Camping Eisenbachtal in Girod Duitsland beoordelingen 8.3 | Zoover

Camping Eisenbachtal

Beoordelingen Camping Eisenbachtal

Westerwald, 56412, Girod
Camping Eisenbachtal scoort een 8,3 uit 10, op basis van 22 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Eisenbachtal? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Eisenbachtal in Girod, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 39 vakantiefoto's van Camping Eisenbachtal vinden. Je kunt 1 video van Camping Eisenbachtal bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Duitsland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Rheinland Pfalz. Vergelijk Camping Eisenbachtal met andere accommodaties in Girod.

22 beoordelingen over Eisenbachtal

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Prima overnachtingscamping"
Gert Schuurman
21-8-2011 beheerder spreekt Nederlands, vriendelijke meneer, zeer klantvriendelijk. Op terugreis overnachten we hier soms. Aangekoppeld overnachten mogelijk. Uitstekend restaurant naast de camping.

"Een eldorado voor kinderen en natuur liefhebbers"
Fam Tuithof
27-8-2011 Wij zijn net terug van een geweldige vakantie bij de liefste campingbaas van Duitsland.
De kinderen zijn voor het eerst mee op safarie geweest.Voor de kinderen een belevenis om nooit te vergeten. lekker weer en heel praktische zaken maar ook hele mooie bezienswaardigheden in de omgeving. Vooral Koblenz is een aanrader.Wie eenmaal op deze camping geweest is komt er steeds weer.Deze camping is vele malen leuker dan al die commerciele campings met animatie.Met heel veel tegenzin vertrokken wij weer naar Holland.Wij komen zeker volgend jaar terug!

"Een hele fijne camping"
Regina
12-8-2011 We zijn net terug van een week op deze camping en we hebben werkelijk genoten van deze plek!
Pluspunten:

- Dhr. Wolff en zijn "collega" zijn nadrukkelijk aanwezig op de camping, er is duidelijk toezicht en ze laten je "welkom voelen"
- Campinggasten zijn vriendelijk
- Honden worden toegelaten en je hebt de mogelijkheid om bij de parkeerplaats tegenover de camping je dieren lekker te laten rennen in het veld.
- Sanitair is inderdaad wat ouder, maar wel netjes schoongehouden en alles functioneert naar behoren
- Gratis koffie en thee bij de receptie
- Ruime plekken
- Mooie omgeving qua natuur en mogelijkheden tot uitstapjes
- BIOTOOP is absoluut een aanrader!!!
- En het geweldige "Big Ben melodietje" om aan te geven dat het 22 uur is, schalt iedere avond even trouw over de camping. Het was om die tijd ook stil, zoals het hoort.
- Voldoende parkeerruimte tegenover de camping om je auto te plaatsen tijdens de middagrust

Iets minder puntje:
- Douches werken met muntjes

"Leuk"
marianne
1-9-2011 We hebben hier een tussenstop gehad..We zijn hartelijk ontvangen door Dhr.Wolf..Kopje koffie gratis..Een zeer gemoedelijke camping..Niks geen animatie e.d..Hij neemt de kinderen mee om herten te kijken,vogels enz..Gaat kampvuur maken..Kinderen kunnen hier timmeren e.d..Rondrit op een quart..Puur natuur..Sanitair is iet modern maar wel van alles voorzien en mooi schoon..We kregen 2 douchemuntjes..Er zijn 2 restaurants direct naast camping..Hotel-restaurant,heerlijk gegeten voor weinig..De anderen kreeg je 10% korting maar wacttijd van half tot 3 kwartier..Verder volgens de vaste gasten kun je in het dorp ook goed eten.De bakker komt om 8.30 aan op de camping..Verder is er van ales wat te doen in omgeving..Als we weer en tussenstop moeten komen we zeker weer terug..Zeer goed bevallen.

met vrienden, Juli 2011
"Prachtige omgeving, rustgevend, leuk voor kinderen"
Esje
14-8-2011 De camping ligt in een prachtige omgeving aan de voet van een oude vulkaan.
Naast de camping ligt een heel mooi aangelegd meertje met veel plant- en diersoorten.
Er zijn veel leuke speel plekjes voor kinderen en het sanitair is goed verzorgt.

"Erg leuke camping"
yoda.sw
30-6-2011 Alles over de beheerder, herr Wolff, is al gezegd en klopt.
Een bijzonder aardige man!
Ook de biothoop is de moeite waard.
Plaatsen zijn niet geweldig maar de algehele sfeer maakt dat allemaal goed

met partner, Mei 2011
"Nieuw sanitair"
Ans
13-7-2011 Inmiddels nieuw sanitair. Ziet er allemaal heel verzorgd uit. Water en afvoer op de plaats.
Wij vonden het er een heerlijk plekje en zijn er ook langer gebleven.

met jonge kinderen, Aug. 2010
"Altijd goed"
J
20-8-2010 Camping welke snel en makkelijk vanaf te snelweg (A3) te bereiken is. Sanitair is gedateerd maar wel altijd schoon. Keuze mogelijkheid qua plaats (evt tussen vaste plaatsen in). Meeste bezoekers niet van het 'zeur type'. Geen cafe, geen snackbar, geen disco, geen winkel: lekker rustig en beschaafd.

met partner, Aug. 2010
"Nooit meer!!!!"
Grace
6-8-2010 Onbegrijpelijk dat deze camping goed beoordeeld wordt. De campingbeheerder is het enige pluspunt, inderdaad een heel aardige man. Voor passanten is het ook ideaal. Maar het is geen camping voor een langer verblijf, de plaatsen zijn klein en slecht onderhouden, je staat tussen "vaste kampeerders" die aan hun voortent en caravan te zien al meerdere jaren niet geweest zijn, kapot en vies. Het sanitair was waarschijnlijk 30 jaar geleden prima maar is dus zeer gedateerd. Het restaurant waar wij met "behulp" van een vaste gast naar verwezen zijn viel behoorlijk tegen. De salade wordt gebracht als je bord al leeg is. Kortom een camping om zo snel mogelijk te vergeten.

met partner, Aug. 2010
"Schitterende ligging"
ougie
23-10-2010 Zoals al gemeld, ideale doortrekker. En als je langer wilt blijven, neem zeker de fietsen mee. Wij stonden afgelopen jaar helemaal beneden, prima op een soort van grintveld, aan een riviertje, in de mond van een millioenen jaren oude krater. Zoals altijd, met een vriendelijk ontvangst van de Hollands sprekende eigenaar. Je hebt er twee restaurantjes, die vooraan de camping heeft een betere qualiteit, en die achter op de camping geeft korting en is goedkoper, aan u de keus. Het sanitair is zeker 30 jaar oud, maar alles werkt en wordt goed schoon gehouden. Voor de kids is er redelijk wat te doen, zeker als zij er van houden, de natuur in te trekken. De camping heeft geen groot kampeerders veld, als je wat langer wildt staan, sta je op een afgebakende plaats tussen seizoeners. Zoals ik al zei, voor ons een ideale doortrekker als je laat van huis bent vertrokken of geen trek meer hebt om nog helemaal naar huis te rijden.