Beoordelingen Kröv (Moezel)

Waardering
8,3
Uitgaansleven
6,5
Cultuur
7,9
Omgeving
9,1
Sfeer
8,4
Zorg voor natuur
8,9
Het weer

19  °C

31 oktober 2014

Kröv (Moezel)
8,3
158 beoordelingen
Beoordelingen Kröv (Moezel)

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Kröv (Moezel). Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Kröv (Moezel). Ben je zelf op vakantie geweest naar Kröv (Moezel)? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Kröv (Moezel) scoort een 8,3 uit 10, op basis van 158 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 3 Appartementen, 2 Campings, 4 Hotels, 5 Vakantiehuizen, 1 Vakantiepark, 1 en 2 Pensions in Kröv (Moezel). Op Zoover vind je bovendien 96 vakantiefoto's van Kröv (Moezel). Je kunt 1 video van Kröv (Moezel) bekijken. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Kröv (Moezel). Bekijk ook andere accommodaties in Duitsland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Rheinland Pfalz.
Even geduld a.u.b.
Lettergrootte: A A A

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

135 beoordelingen over Kröv (Moezel)

8,3
158 beoordelingen
Waardering
8,1
Uitgaansleven
6,2
Cultuur
7,9
Omgeving
9,0
Sfeer
8,3
Zorg voor natuur
8,7
Toon score en beoordelingen van:
Met partner, Okt. 2014
"Voor herhaling vatbaar"vertalen
alie_dijkstra
Waardering
8,0
Uitgaansleven
7,0
Omgeving
10,0
Sfeer
8,0
Zorg voor natuur
8,0

26-10-2014 Er zijn in het dorp genoeg leuke uitgaansgelegenheden.

Met jonge kinderen, Okt. 2014
"Prachtige natuur en een hoop cultuur"vertalen
familiedelange
Waardering
9,0
Cultuur
9,0
Omgeving
10,0
Sfeer
9,0
Zorg voor natuur
9,0

25-10-2014 Zeer mooie omgeving. Als je je er in wilt verdiepen kom je er achter dat het gebied rondom het park een zeer rijke geschiedenis heeft, alleen de naam mont royal heeft al een mooie geschiedenis.
Verder is er veel te doen in de buurt,zo zijn we oa in een koper fabriek geweest in fishbach, waar we een zeer leerzame rondleiding hebben gehad.
Onze dochter vsn 5 vond de opgravingen van mont royal erg avontuurlijk omdat ze overal in en op mocht en ook de grot zoals ze zei vond ze erg spannend.
De burght in cochem eas erg mooi, je kunt er makkelijk te voet komen.

Met partner, Sept. 2014
"Aardig stadje"vertalen
Jeroen
Waardering
7,0
Omgeving
9,0
Sfeer
7,0
Zorg voor natuur
7,0

03-10-2014 Aardig wijndorp. Paar mooie vakwerkhuizen.

Met partner, Sept. 2014
"Leuke stad"vertalen
jaapmeeuwsen
Waardering
8,0
Cultuur
9,0
Omgeving
9,0
Sfeer
9,0
Zorg voor natuur
9,0

01-10-2014 Kröv is samen met Traben-Trarbach een heel leuk stadje. Je kunt er lekker eten en drinken en vanaf daar prachtige fietstochtjes langs de Moezel maken.

Met partner, Sept. 2014
"Schitterende omgeving"vertalen
Zwart
Waardering
8,0
Uitgaansleven
7,0
Cultuur
7,0
Omgeving
9,0
Sfeer
8,0
Zorg voor natuur
9,0

10-10-2014 Ik zou niet zo snel met jonge kinderen naar deze omgeving gaan, dan bedoel ik kinderen in de puberleeftijd.

Met partner, 2014
"Zeer mooie plek"vertalen
fam roke
Waardering
9,0
Cultuur
9,0
Omgeving
10,0
Sfeer
9,0
Zorg voor natuur
10,0

12-09-2014 mooie plek voor jong en oud

Met partner, Sept. 2014
"Veel te bezichtigen in en rond Krov."vertalen
Familie van Luijk.
Waardering
9,0
Uitgaansleven
9,0
Cultuur
9,0
Omgeving
9,0
Sfeer
9,0
Zorg voor natuur
9,0

11-09-2014 Er zijn zeer veel dingen te bezichtigen in de omgeving en heel veel restaurantjes en het eten is niet duur.

Met partner, Sept. 2014
"Schitterend en romantisch"vertalen
judith
Waardering
10,0
Cultuur
10,0
Omgeving
10,0
Sfeer
10,0
Zorg voor natuur
10,0

09-09-2014 Een heel gezellig plaatsje vlak bij Mont Royal maar Traben Trarbach vind ik gezelliger

Met partner, Aug. 2014
"Leuk klein plaatsje in de Moezelstreek"vertalen
pimvandongen
Waardering
7,0
Cultuur
8,0
Omgeving
9,0
Sfeer
8,0
Zorg voor natuur
7,0

30-08-2014 Leuk klein plaatsje in de Moezelstreek. Er waren wat restaurantjes, wat winkeltjes en natuurlijk veel wijn. Prima als uitvalsbasis.

De sfeer was niet bruisend 's avonds, maar dat komt natuurlijk ook omdat het plaatsje niet groot is.

Met partner, 2014
"Gezellig dorp"vertalen
Ingrid
Waardering
9,0
Uitgaansleven
3,0
Cultuur
7,0
Omgeving
10,0
Sfeer
8,0
Zorg voor natuur
10,0

24-08-2014 Mooie huizen, mooie uitzichten en centraal gelegen aan de Moezel voor leuke tripjes

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

Aanbiedingen

Last minute

Winterzon

Plaats Zoover op je website!

Meer mogelijkheden om Zoover te integreren op je site...

Poll

Hoeveel geef jij uit tijdens een bezoek aan een kerstmarkt?