Camping Leuckbachtal in Saarburg (Hunsrück) Duitsland beoordelingen 7.2 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 14.322 bezoekers online
Home > Duitsland > Rheinland Pfalz > Saarburg (Hunsrück) > Camping Leuckbachtal

Beoordelingen Camping Leuckbachtal

-4  °C

10 februari 2012

Camping Leuckbachtal Saarburg (Hunsrück)

Camping Leuckbachtal scoort een 7,2 uit 10, op basis van 12 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Leuckbachtal? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Leuckbachtal in Saarburg (Hunsrück), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 9 vakantiefoto's van Camping Leuckbachtal vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Duitsland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Rheinland Pfalz. Vergelijk Camping Leuckbachtal met andere accommodaties in Saarburg (Hunsrück).

11 beoordelingen over Leuckbachtal

Top!
a.fokker4
8-10-2011 Leuke camping, veel vaste gasten. Camperplaats zeer ruim. Prima sanitair. Goede prijs! Vriendelijk personeel (super). Broodjes halen op de fiets, heen en terug binnen 10 minuten! Saarburg, geweldige stad! Alles prima te doen met de fiets. De moeite waard!
Gaan we zekerrrr terug!

Vriendelijke camping????
John en Jannie
7-9-2011 Jazeker, de camping is vriendelijk. Ligging goed.
Beheerdersechtpaar???? Zoiets onvriendelijks hebben wij in 40 jaar kamperen nog nooit meegemaakt!!!
Hopelijk komt er snel een wisseling, pas dan gaan wij terug.
En een paar dagen de graafmachine voor de caravan is ook niet leuk, getuige de foto's.

Fijne plek om je vakantie door te brengen
Bert en Carolien
12-8-2011 Een camping van waaruit je veel kunt ondernemen. Mooi centraal gelegen, dichtbij Saarburg, dichtbij zwembad, dichtbij Toom supermarkt, allen op loopafstand. Er worden diverse activiteiten georganiseerd ook in samenwerking met camping Waldfrieden. Vriendelijke en behulpzamen eigenaren, die voor elk probleem een oplossing weten. Voor kinderen een mobiel zwembad geplaatst en wat speeltoestellen. Nieuw is het verblijf voor de campinggasten, kantine en bibliotheek. Het sanitair is schoon en wordt goed onderhouden. Voor de campers is er voor weinig geld alle voorzieningen aanwezig. Saarburg is een prachtig stadje met veel terrasjes aan het water (waterval) waar je voor weinig geld heerlijk kunt eten. In en rondom het stadje is genoeg vertier voor iedereen.

met oudere kinderen, Aug. 2010
Wat een flut camping. Nooit meer.
Kuijpers
6-11-2010 Hebben deze camping bezocht augustus 2010. Op de camping is niets te beleven. Staanplaats en sanitair, that's it. Elke morgen de bakker met verse broodjes. Saarburg op loopafstand. wat ons erg tegenviel op deze camping was dat toen onze vrienden kwamen, per fiets, en een kopje koffie bij ons dronken, de eigenaar en eigenaresse meteen aan de caravan stonden dat de gasten moesten betalen. Wat een onzin. Ook onze buurman had een 4 persoons caravan gehuurd, daar zaten ze met twee personen in, toen hun twee kinderen kwamen moest er plotseling worden bijbetaald. Nee, dat viel ons erg tegen. De omgeving is schitterend, prachtig om te fietsen, maar de camping is zwaar flut. Daar gaan we nooit meer naar toe

met jonge kinderen
Een super camping.
Yvonne Theunissen
14-12-2009 Geen massatoerisme.
Vriendelijke eigenaren.
Een prachtige omgeving.
Voor ons echt niets anders.

met partner, Sept. 2009
Eenvoudige camping in natuur
hans_houweling
3-9-2011 we hebben hier een aantal keer gestaan. Heerlijk in het najaar genieten van de rust na het hoogseizoen. Veel te zien en heerlijk wandelen in het aangrenzende natuurgebied met vele mogelijkheden. Verwacht niet activiteiten vanuit de camping zelf. Het stadje Saarburg is binnen 10 minuten wandelend goed te bereiken. Kortom: een leuke, eenvoudige camping met prima sanitair.

met oudere kinderen, Mei 2009
Vakantie in de natuur!!!
joke v
23-7-2009 Heerlijke camping voor wie van no-nonsens vakantie's houdt! De camping ligt aan de rand van het plaatsje, aan de rand van bos en heuvels. Je hebt er een super uitzicht, vrij de natuur in en met een beekje dat er gezellig doorheen meandert. Vanuit de camping vertrekken diverse wandelroutes en het zwembad en centrum van saarburg liggen op iets meer dan 5 minuten loopafstand. Door de camping eigenaren worden er in het hoogseizoen regelmatig activiteien georganiseerd zoals bbq, vaak in combinatie met de gasten van camping waldfrieden, een klein eindje verder op. Ontspannen camping, gedateerd maar schoon sanitair, een ideale uitvalsbasis voor wie de omgeving en de natuur van de eifel/hundsrück wil verkennen!!!

Familie, Juli 2008
Mooie camping op loopafstand Saarburg
Fam. van Bentheim
31-7-2008 met de camper een week op deze camping gestaan. prijs 14 euro per nacht waren wij kwijt. sanitair schoon wat wij toch wel erg prettig is, eigenaren erg aardig. voordeel was dat je op loopafstand van het mooie plaatsje saarburg bent. Supermarkt en zwembad ook dicht bij. geen zwembad aanwezig op de camping. 's morgens rond 8.30 kwam er een broodbus waar verse broodjes heerlijk waren.
voor ons een heerlijke vakantiebestemming geweest.

Thijs Verhoeckx
8-5-2008 Deze camping is zeer geschikt voor mensen die niet op zoek zijn naar massatourisme. De ligging van de camping is schitterend midden tussen de heuvels, vanaf de camping starten verschillende wandelroutes en het centrum van het mooie oude stadje ligt op tien minuten loopafstand. Dit geld ook voor het binnen en buitenzwembad. Naast de camping ligt een tennis en kegelbaan met materiaalverhuur. Het sanitair is verouderd maar voldoet prima. Er zijn ook mogelijkheden om te wassen. De camping is sinds voorig jaar overgenomen door een echtpaar en dat is de camping zeker ten goede gekomen.
Voor de kinderen is er weinig te doen maar het aangrenzende bos en weide bieden genoeg mogelijkheden om je niet te vervelen. Er zijn ook speciale camperplaatsen.
Een aantal keren in de week worden er activiteiten georganiseerd zoals grillavond of muziekavond met kampvuur.

met jonge kinderen, Juli 2005
Slechte prijs/kwaliteitsverhouding
Paul van der Linden
5-6-2009 Vroeger een gezellige familiecamping. Nu een saaie camping met weinig vertier voor de kinderen.