Vakantie Beoordelingen Nittel Rheinland Pfalz vakantie, hotels, last minutes | Zoover

Beoordelingen Nittel

6,4

28 mei 2012

Nittel

Beoordelingen Nittel

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Nittel. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Nittel. Ben je zelf op vakantie geweest naar Nittel? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Nittel scoort een 8,1 uit 10, op basis van 18 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 2 Hotels in Nittel. Op Zoover vind je bovendien 17 vakantiefoto's van Nittel. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Nittel. Bekijk ook andere accommodaties in Duitsland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Rheinland Pfalz.

15 beoordelingen over Nittel

6,6
met partner, Feb. 2012
"Rustig"
André en Carolien
Sfeer
10-2-2012 Mooie omgeving, rustig dorp.

met partner, Feb. 2012
"Werkelijk schitterende omgeving"
gerard veenstra
Sfeer
6-2-2012 Als je van wandelen houdt en 's avonds een lekker wijntje van een van de vele wijnboeren in Nittel, dan is dit een absolute aanrader!

met partner, Dec. 2011
"Prachtige rustig dorpje"
Stephan
Sfeer
13-12-2011 Gezellig dorpje direct aan de Moesel. Er zitten veel wijnboeren in het dorp die je van alles over de wijn willen vertellen. Daarnaast hebben wij een plekje ontdekt bovenin Nittel waar je een prachtig uitzicht hebt over het gehele gebied! Kortom, een heerlijk dorpje om even te ontladen!

met een groep, Nov. 2011
"Mooi duits plaatsje met veel wijn huizen"
willem
Sfeer
24-11-2011 Uitstekende bestemming om in de omgeving te wandelen of te fietsen en uitstapjes te maken naar Trier en Luxemburg.

met partner, 2011
"Rustig slaapdorp"
J. Moonen
Sfeer
27-9-2011 Nittel is een goede plaats om te logeren als uitvalsbasis naar de omgeving (Trier, Luxemburg)

"Een geweldig en gezellig hotel"
Hub & Ine Muyres
Sfeer
17-9-2011 Een fantastisch hotel.
Directie en personeel erg vriendelijk en behulpzaam.
Eten goed verzorgd.
Kamer was zeer netjes.
Ontvangst was zeer goed.
Jammer dat er geen kleinigheidje te eten was bij aankomst ,`s middags om 2 uur.
We werden op onze wenken bediend en geregeld werd gevraagd of alles naar wens was.
Hotel ligt in een mooie omgeving,dicht bij mooie plaatsen.
Dorpje zelf stelt niet veel voor
Echt een hotel om nog een keertje naar terug te gaan.
Wij gaan dit komend jaar ook doen hoor.
Het is ons zeer goed bevallen.

met partner, Apr. 2011
"Zeer schitterend hotel"
Frank Vermeulen
Sfeer
14-12-2011 Zeer goed hotel in een aangename omgeving.
Vooral de wijnproeving was een aanrader

met vrienden, Aug. 2009
"Geweldige plek om direckt over te doen"
Maurice Lief Maria ...
Omgeving
16-8-2009 Met onze vrienden zijn we drie dagen in het Nittelerhof hotel geweest. Onze eerte indruk was niet wouw maar die veranderde heel vlug als we ontvangen werden door het personeel. De kamers zijn net, er is alles aanwezig.Het hotel heeft een lekkere keuken en zeer smaak vol. Ook de tapa's zijn over heerlijk. Bij ons verblijf was een gratis wijn proeferij een fantastiche ervaring. De patron(een Nederlander) een geweldig man vriendelijk,socaal en heel behulpzaam. De omgeving is mooi om te wandelen. Tot slot een aanrader voor ieder die graag geniet van het lieven. We en onze vrienden gaag zeker nog terug. Godelief, Maurice, Maria enFons
Wij verbleven van 11 augustus tot 13 augustus

met partner, Aug. 2009
"Fantastisch hotel en omgeving"
Jolivet
Sfeer
10-8-2009 zelfs voor niet geoefende fiesters en wandelaars goed te doen.Je kunt uren langs de Moezel fietsen of wandelen alles bijna vlak. voor geoefende is het binnenland fantastisch mooie natuur en flinke klimmen.
Hotel is top en ook de mensen die er werken.

"RUSTIG MAAR O ZO MOOI"
Staf Cools
Omgeving
22-6-2009 Niks zo rustig als Nittel, het bestaat uit een hotel en een reeks wijnboeren die kamers verhuren en waar je aan een vrij democratische prijs een stevig maal kan bekomen. Dit uiteraard overgoten met hun wijn. Wandelen langs de Moezel moet je er zeker doen. Buiten dat is het een formidabele uitgangsbasis. Wat het hotel betreft: De eigenaar is een Nederlander. Het eten is er zeer goed, enig nadeel dat wij hadden, was het lawaai (van Nederlanders) in de tuin.Toch gaan wij begin juli 2009 terug.