Appartement Dorint Resort Daun**** in Daun (Eifel) Duitsland beoordelingen 8.5 | Zoover

Beoordelingen Appartement Dorint Resort Daun****

28 mei 2012

Appartement Dorint Resort Daun**** Daun (Eifel)

Beoordelingen Appartement Dorint Resort Daun****

Im Grafenwal, 54550, Daun (Eifel)
Appartement Dorint Resort Daun scoort een 8,5 uit 10, op basis van 17 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Dorint Resort Daun****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Dorint Resort Daun**** in Daun (Eifel), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 8 vakantiefoto's van Appartement Dorint Resort Daun**** vinden. Je kunt 1 video van Appartement Dorint Resort Daun**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Duitsland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Rheinland Pfalz. Vergelijk Appartement Dorint Resort Daun**** met andere accommodaties in Daun (Eifel).

14 beoordelingen over Dorint Resort Daun****

met jonge kinderen, Sept. 2011
"Goede locatie met kleine kindjes"
melissa
18-9-2011 Goed verzorgd huisje aan alles ook voor onze kleine meid(10mnd) was gedacht oa kinderbedje, aankleedkussen.Huisje was gedateerd maar wel schoon en veel ruimte.Zwembad was ook goed toegangelijk en schoon ook daar kon je badhanddoeken krijgen.Het beautyresort was niet heel bijzonder maar wel lekker.Leuke speeltuin voor wat oudere kinderen...In de omgeving is veel te zien maar dan moet je wel langs de moezel gaan.
Twee kleine minpuntjes waren dat er veel wespen waren en alles in het duits.

"Mooi, relaxed en veel te doen"
Frans
30-8-2011 We hadden een ruim 4 persoons huisje. Het was de luxere variant want er waren 2 TV's. een stereo en een mooi houten tuinset. De bedden zijn prima. Alleen de keuken is ietwat verouderd.
De omgeving is prachtig en rustig. Je loopt zo de bossen in. De animatie voor de kinderen is prima maar vooral voor de kleintjes. Zwembad en fitness is goed en het restuarant en cafe zijn OK maar ietwat duurder dan in de directe omgeving
Een tip is de fietsroute van Daun naar Berntkarstel Keus. Een prachtige tocht van 60 km en dan met de bus terug

met jonge kinderen, Juli 2010
"Mooi appartement"
26-7-2010 wij zijn 10 dagen in het Dorintpark geweest. Het huisje vonden wij erg groot. De woonkamer was erg ruim. Onze zoon van bijna 1 kon er lekker kruipen.
De tuin vonden wij de tuin groot, maar onze zoon kon er niet spelen omdat het gras erg slecht was ook lagen overal takken. Als je kinderen wat ouder zijn en kunnen lopen, kunnen ze erg mooi op het grasveld spelen. Wij vonden het jammer dat er geen buitenlamp zit onder de overkapping. Daardoor waren we genoodzaakt om 's avonds binnen te gaan zitten om een spelletje te spelen. Met kaarsen aan gaat dat erg moeilijk.De bedden waren erg zacht. Ik heb zelf last van mijn rug en dat werd er gedurende de week niet beter op. De inrichting van het huisje is echt heel goed en netjes. Echt alles is aanwezig. Handdoeken, keukendoeken, bedlinnen en alles was ook nog bijzonder schoon. Zelfs shampoobusjes e.d. waren aanwezig. Dat overtrof al onze verwachtingen.
Kortom als je van rust houdt en kinderen hebt die kunnen lopen is dit een echte aanrader

De beste prijzen en lastminutes voor Appartement Dorint Resort Daun***...

met een groep, Juni 2010
"Schitterende huisjes en zeer goede service"
zexe31zt
17-3-2011 we hebben het prima naar ons zin gehad we waren er in juni 2010 het was echt perfect zonder overdrijven omgeving schitterend huisje ruim schoon goed onderhouden en alles aanwezig zelfs flesverwarmers voor ons klentje van toen nog geen jaar ook veel informatie over uitstapjes in omgeving van kundig en vriendelijk personeel

met jonge kinderen, Juni 2010
"Hele fijne vakantie gehad in mooie bungalow."
Familie Sponselee
4-7-2010 Weekje met onze docher van 18 maanden in een bungalow doorgebracht. Kindvriendelijke huisjes waren al bezet maar dit huisje bleek speciaal voor onze dochter ingericht met verschoningskussen, kinderstoel, bedje inclusief beddengoed (dit was wel vantevoren bij geboekt), flessenwarmer en kinderservies. Aangename verrassing! Verder fijn, schoon huisje in een prachtig park en mooie omgeving. Vriendelijke medewerkers voor wie niks te veel was en een heel fijn, schoon zwembad. Wij hebben hier een hele fijne week gehad en dit mooie park is zeker een aanrader.

met partner, Juni 2010
"Super mooi ligging"
judith
9-6-2010 Wij zijn er in juni een paar dagen geweest. Het zijn zeer ruime en schone app. m in een super mooi omgeving. Vanaf Arnhem is het 3,5 uur rijden.
Naast de app. is er een hotel.
Een nadeel is dat de verwarming/airco niet werkte en in het bos is het snel koud.
Wij hebben dit via TO geboekt met grote korting.
Het is niet echt kindvriendelijk maar voor wie van absolute rust houdt een evhte aanrader. Prima bedden, vaatwasser aanwezig tv met ned. zenders (ned. 1,2 en3).
De inrichting is verzorgd.
Alleen wel een voedselvergiftiging opgelopen na gegeten te hebben in de Bierstube van het hotel.

met jonge kinderen, Mei 2010
"Voor een gezin met kinderen niet echt geschikt"
MarcoP
22-5-2010 Sporthuis Centrum idee. Het weer zat in deze periode niet mee en dat betekend meteen een beperking in de activiteiten op locatie

met jonge kinderen
"Zeer goede accomodatie"
Sas
20-8-2009 afgelopen week verbleven in een 3 kamer appartement met hotelfunctie (ontbijt en dinerbuffet) Wij zijn hier zeer enthousiast over. Appartement was zeer schoon en compleet uitgerust. Keukentje met kookgelegenheid, koelkastje en zelf een mini-vaatwasser. (vaatwasblokjes lagen er ook!) Ontbijt en diner in buffetvorm. Prima in orde. Zelf met een allergie werd rekening gehouden. Goed uitgeruste fitness ruimte, leuk zwembad (niet al te groot) en mogelijkheid voor schoonheidsbehandelingen/massages. Daun is leuk uitgangspunt om de omgeving te verkennen. Genoeg te doen. Voor ons zeker voor herhaling vatbaar.

met jonge kinderen, Apr. 2009
"Mooi complex in prachtige omgeving"
Koldemeule
2-5-2009 We verbleven met 2 kinderen in 3 kmr. bungalow.
Zelden zo'n schoon verblijf gehad! Daar kunnen ze in Nederland nog wat van leren! Prima keukentje met magnetron, oven en zelf een kleine vaatwasser! Veel privacy en rust.
De omgeving is prachtig maar je moet er wel op uit trekken. Het zwembad is klein, wel netjes.
Ontbijtbuffet was erg lekker. Neem wel voldoende boodschappen mee, vooral als je in het weekend aankomt.In Daun zelf is wel een supermarkt en enkele restaurants, maar verder weinig te beleven.
Wildpark Daun is leuk om naar toe te gaan.
Prima verblijf voor een paar dagen.

met oudere kinderen
"Mooie ligging"
Ellen
3-2-2009 Paar dagen geweest. Inrichting is prima, prijs viel mee (korting arrangement). Restaurant prima, buffetvorm en a la carte. Zwembad is wat klein. Pingpong tafel voor kinderen aanwezig. Goede plek om vanuit hier uitstapjes te maken.