Camping Schinderhannes in Hausbay Duitsland beoordelingen 8.0 | Zoover

overnachtingsplaats

Beoordelingen Camping Schinderhannes

Schinderhannes 1, D-56291, Hausbay
Camping Schinderhannes scoort een 8,0 uit 10, op basis van 25 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Schinderhannes? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Schinderhannes in Hausbay, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 61 vakantiefoto's van Camping Schinderhannes vinden. Je kunt 1 video van Camping Schinderhannes bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Duitsland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Rheinland Pfalz. Vergelijk Camping Schinderhannes met andere accommodaties in Hausbay.

23 beoordelingen over Schinderhannes

"Gastvrij, goed eten, goede overnachtingscamping!"
Wilma en Arjo Piels
14-8-2011 Wij hebben al een paar keer op de terugweg overnacht op deze camping. Altijd goed bevallen. Dit jaar kwamen we van Italie en wilden kijken of we zover konden rijden de 1e dag. Door een paar tegenvallers op de weg kwamen we heel laat aan, om 21.15u pas. We zijn naar de receptie gegaan, en voordat wij iets konden vragen, vroeg ze of we misschien nog wat wilden eten. We waren al 14u onderweg, dus dat wilden we graag. Ze heeft meteen de keuken gebeld voor ons, zodat ze die nog even open zouden houden. We konden eerst daar wat gaan bestellen, dan de caravan rustig op zn plek zetten, om daarna lekker te kunnen gaan eten. Doordat het slecht weer was, was er bijna niemand op de doortrekplekken. Wij stonden er helemaal alleen op een veld. Ook in het restaurant waren we alleen. Speciaal voor ons bleven ze open, en hebben we heerlijk nog kunnen eten. Helemaal super! We hebben genoten van de gastvrijheid, het eten, en de lekkere broodjes. Een echte aanrader!

"Geweldige tussendoor camping"
Fons
8-7-2011 We hebben deze camping nu al meerdere keren bezocht als passant en 1 keer wat langer (want de streek is ook heel mooi om te bezoeken!).
Fijne velden voor passanten (wij ontkoppelen altijd maar velen doen dat niet).
Sanitair is goed en het restaurant geweldig (goede kaart, uitstekende bediening en niet duur).

met partner, Mei 2011
"Nooit meer"
Koos en Giny Bos
23-5-2011 Komen al 10 jaar zo,n 15 nachten, onderweg vanwege werk en eten altijd in het restaurant.. Laatste keer 9 mei 2011 kwamen we als gewoonlijk aan en reed mijn man een klein stukje de camping op om alvast water te tanken en ik naar de receptie om in te schrijven. Mijn man werd letterlijk teruggefloten (als en hond) en de vrouw riep en schreeuwde HALT, HALT SAGE ICH, STEHEN BLEIBEN SAGE ICH. Ik zei dat we boven aangekoppeld gingen staan(niet door de slagboom) en ze was absoluut niet voor rede vatbaar, schreeuwde dat het geen wildeboel was en dat we ons aan de regels hadden te houden. Wij hebben ons omgedraaid en komen nooit meer terug bij schinderhannes, de tijd van 40-45 is allang voorbij dacht ik en wens niet zo behandeld te worden.

met partner, Mei 2011
"Goede overnachtingscamping"
Marien
5-6-2011 Lekker dicht bij de snelweg en makkelijk parkeren. Passanten plekken zijn onder andere van asfalt.

met oudere kinderen, 2010
"Prima!"
emmrasch
14-11-2010 Wij hebben hier één nacht doorgebracht op weg naar Italië en ik kan niks anders zeggen dan: prima! Vriendelijke ontvangst en 'n prima plek op een van de doortrekveldjes. Het restaurant is goed met aantrekkelijke prijzen. Volgend jaar doen we het weer.

met een groep, Okt. 2010
"Prima camping!"
Athaa
26-10-2010 Goede camping. Druk ook, er was een gezelschap van camper reizigers. Deze kwamen bij elkaar om een reis door te spreken.

Eten goed, sanitair netjes!

met jonge kinderen, Juli 2010
"Prima camping"
Roel
26-8-2010 Wij hebben hier 1 nacht gestaan op de terugreis, 3 min. v.d. snelweg, afslag Pfalzfeld en de rest wijst zich. Camping is erg ingesteld op 1 'nachters'. Diverse veldjes zijn zo gemaakt dat je aangekoppeld kunt gaan staan, ook een deel om 's nachts aan te komen. Ruime camping, veel gras, begroeiing en bomen. Gloeiend terrein, er zijn speeltoestellen, pingpong en grote visvijver (klein meertje) Sanitair is uitstekend, een enorm ruim gebouw met alles erop en eraan, er is een speciale familie douche; totaal overbodig want de gewone douche biedt ruimte aan min. 3 personen zo ruim!! 's morgens verse broodjes en er is een restaurant voor een nette maaltijd. Voor een langer verblijf lijkt mij de camping wat te stil (of te veel gericht op 1 nacht). Wij komen zeker terug als we onderweg lekker rustig willen overnachten. Prima camping.

met jonge kinderen, 2010
"Mooie rustige camping, gunstig gelegen"
T.
23-7-2010 Vooral voor mensen die van rust houden is dit een ideale camping. De camping heeft een goed en betaalbaar restaurant. oor kinderen is er een leuke speelplek, ook de ouderen vinden diverse vormen van vermaak. Ruime staanplaatsen, zelf een plek opzoeken.

met partner, Mei 2010
"Ideale camping voor passanten en blijvers"
Hengelaar,
25-10-2011 Wij komen al jaren op deze camping als passant. Blijft een fijn rustpunt in iedere reis. Inchecken en dan rustig aanschuiven achter al staande passanten. Lekker douchen en daarna even rondlopen en dan lekker eten en drinken in het gezellige restaurant. En na een stille nacht s'morgen lekker verse broodjes halen. Nog nooit meegemaakt dat er geen plaats meer was. Voor ons prima camping.

met partner, Mei 2010
"Mooie camping, onvriendelijke ontvangst"
Henk
13-5-2010 Voor de derde keer op deze camping. Steeds goed bevallen. We zagen aankomen dat we 's avonds niet meer op tijd (20.00 uur sluit de receptie) zouden aankomen. Netjes gebeld, kregen als antwoord dat we de camper konden plaatsen en dat we de volgende ochtend konden aanmelden. Zo ook gedaan. De volgende ochtend door een mevrouw bij de receptie met halfvolle mond zeer onvriendelijk afgeblaft waarom we ons niet gemeld hadden. In de overtuiging dat we volgens de richtlijnen van de campingreceptie gehandeld hadden wilden we dat haar uitleggen. Als antwoord kregen we haar rug te zien. Misschien hebben ze hier de klandizie wel wat (te) gemakkelijk