Eifel-Zoo (in Lünebach) Prüm Duitsland. Informatie & Beoordelingen Eifel-Zoo (in Lünebach) ~ Zoover

Beoordelingen Eifel-Zoo (in Lünebach)

28 mei 2012

Eifel-Zoo (in Lünebach)
5,8

Beoordelingen Eifel-Zoo (in Lünebach)

54597 , Prüm
Wil je weten wat anderen vonden van Eifel-Zoo (in Lünebach) in Prüm? Op deze pagina kun je beoordelingen raadplegen van Eifel-Zoo (in Lünebach).
Wil je weten wat anderen vonden van Eifel-Zoo (in Lünebach) in Prüm? Op deze pagina lees je beoordelingen van Eifel-Zoo (in Lünebach). Je kunt 4 vakantiefoto's van Eifel-Zoo (in Lünebach) bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Duitsland. Hier vind je alle overnachtingsmogelijkheden in Rheinland Pfalz. Bekijk alle accommodaties in de buurt van Eifel-Zoo (in Lünebach) in Prüm.

14 beoordelingen over Eifel-Zoo (in Lünebach)

5,8
5,6
met jonge kinderen, Mei 2012
"Kleine dierentuin in mooie omgeving"
Patrick
3-5-2012 Oude tuin, type vergane glorie. De kinderen vonden het wel leuk, vooral de speeltuin, maar veel bijzonders was het niet. Kleine oude verblijven die dringend aan onderhoud toezijn. Slechte bewegwijzering in het park. Op de dag dat we er waren geen horeca geopend. Lastig met de lunch.

met jonge kinderen, Okt. 2011
"Leuk park voor de kids"
Freek
1-3-2012 Leuk om met de kids naartoe te gaan!

"Goed te doen"
patrickendebby
18-1-2012 1 van de weinige dierentuinen waar je ook andere dieren kunt bezichtigen dan herten en everzwijnen,hokken waren ze aan het vernieuwen, sommige dieren hadden mooie ruime verblijven andere zaten in kleine hokjes, treintje is erg leuk, let idd op de grote herten, restaurant was klein, tevens kleine menukaart maar wel lekker.
Let wel op de afstand tussen je kinderen en de wilde dieren, mijn oudste zoontje kon de tralies van het leeuwenverblijf bijna aanraken.

Kinderen hebben het enorm naar hun zin gehad en wij daardoor ook

met jonge kinderen, Aug. 2010
Chris
23-8-2010 Leuk dierenpark.
De leefruimtes mogen van een aantal dieren wel een keer aangepast worden.
Veel wandel mogelijkheden en een goed restaurant waar je lekker kunt eten.
Het treintje is leuk maar let op de grote herten.

met jonge kinderen, Aug. 2010
"Super voor kinderen."
Jan Kroes
15-8-2010 Oud type dierentuin, maar daarom zeer geschikt voor kinderen. Je kunt dicht bij de dieren komen en kleine loopafstanden. Misschien dat hokken wel wat klein zijn, maar persoonlijk heb ik daar niet altijd zoveel problemen mee. Onze konijnen thuis hebben minder ruimte. Voor een beer die stereotyp gedraag gaat vertonen is het misschien wat minder goed. Onderhoud laat te wensen over, sommige hokken waren wel erg rot. Wel hoge prijs/kwaliteit verhouding, voor volwassenen was entree maar 8 euro.

met partner, Aug. 2010
"Zeer slecht !"
A. vd Broek
7-8-2010 Heb spijt dat ik naar dit park ben gegaan.

Vond het park zeer slecht onderhouden, maar vooral met de dieren had ik het te doen.

De beer die er zat liep constant het zelfde rondje, volgens mij stress.
Sowieso waren de hokken te klein en erg smerig, bij de cavia's bijvoorbeeld zaten enorm veel vliegen in het hok.

Absoluut geen aanrader !!!

met jonge kinderen
Kees
23-7-2010 Een dierenpark in een erbarmelijke staat van onderhoud. Hoewel ik geen kenner ben heb ik mijn twijfels over het dierenwelzijn hier. De hokken zijn in ieder geval veel te klein en erg smerig. Met name de roofdieren vertonen stereotype gedrag.
Baviaan alleen in een veel te klein hok.
Wat mij betreft sluiten die handel en de dieren elders onderbrengen of vrijlaten.

met jonge kinderen, Juli 2010
"Sluiten die tent!"
Kees
Baviaan alleen in een veel te klein hok.

met partner, Juli 2010
"Nooit meer!"
Lisette
19-8-2010 De entree prijs is leuk, maar dat is ook het enige.
Als hoogtepunt van onze dag kwamen we een DODE GEIT tegen in het verblijf.
Geen verzorger gezien om deze te waarschuwen. Na 2 uur in het park te hebben gelopen lag het beest er nog.
Daarnaast zijn er veel te kleine dierverblijven, de leeuwen, tijgers en de enige beer in het park zitten zelfs op beton, met 1 of 2 takken waar ze niks mee kunnen?
Een eenzame mantelbaviaan in een betonnen hok?

Nee, deze dierentuin echt NOOIT meer...

met jonge kinderen
School
13-6-2010 Het is een mooi en ruim opgezet park. Veel dieren te zien. Van cavía's tot tijgers en beren. De wilde dieren hebben wel een erg kleine ruimte, weinig mogelijkheid te bewegen. Je zag bv. ook de beer het zelfde rondje constant lopen... (verveling?). Maar dat zagen onze kids (3 jr. en 9 mnd) niet. Het is een leuk park om een dagdeel doorheen te lopen. Jammer dat het treintje pas om 13 uur ging (slaaptijd van de kids).
Al met al wel een aanrader!