Camping Moselhoehe in Heidenburg Duitsland beoordelingen 8.5 | Zoover

Aankomst.

Beoordelingen Camping Moselhoehe

Bucherweg 1, D-54426, Heidenburg
Camping Moselhoehe scoort een 8,5 uit 10, op basis van 13 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Moselhoehe? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Moselhoehe in Heidenburg, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 14 vakantiefoto's van Camping Moselhoehe vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Duitsland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Rheinland Pfalz. Vergelijk Camping Moselhoehe met andere accommodaties in Heidenburg.

12 beoordelingen over Moselhoehe

"Fantastische, gezellige en rustige camping."
fam. Rademaker
15-9-2011 Wil je lekker kunnen genieten dan is Modelhoehe een echte aanrader. Wij waren op terugreis van Oostenrijk. Nog even een paar dagen in de buurt van Trier en Cochem camperen. Deze 3 dagen werden er 5 maar we komen zeker nog eens terug. Ook onze dochter van bijna 16 vondt het een leuke camping (komt ook beetje door de kat en de grote vijver met koi's).
De eigenaren (ned.) zijn net één jaar eigenaar van deze camping maar zijn goed op weg om er een hele gezellige camping van te maken. Hebben de tijd om even een praatje met je te maken omdat het een kleinschalige camping is.
De camping heeft een heerlijk rustgevend uitzicht. Ligt zeer centraal voor een dagje Trier, Cochem of zelfs even naar buurland Luxemburg.
Er is er genoeg te doen in de omgeving.
's Avonds even gezellig een hapje eten en/of een borreltje drinken, het kan allemaal.
Kort gezegd een echte aanrader.

"Rustig, uitzicht, ruime plaatsen"
Arjan
16-8-2011 Wij zaten aan de rand, met prachtig uitzicht. De iets hoger gelegen andere plaatsen (terrassen) hebben ook uitzicht, maar wel iets gehinderd door lager gelegen caravans/tenten. Voor onze plek een speeltuintje met kinderkabelbaantje, waar de kinderen spelen. Veel vaste plekken, maar daar tussendoor her en der plaats voor trekkers. Goede broodjesservice, redelijke prijzen, sanitair redelijk op schimmel op plafond na (maar dat wordt door de nieuwe nederlandse eigenaren binnenkort aangepakt). Vaste plaatsen overwegend duitsers, en variabele plaatsen nederlanders. In de buurt is behalve wandelen en Trier niet zo veel te doen. Je moet dus voor eigen vermaak zorgen. Wel is er een speelzolder met pingpongtafel en voetbaltafel voor de kids.
Het weer zat niet mee, maar verder goed uitgerust op deze camping.
Er is een cafetaria, maar die hebben wij niet uitgeprobeerd.

""Mooie, rustige camping"
fam H.
31-7-2011 Ruim een week op deze ruime mooie camping gestaan. We werden er hartelijk ontvangen, vriendelijke, behulpzame, Nederlandse beheerders. Sanitair voldoende en altijd schoon. Uitzicht mooi, brood lekker, 's morgens vers bezorgd.
Een aanrader voor wie de Moezelstreek eens wil bezoeken

"Mooi plekje."
E.
8-8-2011 Mooie plek voor een camping.
Veeeeeeeeeel caravans, weinig bloemen.
Tentenveld op een mooie plek (tip: zorg dat de begroeiing het uitzicht op het dal niet gaat belemmeren!)
Beetje rechttoe rechtaan naar onze smaak.

alleenreizend, Sept. 2010
"Heerlijk tot rust komen!"
Cathy Hol
11-9-2010 Prachtige ligging, mooie omgeving. Leuke, vriendelijke campingeigenaren. Het sanitair is netjes en schoon. Een mooie plek om heerlijk tot rust te komen, te genieten van de mooie plaatsen in de omgeving (alleen te bereiken per auto) en van het prachtige uitzicht genieten als je 's morgens je bed uitkomt!

met partner, Aug. 2010
"Prachtig uitzicht en heerlijk rustig"
Melanie
30-8-2010 Het uitzicht op deze camping is werkelijk fantastisch. We zijn hier twee nachten geweest aan het begin van onze vakantie, prima plek om lekker tot rust te komen. Er is een heel klein zwembad dat prima is om even afkoeling te vinden.

Het sanitair is goed en ´s ochtends is er een broodjes service. In het dorp zelf zijn verder geen voorzieningen, daar moet je de auto voor pakken. Het restaurant bij de camping is eenvoudig maar voor een goede schnitzel hoef je geen vier sterren te hebben toch?!

met jonge kinderen, Aug. 2010
"Tot nu toe onze fijnste vakantie!"
Michiel & Jessica D...
11-9-2010 We hebben hier in de zomervakantie 2 weken gestaan en hebben het echt heerlijk gehad. Voor het eerst na de vakantie niet tegen op gezien om weer aan het werk te gaan, heerlijk uitgerust en ontspannen. Ik was benieuwd of de kinderen (12, 10 en 3 jaar) het wel een leuke camping zouden vinden, maar we zijn de 1e week niet eens van de camping af geweest en ze hebben genoten. De meiden hebben zelf de 10 gegeven voor kindvriendelijkheid! Geen camping met een uitgebreid animatieteam, maar om van de simpele dingen te genieten. We hebben bijvoorbeeld gevliegerd op de camping, geweldig! In de omgeving zijn echt heel veel dingen te zien en te beleven. Wij gaan deze winter weer terug. Ik denk dat dat ook geweldig gaat worden. De kinderen gaan voor het eerst skieen en het uitzicht zal weer schitterend zijn met sneeuw. Wij hebben er al weer zin in!!!

met partner, Aug. 2010
"Volle zon en in de wolken"
J.E. den Hartog
17-8-2010 Rust,Ruimte en behoorlijk goed weer in aanmerking genomen dat het in heel Europa gewoon erg slecht was en is.
Omgevings uitjes zijn prachtig, vooral als je op de "bonnefooi " er maar op los rijd.
Wij hebben er van genoten en zullen het volgend jaar zeker weer doen er is zoveel nog niet gezien en dat op een afstand van +/_ 5 uur rijden.

met jonge kinderen, Aug. 2010
"Geweldige tijd"
Marjon
4-9-2010 Een mooie en goed verzorgde camping met een prachtig uitzicht. voor de kinderen zijn er twee speeltuintjes en klein zwembad waar je verkoeling kunt zoeken.
Een prima camping waar je heerlijk kunt wandelen en fietsen. Dicht bij Trier. Zeker de moeite waard om heen te gaan als je van rust en een geweldig uitzicht wilt genieten. Het restaurant is klein en gezellig waar je prima terecht kunt voor een maaltijd. Wij komen hier zeker volgend jaar terecht.

"Heerlijke camping"
Rikkers
3-9-2010 Vriendelijke eigenaren, rust, mooie camping, schoon, rust.
Veel wandel mogelijkheden
Dichtbij Trier