Hotel Diehl's**** in Koblenz Duitsland beoordelingen 7.3 | Zoover

Hotel Diehl

Beoordelingen Hotel Diehl's****

Rheinsteigufer 1, 56077, Koblenz
Hotel Diehl's scoort een 7,3 uit 10, op basis van 6 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Diehl's****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Diehl's**** in Koblenz, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 3 vakantiefoto's van Hotel Diehl's**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Duitsland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Rheinland Pfalz. Vergelijk Hotel Diehl's**** met andere accommodaties in Koblenz.

5 beoordelingen over Diehl's****

4,6
zakelijk, Mei 2012
"Je doet hier geen oog dicht waarschuwing !!"
elles te boome-harb...
11-5-2012 zakelijk overnacht, echter van overnachten is geen sprake, de goederentrein denderd elk half uur voorbij wat tevens een soort lichte aardschudding veroorzaakt.

"Kan er mee door."
arie
21-8-2011 ik had een schitterend uitzicht over de rijn.me stoel voor de geopende deuren ,en ik zat in het zonnetje.van de trein die snachts voorbij raast ,had ik zelf geen last.ik slaap daar doorheen ,maar kan me voorstellen dat anderen daar last van hebben.
het ontbijt ,stelt niet veel voor ,weinig keuzen.vergeleken met anderen veel goedkoperen hotels.personeel is vriendelijk.

met partner, Mei 2010
"Mooi uitzicht op de rijn, en een goederentrein"
Teddybier
21-5-2010 Hier in Mei een nachtje geslapen op doorreis, arrangement met avondeten/wijntje en ontbijt. Receptie ziet er netjes uit en personeel is erg vriendelijk en bekwaam.
Kamer was erg eenvoudig en alle behalve modern ingericht, wel allemaal goed schoon en comfortable bed. Grootste nadeel is het langsrazen van de goederen treinen, die gaan bijna door het hotel en we hoorden ze in onze kamer erg goed.

Avond eten was erg goed, net restaurant met uitzicht op de Rijn lekker eten en heerlijke wijntjes erbij. Bediening maakte het helemaal af. Ontbijt had dezelfde goede kwaliteit, voldoende keus lekker verse broodjes... helemaal top.
Al met al een goed hotel, wel behoorlijk aan de prijs en een groot nadeel zijn de treinen die vaak voorbij komen.

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Diehl's**** bij:

met partner, Aug. 2009
"Slechte kamer!!!"
Francis
30-8-2009 We hadden op een internetsite geboekt. Kwamen in het hotel aan. Ontvangst ruimte zag er netjes uit. Alleen de kamer was verschikkelijk kamer 205. We zijn naar de receptie gegaan en kregen een andere kamer, deze kamer zag er strak uit zoals op de website.

met partner, Aug. 2007
"Fantastisch Hotel"
Deborah
2-1-2009 Dit hotel heeft hele mooie kamers. de ligging aan de rein is prachtig en het eten daar is verrukkelijk zowel het ontbijt buffet wat bij de prijs inbegrepen is alsmede het avond diner wat ih het hele mooie restaurant te nuttiggen is.