Hotel St. Erasmus (in Trassem)*** in Saarburg (Hunsrück) Duitsland beoordelingen 9.1 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 12.219 bezoekers online
Home > Duitsland > Rheinland Pfalz > Saarburg (Hunsrück) > Hotel St. Erasmus (in Trassem)***

Beoordelingen Hotel St. Erasmus (in Trassem)***

-4  °C

10 februari 2012

9,7
Hotel St. Erasmus (in Trassem)*** Saarburg (Hunsrück)

Hotel St. Erasmus (in Trassem) scoort een 9,1 uit 10, op basis van 23 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel St. Erasmus (in Trassem)***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel St. Erasmus (in Trassem)*** in Saarburg (Hunsrück), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 15 vakantiefoto's van Hotel St. Erasmus (in Trassem)*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Duitsland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Rheinland Pfalz. Vergelijk Hotel St. Erasmus (in Trassem)*** met andere accommodaties in Saarburg (Hunsrück).

16 beoordelingen over St. Erasmus (in Trassem)***

Tweede keer St.Erasmus
Peter
22-8-2011 Vorig jaar in april hier reeds een verblijf van vier overnachtingen gehad. We waren toen heel tevreden, behalve dan over het ochtelijke klokkengelui (07u00) van de nabijgelegen kerk. Toch maar weer teruggekeerd omdat dit echt een tophotelletje is. Bleek dat we weer in dezelfde kamer terechtkwamen... Gevraagd om een andere kamer, verder weg van de vermaledijde klok, kregen we van de patron keuze uit liefst drie andere kamers! We opteerden voor een kamer in 'Elegance' en dat werd een echte meevaller: prachtige kamer en geen last van klokkengelui. We hebben, net als vorig jaar, 100% genoten van de heerlijke keuken en de uitmuntende service. Leuke daguitstap gemaakt met de boot vanuit Saarburg, via Mettlach, naar de Saarschleife. Loont echt de moeite. Keren hier zeker nog terug (maar niet op de 'Komfort'-kamers 55 of 59, wegens jeweetwelwat).

Super hotel!
Dalmeijer
16-7-2011 Fantastisch hotel, mooie luxe sauna, super restaurant. De kok kookt de sterren van de hemel. We hebben nog een dag bijgeboekt omdat we het zo goed hadden. Het personeel is aardig en de kamers groot, met goede bedden. Het stadje Saarburg met veel vermaak ligt op 4 km. afstand. Veel natuurschoon, kortom: een aanrader. Hard op weg naar een 4e ster!

Super hotel als je met een hond reist.
Anoniem
24-9-2010 Wij hebben 3 nachten in het hotel overnacht. Wij hadden een kamer in het "Landhaus". Het was niet echt een kamer maar een heel compleet appartement. (keuken,woonkamer+nog een zitje op de slaapkamer. En voor de hond was er ruimt genoeg.Het ontbijt was ruim voldoende en alles vers, personeel zeer vriendelijk. Voor ons was het meer dan 3 sterren waard. Het was in 1 woord "Super

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel St. Erasmus (in Trassem)***...

met oudere kinderen
Goed, schoon en lekker eten
Van Rossum
12-8-2010 Prima hotel voor een paar dagen.
Ontbijt zeer uitgebreid.
Kamers (landhuis Elegance) groot en netjes.
Avondeten geweldig goed.
Dorpje zelf is niks te doen.
Maar Saaburg ligt op 4 km.
Leuk is de Greifvogelshow. Treintje door Saarburg is saai. Boottocht over de Saar is leuk (ca. 1,5 uur).
Voor kinderen klein speeltuintje bij hotel (schommel, wipwap, trampoline)
Vriendelijk personeel.
Kortom niks mis mee.

met partner, Juli 2010
Heel goed hotel
Joeri
21-7-2010 Vorige week 3 nachten verbleven in dit mooie hotel.
Kamers waren ruim met koelkast en balkon.
Het ontbijtbuffet was gevarieerd en de bediening heel vriendelijk.
Het avondeten in het restaurant was voortreffelijk en voor een redelijke prijs heb je ruim voldoende en heerlijk gegeten.
Prijs-kwaliteit een aanrader

met jonge kinderen, Juni 2010
Gastvrij hotel
Rosyl
18-7-2010 Kwaliteit van het ontbijt en het avondeten is super.
Wij verbleven in het hotel met een jong kind. Nadat onze zoon gegeten had, kreeg hij een kleurboek en potloden, zodat wij ons diner konden afronden. De eigenaresse was erg vriendelijk naar ons.
We hadden een kamer in het gastehaus Leuketal (ivm onze hond), deze kamers zijn standaard kamers maar de prijs / kwaliteit is gewoon goed van deze kamers. Geen luxe kamer, maar wel schoon en groot.

Een echte aanrader
Ria en J-P
19-4-2010 Wij hadden een kamer geboekt in het landhuis (Elegance).
Heel mooie en ruime kamers met balkon.
Het uitzicht is prachtig.
Het personeel is heel vriendelijk.
Diner en ontbijt heel lekker.
Spijtig in het dorpje zelf niets te beleven.

met partner, Sept. 2009
Prachtig
R en M Stevens
1-10-2009 Wij hebben gelogeerd in het landhuis. Alles was perfect. Het eten is zeer goed, het personeel is heel vriendelijk. Best een aanrader. Wij gaan beslist nog eens terug.

Correcte prijs-kwaliteit verhouding.
De Cokele Guy
24-8-2009 Eén nacht geboekt via geschenkbon.
Trassem ligt op 4 kms van Saarburg en op 27 kms. van Trier en is daardoor
goed gelegen om de omgeving te verkennen.
Het onthaal was heel vriendelijk, het ontbijt gevariëerd.
Aangezien we veel hebben rondgereden in de streek, hebben wij niet van de andere faciliteiten van het hotel gebruik kunnen maken.
Misschien een volgende maal.

met partner, Aug. 2009
Zeer goed hotel
Evi
3-9-2009 Dit hotel is meer dan 3 sterren waard. Grote mooie kamers en zeer zuiver. Ligt aan een grote baan en dat is een klein min puntje. Zeer vriendelijk personeel. Eten zeer lekker voor een
redelijke prijs. Een aanrader voor enkele dagen de streek te verkennen. Dicht bij Luxemburg.

9,5
9,8