Gasthof Wendling in Mörsdorf (Hunsrück) Duitsland beoordelingen 9.3 | Zoover

9,9
9,6
9,7

27 mei 2012

Gasthof Wendling Mörsdorf (Hunsrück)

Beoordelingen Gasthof Wendling

Bucher Weg 4, 56290, Mörsdorf (Hunsrück)
Gasthof Wendling scoort een 9,3 uit 10, op basis van 11 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Gasthof Wendling? Bekijk hier dan de beoordelingen van Gasthof Wendling in Mörsdorf (Hunsrück), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 33 vakantiefoto's van Gasthof Wendling vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Duitsland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Rheinland Pfalz. Vergelijk Gasthof Wendling met andere accommodaties in Mörsdorf (Hunsrück).

11 beoordelingen over Wendling

9,8
9,9
9,6
9,7
met jonge kinderen, 2011
"Supervakantiebestemming! Kindvriendelijk!"
Familie Schröer - V...
14-8-2011 Ons gezin met 3 kleine kinderen(7,5,3) heeft hier een supergezellige vakantie gehad! Herr und Frau Wendling zijn heel kindvriendelijk en je kan hen alles vragen! Het is spotgoedkoop en toch supergoed! Het eten is gewoon, je eet hetzelfde als de eigenaars, maar heel lekker en meer dan genoeg!!! Wij hadden volpension,wat ons maar 10euro per dag meer kostte, maar in plaats van smiddags naar hotel te gaan, vroegen we een lunchpakket. Dit lunchpakket was meer dan voldoende!! Pistolets, koffiekoeken, yoghurtjes. Kregen het nooit op. Kamers zijn ook proper en je hebt alles wat je moet hebben.Het dorpje is inderdaad beetje afgelegen, maar je kan ook heel mooie wandelingen daar maken, of in Kastellaun of mastershausen op dikke 10 minuutjes rijden, daar zijn mooie goed aangeduide wandelingen!

"Gezellige leuk Gasthaus"
Toos en Jan
18-6-2011 Hele leuke mensen en je wordt erg in de watten gelegd. Doordat het klein is maakt het allemaal gezellig. Zeker de moeite waard om terug te gaan!

met partner, Mrt. 2011
"Zijn geld meer dan waard"
Fam Schoute
1-4-2011 Zijn vriendelijk ontvangen met gratis welkomsdrankje.
Was tijdens ons verblijf erg rustig, we waren de enigste gasten.
Ontbijt zeer goed.
Avond eten goed
Prijs van drankjes redelijk.
Kamers waren wat gedateerd (oude meubelen)
Grote parkeerplaats, en grote tuin bij het pension
In morsdorf is niks te doen, maar de moezel ligt 20 minuten rijden dichtbij.

met vrienden, Mrt. 2011
"Het is hier thuiskomen"
Paul en Anne
20-3-2011 Net terug van een heerlijk weekendje met vrienden bij de familie Wendling. Wat een ontzettend lieve mensen die er alles aan doen om je het naar de zin te maken. Het is een wat gedateerd hotel qua inrichting, maar de degelijkheid, netheid en frisheid zorgen maken dit juist tot een karakteristiek hotel dat vooral zo moet blijven. Die muttie maakt heerlijk eten en je hoeft voor de prijs absoluut geen glas minder te drinken. De omgeving is prachtig. We hebben enorm genoten en gaan zeker nog een keer terug.

met vrienden, Mei 2010
"Heerlijk onderkomen!"
Familie Di Bella
25-5-2010 Gasthof Wendling, wat zijn we blij dat we dit adres ontdekt hebben.
Mooie frisse kamer, een uitstekend ontbijt, een fijne tuin en bij minder weer een cafeetje waar je gezellig kan zitten.
Het dorpje is zeer rustig maar via een mooie weg ben je zo in Cochem.
Ook Boppard en Rudesheim liggen binnen handbereik.
We hebben genoten en gaan graag nog eens terug naar dit bijzonder goede pension!

met een groep, Mei 2010
"Zeker voor motorrijders TOP"
Bart en Ursula
9-12-2010 Helaas maar 5 kamers. Maar we zijn er mer 16 motorrijders geweest. Slaapruimte is er op loopafstand genoeg. Het eten is fantastisch en vader, moeder en dochter doen alles om het je naar de zin te maken. Zeker voor motorrijders een heel mooie uitvalsbasis. Een echte aanrader.

"JA WAT EEN TOPPER"
G.v.d.Outenaar
28-6-2009 Perfecte uitvalsbasis voor trips naar Cochem,Koblenz,Trier,Lorelei etc.etc.Eigenaar doet er alles aan om het je naar de zin te maken.Hanteert heel nette prijzen voor z'n consumpties.Heerlijke verwenweek gehad.Kom zeker terug.Dus voor ons een topper.

met vrienden, Juni 2009
"Heerlijk rustig"
G.v.d.Outenaar
29-6-2009 Perfecte uitvalsbasis voor uitstapjes naar Koblenz,Cochem,Lorelei,Trier etc.etc.
Het dorp zelf is klein en er valt niet veel te beleven.Wel heerlijk rustig.Gastheer doet er alles aan om het je naar de zin te maken.Het eten is echt heerlijk.
Ook voor consumpties rekent de gastheer een nette prijs.We laten ons zeker dit jaar nog een paar dagen verwennen.Derhalve aanrader.

"Wat een goed hotel"
norbert.depoortere
16-5-2009 prima hotel vol pension was heerlijk

een beetje ver van de moezel

vriedelijke mensen

"Helemaal top!"
Jan en Marja
15-5-2009 Met Pasen naar dit pension geweest.
Het dorp stelt niet veel voor, maar dit pension was echt geweldig.
Een prima ontbijt dus elke morgen was het weer een feest.
Prima adres in de buurt van Cochem.