14-8-2011
Wij hebben al een paar keer op de terugweg overnacht op deze camping. Altijd goed bevallen. Dit jaar kwamen we van Italie en wilden kijken of we zover konden rijden de 1e dag. Door een paar tegenvallers op de weg kwamen we heel laat aan, om 21.15u pas. We zijn naar de receptie gegaan, en voordat wij iets konden vragen, vroeg ze of we misschien nog wat wilden eten. We waren al 14u onderweg, dus dat wilden we graag. Ze heeft meteen de keuken gebeld voor ons, zodat ze die nog even open zouden houden. We konden eerst daar wat gaan bestellen, dan de caravan rustig op zn plek zetten, om daarna lekker te kunnen gaan eten. Doordat het slecht weer was, was er bijna niemand op de doortrekplekken. Wij stonden er helemaal alleen op een veld. Ook in het restaurant waren we alleen. Speciaal voor ons bleven ze open, en hebben we heerlijk nog kunnen eten. Helemaal super! We hebben genoten van de gastvrijheid, het eten, en de lekkere broodjes. Een echte aanrader!
8-7-2011
We hebben deze camping nu al meerdere keren bezocht als passant en 1 keer wat langer (want de streek is ook heel mooi om te bezoeken!).
Fijne velden voor passanten (wij ontkoppelen altijd maar velen doen dat niet).
Sanitair is goed en het restaurant geweldig (goede kaart, uitstekende bediening en niet duur).