Beoordelingen Kröv (Moezel)

Waardering
8,2
Uitgaansleven
6,5
Cultuur
7,8
Omgeving
9,0
Sfeer
8,4
Zorg voor natuur
8,8
Het weer

22  °C

29 juli 2014

Kröv (Moezel)
8,2
139 beoordelingen
Beoordelingen Kröv (Moezel)

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Kröv (Moezel). Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Kröv (Moezel). Ben je zelf op vakantie geweest naar Kröv (Moezel)? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Kröv (Moezel) scoort een 8,2 uit 10, op basis van 139 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 3 Appartementen, 2 Campings, 4 Hotels, 5 Vakantiehuizen, 1 Vakantiepark, 1 en 2 Pensions in Kröv (Moezel). Op Zoover vind je bovendien 89 vakantiefoto's van Kröv (Moezel). Je kunt 1 video van Kröv (Moezel) bekijken. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Kröv (Moezel). Bekijk ook andere accommodaties in Duitsland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Rheinland Pfalz.
Even geduld a.u.b.
Lettergrootte: A A A

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

119 beoordelingen over Kröv (Moezel)

8,2
139 beoordelingen
Waardering
8,1
Uitgaansleven
6,2
Cultuur
7,8
Omgeving
8,9
Sfeer
8,2
Zorg voor natuur
8,6
Toon score en beoordelingen van:
met jonge kinderen, Juli 2014
"Leuk wijndorp met mooi gemeentelijk buitenzwembad"vertalen
Fam. Smallenbroek
Waardering
8,0
Uitgaansleven
8,0
Cultuur
8,0
Omgeving
8,0
Sfeer
8,0
Zorg voor natuur
8,0

27-07-2014 Mooi oud wijndorp met verschillende eetgelegenheden, mooi openluchtzwembad. Prima locatie voor vakantie. Traben-Trarbach is nog wat toeristischer en groter, maar ligt dichtbij.

met jonge kinderen, Juli 2014
"Heel mooi"vertalen
Fam. Kramer
Waardering
8,0
Cultuur
8,0
Omgeving
9,0
Sfeer
8,0
Zorg voor natuur
9,0

28-07-2014 De wandeling van het park Mont Royal naar Krov is echt de moeite waard, en wil je een ijsje, in het centrum van Krov zit een ontzettend goeie ijstent!

met partner, Juli 2014
"Leuke omgeving"vertalen
Bianca
Waardering
8,0
Cultuur
8,0
Omgeving
9,0
Sfeer
7,0
Zorg voor natuur
9,0

25-07-2014 leuke omgeving met te veel horeca zodat de kwaliteit van de horeca niet zo hoog is

met jonge kinderen, Juli 2014
"Erg mooi"vertalen
Fam Peters
Waardering
8,0
Uitgaansleven
6,0
Cultuur
8,0
Omgeving
9,0
Sfeer
9,0
Zorg voor natuur
9,0

22-07-2014 hele mooi omg. lekker wandelen en genieten van natuur en rust

met partner, Juni 2014
"Mooie plek"vertalen
Paul en Jannie
Waardering
7,0
Uitgaansleven
6,0
Cultuur
7,0
Omgeving
8,0
Sfeer
8,0
Zorg voor natuur
8,0

21-06-2014 Krov is kleinschalig maar in de nabijheid liggen grotere en aansprekende plaatsen

met partner, Mei 2014
"Rustig aan de Moezel."vertalen
Rene
Waardering
7,0
Omgeving
10,0
Zorg voor natuur
8,0

26-05-2014 Het park Mont Royal ligt boven op een heuvel. Aan de ene kant naar beneden ligt Krov. Wijnboeren en een Lidl. Aan de andere kant ligt Traben Trarbach waar wat meer te zien is.

met vrienden, Apr. 2014
"Super mooi"vertalen
Don
Waardering
8,0
Omgeving
8,0
Sfeer
8,0
Zorg voor natuur
8,0

01-05-2014 De Moezel is een mooie omgeving met de rivier de Moezel, heuvels met de druivenranken, boottochten en leuke/mooie plaatsjes als Cochem, Bernkastel en Beilstein. Kröv ligt lekker centraal gelegen tussen deze plaatsjes in.

met partner, Apr. 2014
"Een prachtig plek een typisch Moezel dorp"vertalen
josvw
Waardering
8,0
Uitgaansleven
5,0
Cultuur
8,0
Omgeving
10,0
Sfeer
8,0
Zorg voor natuur
10,0

03-05-2014 Uitstekende bestemming voor natuur en rustzoekers.

met partner, 2014
"Mooie ligging"vertalen
Linda
Waardering
7,0
Omgeving
9,0
Sfeer
6,0
Zorg voor natuur
8,0

14-03-2014 Mooie ligging tussen de wijnvelden en goed bereikbaar via verschillende wandelroutes. In het dorpje zelf is weinig te beleven, maar de wandeltochten in de omgeving zijn de moeite waard.

met partner, Mrt. 2014
"Kröv is een gezellig dorpje"vertalen
Rob
Waardering
7,0
Uitgaansleven
7,0
Omgeving
8,0
Zorg voor natuur
8,0

04-04-2014 Kröv is een gezellig dorp met een rijk wijnbouw verleden. Er zijn veel uitgezette wandelingen in de omgeving en ook andere plaatsjes langs de Moezel zijn het bezoeken waard.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

Aanbiedingen

Last minute

Plaats Zoover op je website!

Meer mogelijkheden om Zoover te integreren op je site...

Poll

Hoe beveilig jij je spullen op vakantie?