Landhuis Zur Kupferkanne in Kobern-Gondorf (Moezel) Duitsland beoordelingen 8.9 | Zoover
1.509.783 beoordelingen - 43.458 bestemmingen - 273.635 accommodaties - 19.796 bezienswaardigheden - 2.017 bezoekers online
Home > Duitsland > Rheinland Pfalz > Kobern-Gondorf (Moezel) > Landhuis Zur Kupferkanne

Beoordelingen Landhuis Zur Kupferkanne

-5  °C

7 februari 2012

Landhuis Zur Kupferkanne Kobern-Gondorf (Moezel)

Landhuis Zur Kupferkanne scoort een 8,9 uit 10, op basis van 51 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Landhuis Zur Kupferkanne? Bekijk hier dan de beoordelingen van Landhuis Zur Kupferkanne in Kobern-Gondorf (Moezel), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 34 vakantiefoto's van Landhuis Zur Kupferkanne vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Duitsland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Rheinland Pfalz. Vergelijk Landhuis Zur Kupferkanne met andere accommodaties in Kobern-Gondorf (Moezel).

37 beoordelingen over Zur Kupferkanne

met een groep, Aug. 2011
Fantastisch voor motorclub
motorclub 't Stulpk...
1-9-2011 Wij hebben een geweldig motorweekend gehad. Addi, Harald, Helga en Yvonne zijn bijzonder gastvrij en gezellig. De BBQ was fantastisch evenzo het ontbijt en avondeten.
Het motorrijden in de omgeving van Gondorf is bijzonder leuk.
Het is prettig om in de tuin te zitten onder het genot van een goed glas bier of wijn.
De kamers zijn schoon en goed ingericht.

Motorclub 't Stulpke

met vrienden, Aug. 2011
Absolute aanrader!
Familie Vangerven
23-8-2011 We hebben 2 nachten met 4 personen in dit gasthuis verbleven. Grote parking waar onze moto veilig stond. Héél lekker ontbijt en avondeten! Addi kan zeer lekker koken en je zult geen honger lijden :-) Addi is ook zeer gastvrij en uiterst sympathiek, net als de andere mensen die het ontbijt verzorgen. Er is ook een leuke tuin en zwembad voor de kinderen. Dit is een goeie uitvalbasis om de Moezel te verkennen. We komen zeker terug!

met oudere kinderen, Aug. 2011
Geweldig leuk hotel
Ad en Wesley van Oo...
22-8-2011 Mijn zoon en ik zijn samen voor de tweede keer te gast geweest.
Wij hebben ons weer goed vermaakt.( lekkere grote glazen bier) en een mooie motorrit met de zon aan de hemel.
Ook het ontbijt en het diner zijn beide zeer goed en ook erg lekker.
Addi, wederom bedankt voor de mooie en gezellige dagen bij jullie.
En tot ziens !!!!!!!
Groetjes Ad en Wesley van Oosterhout (Hoeven).

Geweldig
fam melgert
29-7-2011 wat een heerlijk adres wat een vriendelijk personeel , en alles is schoon en mooie tuin en heerlijk eten, wi komen nog eens terug groet fam melgert doetinchem

Gastvrij verblijf ...
jolanda
12-8-2011 Een zeer gastvrij verblijf, vriendelijk personeel en lekker eten.
Onze kinderen hebben zich ook prima vermaakt en hebben genoten van de grapjes die ze samen met Addi en de overige gasten tijdens het diner hebben gemaakt. Het zwembad was ook een waar feest ...
's avonds verbleven de meeste gasten in het gezellige "cafeetje van Addi". Onze kinderen noemden dat "Party machen". Als je aan het einde van een gezellige dag wil gaan slapen en de overige gasten, die je nog maar 1 dag kent, roepen in koor "welterusten" dan geeft dat zeer snel een ontzettend goed thuisgevoel.

We hebben o.a.
- Koblenz (Bundesgartenschau 2011, Deutsche Eck, Ehrenbreitstein en Schängeler fontein: voor ons menneke spuug) bezocht.
- Ook een boottocht van Cochem naar Beilstein en terug gemaakt. Beilstein wordt doornroosje van de Moezel genoemd, het is dan ook een prachtig historisch plaatsje. Onderweg was de schutsluis voor de kinderen ook super leerzaam.

met een groep, Juni 2011
Ideaal Motorhotel
Donald van Leeuwen
14-6-2011 Wij hebben pinksteren 2011 met 9 motorrijders een perfect verblijf gehad in hotel "Zur Kupferkanne". Op vrijdag kwam 1 motorrijder om ca. 18:00 uur aan met een lekke band en de eigenaresse "Addi" heeft geregeld dat de lekke band 's avonds nog gemaakt werd.
Het ontbijt is prima en de sfeer is erg ontspannen. Op de laatste avond heeft het hotel een BBQ georganiseerd voor alle gasten. Al met al een erg leuk weekend.
De bedden zijn prima alleen hebben ze wel een opstaand voeteneind waardoor de iets langere (ca. 2 m) medemens een beetje klem komt te liggen.

Addi, heel erg bedankt voor de goede zorg en wij komen waarschijnlijk nog wel een keer terug.

Gr. 10W40

Nooit meer
van Kalles
12-6-2011 Landhaus Zur Kupferkanne ligt rustig met eigen parkeergelegenheid. Het ontbijt was prima maar de kamers met oude vloerbedekking, veel te smal bed, oud meubilair en badkamer die we maar niet hebben gebruikt.Was gelukkig op doorreis en dus maar voor één nacht. Voor ons zeker niet voor herhaling vatbaar!!!

Gewoon SUPER!!!
Aldon Hinc en Jolan...
25-4-2011 Een gastvrij onthaal en zeer vriendelijke bediening. Hotel ligt zeer rustig gelegen. Geen lawaai van verkeer of iets dergelijks. Atti, de gastvrouw spreekt ook Nederlands. Het eten, zowel ontbijt als diner, is van uitmuntende kwaliteit en is heerlijk. En de kamers? Netjes en zeer schoon.
Je voelt je er direct 'thuis'. De omgeving is prachtig. Dus.....helemaal niets op aan te merken. SUPER!!!!

met partner, Apr. 2011
Een gezellig familie hotel, hartelijke mensen.
Henny van der Moole...
11-4-2011 mooie omgeving met veel bezienswaardigheden. kasteel Eltz zeer de moeite waard. in Klotten een wild-en natuurpark. echt een aanrader. Cochem een gezellig toeristendorp. Koblenz een aanrader, een prachtige stad. Mevrouw verzorgt een heerlijk ontbijtje. Ze kan heel lekker koken. Het hotel is gezellig ingericht en heel schoon. De kamers ruim, met fijne bedden.We hebben daar een fijne tijd doorgebracht en zeker voor herhaling vatbaar. Henny en Henk.

met partner, Apr. 2011
Een plek om je thuis te voelen
Jan en Antje
2-5-2011 Wij werden zeer vriendelijk ontvangen!! Addi maakte zelf het avondeten wat zeer goed was, iedere dag weer wat anders. Ze maakte er zelf een feestje van. De bediening was ook zeer vriendelijk(Helga een nieuwe medewerkster deed haar best om wat nederlandse woorden te leren) De kamers waren super schoon en opgeruimd.

Wij hebben de beslissing genomen om snel weer terug te komen bij Addi.

met een groep (2)