Vraag en Antwoord over vakantie in Kell am See (Hunsrück) in Rheinland Pfalz | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 15.577 bezoekers online
Home > Duitsland > Rheinland Pfalz > Kell am See (Hunsrück)

Vraag & Antwoord Kell am See (Hunsrück)

-3  °C

10 februari 2012

Uitgaansleven
6,1
Cultuur
Omgeving
Sfeer
Kell am See (Hunsrück)

het beekje in het bos (1 reacties)
Jacqueline
7-11-2011
Weet iemand of het beekje in het bos op loopafstand van het park is? En stroomt het water altijd, ook in de zomer?

ingrid
2-1-2012
Ja hoor het beekje is op loopafstand, een mooie wandeling door het bos. Wij waren er in november dus weet niet of het ook in de zomer stroomt.

is het mogelijk om te fietsen op Park hochwald? (1 reacties)
Merel
8-8-2011
Ik wil graag weten of het zin heeft om de fiets mee te nemen naar het park. Bijvoorbeeld om even naar het zwembad te fietsen of 's morgens even broodjes te halen. Dan bedoel ik niet mountainbiken. Vorig jaar op Wirftal (ook landal) geweest en dat was te steil. Oja ik heb een 6D huisje, dus niet aan het water maar aan de andere kant van het park.

Jacqueline Steentjes
25-8-2011
Je kunt je vragen gewoon per e-mail in het Nederlands stellen aan : hochwald@landal.de. Wat betreft het fietsen kreeg ik het volgende (overigens zeer snelle) antwoord: Naar Kell (via een voetpad 10-15 min.) en naar het buitenzwembad in Schillingen (door het bos ca. 30 min.) kunt u fietsen. Dit is ook met de kinderen te doen. U moet er echter rekening mee houden, dat het hier inderdaad erg heuvelachtig is en er in principe maar één goed aangelegd fietspad in Kell is. (www.ruwerradweg.de) Mocht u de eigen fietsen mee willen brengen, kunt u het beste aan de Saar en aan de Moezel fietsen, dat is prachtig (30 min. met de auto).

Hoe zijn de stacaravans op dit park? (1 reacties)
KB
26-7-2011
Ik zag dat er sinds april stacaravans voor 4 personen geboekt kunnen worden. Ik lees hier op deze site nergens iets over. Weet iemand of deze stacaravans nieuw zijn en of ze ruim genoeg zijn voor 2 volwassenen en een (erg actief) kleintje van 1,5?

Monique
30-10-2011
Ik heb zelf geen stacaravan geboekt maar ze staan erg mooi op Hochwald. Echt een uitstekende locatie, net achter het centrumgebouw, bij een leuke buitenspeeltuin. Ook veel ruimte voor de caravans.

Kinderbungalow (0 reacties)
Pleun81
24-7-2011
Wie heeft er ervaring met de 6k bungalows? Netheid ed. Wij gaan met 2 kinderen van 3 en 1,5 jaar. Onze jongste is overgevoelig voor muggebeten. Zijn er horen aanwezig?

12 pers huisjes iemand al geweest? (5 reacties)
celesta
6-6-2011
Wij willen misschien volgend jaar naar dit park, maar we willen de 12 pers huisjes.Is daar al iemand geweest want die zijn nieuw.En zijn er foto;s van?Op de website staat niks van de binnekant. alvast bedankt

Sandra
21-6-2011
de 12 persoonshuisjes zijn pas te boeken vanaf augustus. Moeten erg mooi zijn als ik de site mag geloven van Landal.

van Veenendaal
26-6-2011
Wij gaan er in september heen, dan laat ik het wel weten hoe het was!

celesta
26-6-2011
Dat is goed, zou ik echt op prijs stellen.Mijn ouders zijn al wel naar het park wezen kijken maar konden niet in de huisjes kijken.het park zit ook vol tot volgend jaar, we gaan nu pas oktober 2012? gr celesta

van Veenendaal
27-6-2011
Zit het park vol? oh zoveel belangstelling dan? Dan is het wel een erg leuk park, ik ben erg benieuwd! Hoop wel dat ze in september klaar zijn! Hoever waren ze met bouwen?

R. van Veenendal
5-8-2011
Zijn de 12 persoons huisjes al klaar? iemand foto's ervan?