Hotel Müller** in Daun (Eifel) Duitsland beoordelingen 8.7 | Zoover

Beoordelingen Hotel Müller**

28 mei 2012

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Hotel Müller**

Lieserstrasse 17, 54550, Daun (Eifel)
Hotel Müller scoort een 8,7 uit 10, op basis van 5 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Müller**? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Müller** in Daun (Eifel), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 1 vakantiefoto van Hotel Müller** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Müller** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Duitsland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Rheinland Pfalz. Vergelijk Hotel Müller** met andere accommodaties in Daun (Eifel).

3 beoordelingen over Müller**

9,7
met partner, Aug. 2010
"Zeer aangenaam hotel met lekkere keuken."
Griet
30-8-2010 Hotel Müller heeft prachtige kamers met mooie balkons. Je kan elke dag een andere weg wandelen naar Daun, door de bossen of door het Kurpark waar je water van de bron kan drinken of met je voeten door het koude water stappen. Het Gemündener Maar is te voet te bereiken en het is er heerlijk om te zwemmen. Wij wandelden het Lieserpfad en een stuk van de Eiffelsteig, beiden vertrekken praktisch aan het hotel. In het hotel kan je fietsen huren en naar Bernkastel aan de Moezel fietsen over een autovrij fietspad.
Frau Müller is supervriendelijk, haar man kookt zeer goed en in de gezellige Stube hebben we aangename avonden doorgebracht.

met partner, Juli 2010
"Zeer aan te bevelen!!"
fam. Geelhoed
29-7-2010 We (2 pers) zijn aangekomen op de zaterdag dat er een rallye verreden werd in de buurt. Hierdoor was het hotel op één kamer na volgeboekt. Deze kleine kamer hebben we genomen omdat we uiteindelijk maar 2 nachten zouden blijven. Het hotel met de zeer vriendelijke eigenaresse en haar man die de kok is beviel ons zo goed dat we uiteindelijk 7 nachten gebleven zijn. Dit alles met behulp van wat creatieve omzettingen door frau Müller en 2 verhuizingen naar steeds betere kamers. Prijs/kwaliteit voor kamers en eten zijn boven verwachting goed. Het Gemundener Maar is te voet bereikbaar en uitstekend geschikt om te zwemmen of een leuke wandelroute uit te stippelen. We hebben veel plezier gehad en zullen zeker weer terugkeren. Een echte aanrader!!

met partner, Juli 2010
"Mooi en zeer verzorgd hotel!!"
Ilse
21-7-2010 Kamers zijn zeer proper. De eigenaars zijn zeer vriendelijk en behulpzaam. Rustig hotel.
Service is perfect!
Zeer zeker een aanrader!