Hotel Im Rheintal*** in Kamp-Bornhofen Duitsland beoordelingen 7.8 | Zoover

Hotel Im Rheintal*** Kamp-Bornhofen

Beoordelingen Hotel Im Rheintal***

Rheinuferstrasse 79a, 56341, Kamp-Bornhofen
Hotel Im Rheintal scoort een 7,8 uit 10, op basis van 35 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Im Rheintal***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Im Rheintal*** in Kamp-Bornhofen, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 37 vakantiefoto's van Hotel Im Rheintal*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Duitsland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Rheinland Pfalz. Vergelijk Hotel Im Rheintal*** met andere accommodaties in Kamp-Bornhofen.

35 beoordelingen over Im Rheintal***

met partner, 2011
"Eenvoudig maar goed"
Jan M
17-9-2011 Eenvoudig maar goed hotel, van dit hotel mag je gezien de kwaliteit- prijsverhouding geen 5 sterren verwachten.
Het is schoon, het eten is er prima, vriendelijk en behulpzaam personeel. Nadeel is wel het lawaai van het verkeer en de trein en niet te vergeten de handdoeken die geen vocht opnemen (is erg vervelend). Je kunt aan beide zijde van de Rijn leuk fietsen en er is in de omgeving genoeg te zien, Boppard, Koblenz, Loreleij, Rudesheim etc.

met vrienden, Sept. 2011
"Aanrader!!!!"
Geert Dykstra
19-9-2011 Zeer vriendelijk ontvangen bij aankomst.
Super vriendelijke eigenaren en personeel.
Ontbijt en diner zeer lekker en vers voor een goede prijs.
Kamers netjes en schoon.
Motoren konden achter het stek geparkeerd worden.
Prachtige omgeving om rond te touren op motor auto fiets of wat dan ook.
Wat betreft de handoeken die drogen niet goed af maar als je de info op de kamer leest zie je dat je gewoon om andere handoeken kan vragen en die krijg je dan ook.
Kortom wij hebben een zeer gezellig weekend gehad en is zeker voor herhaling vatbaar.
Bruno u. Johanna u. personal vielen dank fur ein wundershóne kurzurlaub.
Gruss aus Holland
Lakes Chapter Holland
Johan Annet, Klaas Jannet, Geert en Jikkie

met een groep, Sept. 2011
"Zeer goed hotel"
Johan Willems
18-9-2011 Zijn in dit hotel geweest van 15 tot 18 september en in onze ogen een echte aanrader, de eigenaren Bruno en Johanna zijn zeer vriendelijke mensen die echt moeite doen voor hun gasten, dit geldt ook voor hun personeel.
Kamers zijn eenvoudig maar schoon en bieden genoeg om in te verblijven voor een periode van korte of langere tijd.
De keuken is zeer goed en je krijgt voor een redelijke prijs een vorstelijke maaltijd, het ontbijt is ook meer dan royaal te noemen met heerlijke verse broodjes.
Wat ons betreft een hotel met een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding en prima geschikt als uitvalsbasis voor diverse leuke uitstapjes of motor touren in de omgeving.
Een zeer motorvriendelijk hotel waar eigenaar Bruno zelfs gezorgd heeft voor onderdak voor je motor in de vorm van een grote partytent en niet onbelangrijk een afsluitbare binnenplaats.

met vriendelijke groet

groep Willems

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Im Rheintal*** bij:

met partner, 2011
"Hotelprijs te hoog"
sjaanb48
20-7-2011 Hotelprijs in verhouding met andere hotels in de omgeving. Handdoeken nemen geen vocht op!

"Geweldig"
john en yvonne ro...
18-7-2011 wij zij in juni een week geweest het is een fijn en goed hotel
je kan er geweldig lekker eten voor een lage prijs en de kamer was ook mooi en schoon de mensen die er werken doen alles om het naar je zin te maken
niets is te veel de omgeving is ook mooi je zit boven op de rijn .
kortom een aanrader ...wij gaan zeker terug.
johanna en bruno bedankt... john en yvonne rotterdan

met vrienden, Aug. 2010
"Leuk hotel"
v hees
15-8-2010 voor de prijs die wij betaalden vonden wij dit best een leuk hotel de eigenaren en hun personeel deden hun best om het naar ons zin te maken

met partner, Aug. 2010
"Ideaal voor kortverblijf"
Jan Decoster
8-8-2010 We hadden gekozen voor een kortvakantie bij de Rijn. Formule geboekt via een van de vele hotelboekingssite. Arrangement was oké. Het hotel had, mede door het feit dat de nieuwe eigenaars nog maar pas 1 maand aan de slag waren, een tamelijk "Fawlty Towers gehalte". De kamers zijn nogal gedateerd maar zeer netjes en worden elke dag netjes opgemaakt. Dit is een hotel waar nog aan moet gewerkt worden, maar de uitbaters doen toch hun best. Dit is een ideale plaats voor transit of kortverblijf. De maaltijden zijn "op z'n Duits" en nogal eentonig. Wel mooi ontbijtbuffet. Zeker geen 3 sterren waard, ten hoogste 2. Maar voor de prijs die we betaald hadden, mochten we ook niet meer wensen.

met partner, Juli 2010
"Uitstekend adres voor een paar dagen aan de Rijn."
Boersbroek
31-7-2010 We hebben hier een paar heerlijke dagen doorgebracht. Het hotel ligt aan de Rijn, maar de Rijn konden we alleen zien vanaf onze kamer (2e etage). We hadden halfpension geboekt en dat was voortreffelijk; de nieuwe eigenaren doen hun best om het de gasten naar de zin te maken. De kamer is gedateerd, maar alles wat je nodig hebt is aanwezig. Uitstekend adres voor een paar dagen aan de Rijn.

alleenreizend, Juli 2010
"Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding !"
c. willems
31-7-2010 Sinds een paar weken nieuwe eigenaars die het hotel midden in het hoog seizoen hebben overgenomen ivm gezondheidsproblemen bij de vorige eigenaar.
Jo Anna, Bruno en hun personeel zijn vriendelijke en geven een uitstekende service.
Het hele hotel is super schoon, de kamers wel iets verouderd.
Het restaurant heeft een duitse menukaart dus veel, maar niet alleen, schnitzels e.d. maar ook daar een goede prijs/kwaliteit verhouding (hoofdgerechten 8.50 tot 11.50 - dagmenu 14.50
Voor mij als Amsterdammer viel de geluidsoverlast van de trein erg mee, dus als je van het platteland komt vraag een kamer aan de voorzijde dan heb je helemaal geen last.

"Wat een topper"
carla en peter
5-4-2010 prijs kwaliteit prima verhouding

marcel coby en personeel super aardig
we hadden de hond bij ons ook daar waren ze heel lief voor

we komen beslist nog eens terug