Camping Zum Feuerberg in Ediger/Eller Duitsland beoordelingen 7.7 | Zoover

Camping Zum Feuerberg Ediger/Eller

Beoordelingen Camping Zum Feuerberg

Campingplatz, 56814, Ediger/Eller
Camping Zum Feuerberg scoort een 7,7 uit 10, op basis van 21 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Zum Feuerberg? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Zum Feuerberg in Ediger/Eller, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 26 vakantiefoto's van Camping Zum Feuerberg vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Duitsland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Rheinland Pfalz. Vergelijk Camping Zum Feuerberg met andere accommodaties in Ediger/Eller.

16 beoordelingen over Zum Feuerberg

6,4
"Geweldige kampeer plek!"
MB
8-8-2011 Leuke kleine kamping. Voor de tenten is een mooie plek aan de rivier. Muntjes moet je kopen voor de douches, maar ze zijn goed en lekker warm! Ook de rest van het sanitair is schoon en netjes.
Let op!! In duistsland doen ze aan gescheiden afval. Dus op de camping moet je glas, papier, GFT en plastic scheiden. Anders krijg je een boze man op je dak ;-)
Er is zovel voor jong als oud genoeg te doen in de omgeving. Je kunt er goed wandelen (klettersteig is wel een pittige) en je hebt er genoeg wijn proeverijen. Voor de kids kan je best naar het Moeselbad in Cochem gaan. Een auto is wel handig, alhouwel het OV daar goed en netjes geregeld is.

Het was mijn eerste kampeer ervaring maar ik ben er nu al fan van :-D

"Goeie ligging als je de Moezel wil verkennen."
Bjorn
23-8-2011 Langs de Moezel waar het fietspadje ligt verken je een heel mooi stuk richting Cochem de Reichsburg, Beilstein en vele wijndorpjes. Ideaal om een goedkope tussenvakantie of op doorreis naar het zwarte woud, Italië of Zwitserland. Echter niet veel te beleven op de camping voor jonge kinderen. Er is wel een klein speelpleintje en een heel klein zwembad maar als je van de natuur houdt en graag fietst met het gezin ideaal.

"Rustige prettige camping"
Andy&Hans
10-7-2011 Op Camping Zum Feuerberg hebben we een heerlijke week gehad. Aan het water en bos aan de overkant van de Moezel. Je kunt nog lang genieten van de avondzon. Dorpje Ediger-Eller op loop afstand. Mw Prokop wil je graag helpen als je vragen hebt.
Je kunt vanaf de camping mooie fietstochten maken en een echte klettersteig die begint achter de spoorbrug. Je moet wel een trap op om gebruik te kunnen maken van de toiletruimte. Die dat niet kunnen hebben een probleem.

met partner, Juli 2010
"Mooie camping"
toon kuipers
4-8-2010 Bij toeval terecht gekomen,vriendelijke ontvangst, ruime plaatsen.(was ook niet zo druk op de camping) De beheerder maakte het gezellig tydens het wk voetbal. Verse broodjes en een AD.Het uitsorteren van het afval ging soms te ver.

met vrienden, Mei 2010
"Family v d hoonaard en wierink"
pv d hoonaard
19-10-2010 wij hebben heerlijk gefietst erg gezellige camping in het resterant is het lekker eten.
stonden mooimet het uitzicgt op de moesel

met partner, Apr. 2010
"Mooi gelegen vlak aan de Moezel"
Ronny
20-10-2010 De camping ligt vlak aan de Moezel. Wij hadden een plaats recht over het tentenveldje waar toevallig niemand stond. We hadden een mooi uitzicht op de rivier en de voorbij komende vaartuigen.
Het sanitair is goed onderhouden en modern. Douches en afwaswater ruim warm genoeg. Zeer mooie streek om met de familie/partner te wandelen, te fietsen en wijn te proeven.
De laatste week van april (buiten seizoen) was het er zeeeeer rustig.

"Geweldig"
Adri Hekman
11-10-2009 Mooie camping, geweldige ligging bij pittoresk stadje Ediger-Eller. Wijnproevers kunnen hier hun hart ophalen! Prijs prestatie is geweldig !
Uitvalbasis voor wandel-,fiets-,boot-, auto en treintochten. Mooie steden en burchten in de omgeving ( Cochem, Bernkastel-Kues, Burg Eltz e.v.a.) Ook golfers, auto- en motorsporters kunnen aan hun trekken komen (Golfpark vlakbij, en Nurburgring op geringe afstand )

"Allesd bij elkaar goede camping"
van bosch julien
30-8-2009 rustige ordelijke camping met vele mogelijkheden centraal gelegen voor vele uitstappen en fietsroute s wandelen en de prachtige wijnfeesten in ediger eller een van de weinige campings langs de moezel met een zwembad niet groot maar wel aangenaam voor mij een van de betere verzorgde campings

met partner, Aug. 2009
"Leuke plek"
miriam
28-8-2009 Wij zijn hier onverwacht terecht gekomen. We reden richting cochem en toen waren er in het dorp de wijnfeesten aan de gang. Dit leek ons gezellig en hebben dus de afslag genomen naar de camping. We zouden eigenlijk 5 nachten blijven zijn er uiteindelijk 2 weken geweest. De camping bood ons alles wat we willen hebben. Er was een zwembad(je) en je kon zwemmen in de moezel. Dit was erg praktisch met het warme weer. Mijn man kon vissen wat hij erg leuk vond daar. Het dorpje is echt heel dichtbij en je kunt er lekker eten voor weinig geld. OOk op de camping kun je eten, maar dit hebben wij niet gedaan. Het sanitair is verouderd, maar het is wel schoon. Het cafeetje gaat inderdaad dicht als er te weinig mensen zijn, maar we hebben er toch wel wat gezellige avonden beleefd. Fietsen kun je vanuit deze camping erg goed en het ligt centraal in de moezel. VOor ons echt een camping om in gedachten te houden als we weer die richting in gaan.

met partner, Juli 2009
"Mooie plekken"
Vera Kramer
11-8-2009 In juli 10 dagen geweest.Mooie plekken,maar inderdaad het sanitair is verouderd,
een douchegordijn is niet meer van deze tijd!
Ook de kantine was meer dicht dan open.
Gelukkig zijn er in het dorp genoeg restaurantjes waar je heerlijk kunt
eten en drinken.