Vakantiehuis Talblick Heilbachsee in Gunderath Duitsland beoordelingen 9.1 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 12.741 bezoekers online
Home > Duitsland > Rheinland Pfalz > Gunderath > Vakantiehuis Talblick Heilbachsee

Beoordelingen Vakantiehuis Talblick Heilbachsee

-5  °C

10 februari 2012

9,5
Huis talblick Heilbachsee

Vakantiehuis Talblick Heilbachsee scoort een 9,1 uit 10, op basis van 21 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Vakantiehuis Talblick Heilbachsee? Bekijk hier dan de beoordelingen van Vakantiehuis Talblick Heilbachsee in Gunderath, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 3 vakantiefoto's van Vakantiehuis Talblick Heilbachsee vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Duitsland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Rheinland Pfalz. Vergelijk Vakantiehuis Talblick Heilbachsee met andere accommodaties in Gunderath.

18 beoordelingen over Talblick Heilbachsee

met partner, Dec. 2011
Heerlijk onderkomen!
E. van Asten
6-1-2012 Het is goed toeven in Talblick Heilbachsee. Lekkere frisse woning.

Het uitzicht is práchtig. Ook vanuit je luie stoel.

Het huis ligt in een rustige buurt aan een weggetje waar af en toe een auto langskomt van een van de buurtbewoners.

De eigenaren, die boven wonen, zijn alleraardigst en servicegericht.

Het is een schone frisse woning.

Grote woning met een prachtig uitzicht
Arnhem
19-8-2011 Waar vind je nog een prachtige vakantiewoning voor 300 euro in het hoogseizoen met: opgemaakte bedden, handdoeken, theedoeken, vaatwasser, wasmachine, en droger. Je hebt een prachtig uitzicht over een dal en het is er heerlijk rustig en vooral een mooi ingerichte woning.
Wij zijn net terug van een weekje in deze woning met onze 2 kinderen van 7 en 4 jaar. Je kunt er zwemmen in Center Parcs op 10 min. lopen, je kunt naar Cochem, Trier (mooie stad!) en naar Daun met zijn wildpark. Wij hebben ons geweldig vermaakt en dat voor een zeer lage prijs.
Natasha bedankt.

Fijne plek voor rust en natuurliefhebbers
fam Jacobs
15-8-2011 Een fijne week gehad in de vakantiewoning, waar werkelijk niets ontbrak qua inrichting en niet onbelangrijk alles is netjes en schoon. Zelfs voor onze zoon van 10 mnd was alles aanwezig (kinderbed en stoel). Een prachtige plek om wandelingen te maken of andere uitstapjes (Cochem, Trier, dagje zwemmen bv.). In het dorp is weinig te beleven, wel zijn er 2 goede restaurants voor de liefhebber.

Bedankt voor de gastvrije week in Gunderath!
Roy, Petra & Kurt

Heerlijk rustig, echt vakantie
Arno, Marleen & kid...
18-8-2011 Wij hebben met 2 volwassenen en 2 kinderen 3 weken vakantie beleefd in een heerlijke omgeving. Het huis is schoon, ruim en mooi gelegen. Een mooi uitzicht over het dorp en naar de bossen. Je beschikt over een eigen ingang. De verhuurder heeft gezorgd voor nederlandse tv-zenders, internet, wasmachine, droger, zeer complete keuken, enz. Het enige wat deze zomer ontbrak was het echt lekkere weer. Maar daar kan de verhuurder (Natascha) natuurlijk ook niets aan veranderen, voor de rest een geweldige vakantie gehad. Dit huis is zeker voor herhaling vatbaar. O ja, ook in de omgeving zijn meer dan genoeg leuke uitstapjes te maken. Echt een aanrader.

met jonge kinderen, Dec. 2010
Compleet met goede prijs/kwaliteit verhouding
Janine
6-1-2011 Wij waren hier een klein weekje met de kerst. We werden heel gastvrij ontvangen en zelfs gevraagd oliebollen te komen eten! De woning is zeer compleet uitgerust en van alle gemakken voorzien (o.a. vaatwasser, oven, Ned. tv). Vooral de Nederlandse zenders die je op tv had vonden de kinderen erg prettig. Mooie frisse woning met prachtig uitzicht over de Heilbachsee. Sunparks is lekker dichtbij (2 min. met de auto) en dan ook prima geschikt voor gezinnen met kinderen, waar je allemaal leuke dingen kunt doen: o.a. zwemmen, bowlen, genoeg kinderactiviteiten, restaurantjes, winkeltjes enz.). In de omgeving was verder niet veel te doen en dat vonden we wel een minpuntje, maar verder een prima plek als je van mooie natuur en rust houdt!

met jonge kinderen, Okt. 2010
Geweldige plek
Renate Dollee
12-10-2010 Wat een fantastisch huis om te huren voor de vakantie. Wij zijn voor een midweek geweest maar dat is echt te kort dus we gaan in maart terug voor een week. De ligging is perfect, van hieruit makkelijk naar andere steden, plaatsjes en wildparken. Het huis zelf is super schoon en heerlijk ruim. Een hele leuke inrichting en een mooie badkamer. Wij zijn met ons zoontje van 17 maanden geweest en ook aan hem was gedacht in het huis, door de lieve familie Dittmann. Dit is echt een aanrader. De twee restaurants in het kleine dorpje zijn ook goed en betaalbaar.

met jonge kinderen, Apr. 2010
Talblick: keurig verzorgde en complete verblijf
Dion
20-5-2010 Een weekje in het voorjaar verbleven in het huis van de familie Dittman. Het is de benedenverdieping met uitzicht op het meer Heilbachsee. Met drie personen was het appartement zeer ruim, keuken is compleet ingericht. Je hoeft geen apparatuur mee te nemen, alles is aanwezig. Hartelijke ontvangst door mevrouw Dittman. Minpuntje is het ontbreken van een terras, hier werd tijdens ons verblijf een start mee gemaakt. In de omgeving is niet veel te doen (of je wilt naar het zwembad van Center Parcs), daarvoor moet je ongeveer 20 minuten in de auto zitten. Plaatsen als Mayen, Monreal en Cochem liggen in de buurt. Ook Koblenz en vooral Trier zijn de moeite waard. Ook een bezoekje aan de Nürnburgring is voor de autoliefhebber leuk.

met jonge kinderen, Feb. 2010
Fantastisch vakantiehuis
Sonja
10-3-2010 Wij hebben een geweldige week gehad in de eifel. Vanaf het eerste moment dat wij binnenkwamen wisten we dat het een schot in de roos was. Wat een mooie, gezellig en frisse vakantiewoning. Gezellige lichte huiskamer, de bedden opgemaakt, heerlijke badkamer. Slaapkamers met veel kastruimte en een fijne keuken. Echt van alle gemakken voorzien. Er lag een flink pak sneeuw en we konden zelfs de slee van de fam. Dittman lenen, echt super! Het uitzicht is super en de woning heerlijk licht. Vanaf Gunderath kun je veel plaatsen bezoeken. Aanraders: Trier, Coblenz, Monreal, burght in Mayen. Wij komen hier in elk geval zeker nog eens terug om de plekjes te verkennen die nog op ons lijstje staan. Nogmaals een heerlijke vakantie en een echte aanrader deze mooie woning.

met jonge kinderen, Feb. 2010
Fijne Vakantie
Rob & Monique
28-2-2010 Ook wij hebben erg genoten van onze vakantie in de vakantiewoning van de familie Dittmann.
Erg vriendelijke mensen en niks is te veel gevraagd.
Alles is in de woning aanwezig en het is erg ruim,schoon en netjes.
Het Ferienpark is op loopafstand en in Gunderath zelf kan je ook uit eten.
Het uitzicht vanuit de woning is prachtig en wij hadden het geluk dat er dit jaar enorm veel sneeuw lag.
Wij gaan volgend jaar weer terug!

met jonge kinderen
Supermooi en kompleet ingericht
Familie Otten
29-10-2009 Wat een heerlijke vakantie hebben we gehad in deze vakantiewoning, alles was er van wasmachine tot babyinrichting. Lekker dicht bij Sunparks voor de vrijetijdsdingen en zwembad. In het dorp lekker gegeten en leuke uitstapjes gemaakt. Echt een aanrader voor familie met kleine kinderen of senioren.