14-8-2011
De huurtenten zijn ruim, netjes en compleet ingericht. Ze staan op en betonnen verhoging, gezien de hoosbui bij aankomst wel zo prettig. De bedden stellen niet zoveel voor: houten vlonders met een matras.
Er is weinig te doen voor de echte kleintjes. Het entertainment is toch meer bedoeld voor de wat groteren. En de Moezel en de drukke weg (waar echt hard gereden wordt) zijn vrij toegangkelijk: er staat geen hek oid om de camping. Even opletten dus.
De omgeving: er is weinig tot niets te beleven. Mesenich en omliggende dorpen hebben vrijwel geen winkels. De bekende Moeselwijn is overal te koop, verder vrijwel niets. De dichtstbijzijnde supermarkt is 15 km rijden, een bakker 4 km, pinnen is 6 km weg. Pinnen kan niet op de camping, anno 2011 toch wel een beetje vreemd.
Ik zou met kleine kinderen een andere regio zoeken, hier is toch wel erg weinig te doen. Gemakkelijk is wel dat de kinderen gewoon nederlands kunnen spreken: zowel de leiding als alle gasten komen uit nederland.
Eigenaar zegt:
bedankt voor uw beoordeling.
Als Family Camping streven we ernaar om jong en oud te vermaken tijdens het verblijf op de camping.
We vinden het natuurlijk jammer dat u de camping in de periode dat u er was voor hele kleine kinderen minder geschikt vond.
De camping is aan de Moezel gelegen en er loopt een fiets/wandelpad voorlangs, dat tevens gebruikt wordt als toegangsweggetje voor de campingplaatsen.
We nemen uw opmerking over hard rijden dan ook serieus en we zullen de campinggasten er in het vervolg nog meer op wijzen hier echt langzaam te rijden.
We hopen dat u desondanks toch een fijne vakantie gehad heeft en we zien u graag nog eens terug.
14-8-2011
Camping waar zeker veel aandacht wordt gegeven aan de kinderen.
Grote nette plaatsen. Heel mooi. Jammer dat dit jaar het weer niet mee zat.
Omgeving is erg mooi.
De afwas plekken zijn wat ouderwets maar dat mag zeker de pret niet drukken.
Al met al een camping die voor herhaling vatbaarbaar is.
26-9-2011
Super camping mooie plekken en dat aan de moezel.....
Voor de kinderen is helemaal geweldig en dan heb jezelf ook vakantie.
Leuke annimatie, zwembad en speeltuin. Ouders worden er ook bij betrokken:-)
En we hebben natuurlijk mazzel gehad met het weer...2 weken lang 28gr