapot. Echt schrikken was de afrekening voor gas, bijna 100 Euro voor 1 weekje. Waarschijnlijk doordat de Kombiketel ook niet in orde was, die stond de hele dag warm water te maken waardoor het huisje nogal koud was (mei). Desondanks was er niet voldoende warm water om twee personen na elkaar te laten doucen.

met partner, Apr. 2010
"Heerlijk rustig"
Rolf en Anja
Onderkomens
9-5-2010 Het is een klein park, heerlijk rustig. We waren in deze week de enige gasten. Het huisje zag er goed verzorgt en netjes uit. De bedden waren heel goed. De eigenaar was zeer vriendelijk en daar hebben we ook informatie van gekregen over de buurt. Schonecken is een mooi dorpje om eens rond te wandelen. chonecken schweiz is ook een aanrader om te gaan wandelen. De eetgelegenheden waren er ook prima. Er is ook een supermarkt waar alles te koop is, erg handig vonden wij. Er is ook een leuke kroeg "zum krug" heet net met Nederlandse eigenaren. Hele vriendelijke en gastvrije mensen. Daar kan je heel gezellig een avondje zijn.
Het enige negatieve van Reinskopf is dat je bij vertrek nog stroom, gas en water moet betalen. Dat koste ons voor een week bijna 60 euro, dat vonden we wel erg veel, omdat we er alleen maar sliepen en haast geen gebruik maakten van de verwarming en douchen deden we ook niet vaker dan eens per dag, beetje erg jammer!!

met jonge kinderen, Okt. 2009
"Heerlijk rustig"
onno
Onderkomens
8-11-2009 Wij zaten in huisje nummer 7, kennlijk iets recenter dans de andere. Ruimte genoeg voor het hele gezin, en alles werkt. Comfortabele bedden en mooi gelegen.
Wij betaalden 295 euro voor een week, excl. gas en licht (dat kostte ongeveer 40 euro), voor ons en prima prijs/kwaliteitsverhouding.
Als je op zoek bent naar rust zijn de huisjes ideaal. Behalve (heerlijk) wandelen is er in de buurt van Schönecken weinig te doen, of je moet de auto pakken (Trier, Bitburg, Gerolstein liggen niet ver weg). Van de eigenares hoorden we dat het dichtbij gelegen openluchtzwembad van Schönecken gesloten is ivm een lekkage. De gemeente zou geen geld hebben om het defect te repareren; het zwembad zou dus definitief gesloten kunnen zijn, en dat is natuurlijk jammer als je hier in de zomer komt.

met oudere kinderen, Aug. 2009
"Rustig"
peter en nel
Onderkomens
10-8-2009 Rustig klein parkje. De woningen zijn gedateerd en nodig aan renovatie toe. De keukenkastjes en laden bugelden er los in. In de koelkast ontbraken deurtje voor het vriesvakje en plaatje op de groentela.
Het 2 persoons-apartement is klein en donker. Het 4 persoons-appartement is redelijk. Het is goed te doen wanneer je met 2 gezinnen bent, bijv. klein gezin en opa en oma. Totaal ongeschikt voor 1 gezin met meer dan 2 jonge kinderen. Je hebt 2 aparte voordeuren. De appartementen zijn alleen buitenom naar elkaar bereikbaar.
Het zwembad op 300m. afstand is leeg!
De beheerders zijn erg vriendelijk.
Wat ook niet erg prettig is, dat je achteraf nog water en stroom moet afrekenen.