Gasthof Weingut Gästehaus Scholer in Schleich (Moezel) Duitsland beoordelingen 10.0 | Zoover

Beoordelingen Gasthof Weingut Gästehaus Scholer

28 mei 2012

Gasthof Weingut Gästehaus Scholer Schleich (Moezel)

Beoordelingen Gasthof Weingut Gästehaus Scholer

Moselweinstraße 17, 54340, Schleich (Moezel)
Gasthof Weingut Gästehaus Scholer scoort een 10,0 uit 10, op basis van 5 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Gasthof Weingut Gästehaus Scholer? Bekijk hier dan de beoordelingen van Gasthof Weingut Gästehaus Scholer in Schleich (Moezel), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 28 vakantiefoto's van Gasthof Weingut Gästehaus Scholer vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Duitsland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Rheinland Pfalz. Vergelijk Gasthof Weingut Gästehaus Scholer met andere accommodaties in Schleich (Moezel).

5 beoordelingen over Weingut Gästehaus Scholer

met vrienden, Okt. 2011
"Gasthaus Weingut Scholer Schleich (Moezel) prima"
Anja Twilhaar
18-10-2011 Gasthaus Weingut Scholer Schleich (Moezel) is een ideaal penson voor iedereen. Een zeer zorgzame en vriendelijke gastvrouw.

"Aan te bevelen."
Jongbloed
29-9-2008 Wij komen er zeer graag .Zeer vriendelijk en zeer schoon.En niet duur.

Familie
"Fantastische vakantie"
Pynenbrouck-Vanderh...
25-7-2008 Wij verbleven er 7 dagen en hebben heel veel genoten van deze vakantie. Het onthaal was fantastisch. Zeer kindvriendelijk. Variërende en groot ontbijt. Comfortabele bedden en dagelijks verschillende schoonmaakjes van kamer. De fam. Scholer is heel hulpvaardig en altijd even vriendelijk. Zeker voor herhaling vatbaar.

h.c.driessen
17-1-2008 H.C.Driessen
Wij zijn daar twee keer geweest en we verlangen daar weer naar toe. We zijn zelf naar Duitsland verhuist naar Emsland maar we gaan zeker terug naar de fam.Schöler waar we het uitstekend naar onze zin hebben gehad.Zulke gastvrije mensen als zij kom je niet zo vaak tegen. Niets is teveel en de kamers, incl. badkamer daar kan je van de grond eten. In één woord geweldig!!!

R. Broekman
20-5-2006 Wij zijn hier al meerdere jaren een aantal keren kort geweest. De omgeving leent zich prima voor het maken van mooie wandelingen. De ontvangst is altijd heel erg gast vrij, ook is de familie Scholer steeds bereid allerlei probleempjes op te lossen.
Er zijn fietsen aanwezig welke gratis gebruikt kunnen worden.
Uitstekende kamers met t.v.,keurige sanitaire voorzieningen en goede bedden; ook is er een keukentje waar kleine maaltijden bereid kunnen worden.
Een prima ontbijt wordt geserveerd in een ontbijzaaltje.
Schleich ligt vlak aan de Moezel waar aan de rand van het dorp een grote sluis is.
Ook leent de omgeving zich uitstekend voor het maken van fietstochten langs de Moezel, o.a. naar Trier.