Camping Kroever Berg in Kröv (Moezel) Duitsland beoordelingen 6.9 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 7.985 bezoekers online
Home > Duitsland > Rheinland Pfalz > Kröv (Moezel) > Camping Kroever Berg

Beoordelingen Camping Kroever Berg

-6  °C

10 februari 2012

5,6
4,8
5,8
Er is nog geen foto beschikbaar

Camping Kroever Berg scoort een 6,9 uit 10, op basis van 5 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Kroever Berg? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Kroever Berg in Kröv (Moezel), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 6 vakantiefoto's van Camping Kroever Berg vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Duitsland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Rheinland Pfalz. Vergelijk Camping Kroever Berg met andere accommodaties in Kröv (Moezel).

4 beoordelingen over Kroever Berg

Reuze gezellig
Shana Braeken
29-4-2011 Ik vindhet echt een fijne plaats! ik ben al 2 jaar achter elkaar geweest, maar het was ook super door de mensen die mee gingen! De ligging is boven op een berg met een mooi uitzicht en je kunt er ook fijn in de bossen wandelen e.d. als je van de berg terug naar beneden rijd zit je terug midden in het dorp Kröv en aan de moezel natuurlijk. en in het dorp heb je meerdere eetgelegenheden waar je heerlijk kunt eten met een mooi uitzicht zoals bij de 'griek' daar gingen wij altijd een lekker schnitzel eten :) het sanitair is goed genoegd het enige nadeel is dat het water van de doushes na zoveel minuten even koud word. Maar dit zijn de twee beste vakanties van mijn leven geweest! gezellige en vriendelijke dorpbewoners een prachtig uitzicht en monumenten met interresante geschiedenis wil je opstap gaan en feesten dan kun je in de omliggende dorpen terecht! ik wil meteen terug

Geen camping
frebor
29-12-2008 krover berg doet meer aan als een kamp
tis een eigen dorp in krov
was hangt over de straat ed

tis wat je een camping noemt

met een groep, Aug. 2005
Tja...
Peters
16-1-2009 Toen wij er waren stonden er nog een aantal stacaravans, maar die zijn nu weg. In de buurt is een zwembad en een midgetgolfbaan erg leuk, maar ja wel betalen en geen korting ofzo omdat je op de camping staat. Eten was niets. We wilden met 6 personen een plade met frietjes e.d. Duurde lang,..... ze hadden gewoon een huis en tuin friteurtje!!!hahaha We kregen om beurten een bord met pauzes van 5 min. De kinderen kregen het laatst een bord, treurig, maar kunnen er wel om lachen!!! Ze waren niet berekend op zo`n grote bestelling. Verder leuke omgeving.

met partner, 2004
Verouderde camping maar de ligging is fantatisch
Linda
13-8-2010 De afgelopen jaren 2 keer naar deze camping geweest. De eerste keer in 2004 en de 2e keer in 2007. We zijn verliefd geworden op de streek. Helaas is de camping wat verouderd en zijn het douches zoals bij een sporthal. Maar de ligging is fantastisch en we zijn ook regelmatig rond de camping wezen wandelen om dan ineens een mooi uitzicht te hebben over de wijnvelden.
Aangezien we geen kinderen hebben en erg veel weggaan van de camping kijken wij niet naar dingen zoals recreatie teams en camping feesten. Wij komen puur voor een plek met stroom en redelijk tot goed sanitair. Dat kan beter maar we komen toch vast nog wel een keer terug.

5,1
5,8