Vakantie Beoordelingen Daun (Eifel) Rheinland Pfalz vakantie, hotels, last minutes | Zoover

Beoordelingen Daun (Eifel)

6,6

28 mei 2012

Daun (Eifel)

Beoordelingen Daun (Eifel)

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Daun (Eifel). Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Daun (Eifel). Ben je zelf op vakantie geweest naar Daun (Eifel)? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Daun (Eifel) scoort een 8,4 uit 10, op basis van 21 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 4 Appartementen, 1 Gasthof, 1 Vakantiehuis, 1 Vakantiepark en 11 Hotels in Daun (Eifel). Op Zoover vind je bovendien 41 vakantiefoto's van Daun (Eifel). Je kunt 1 video van Daun (Eifel) bekijken. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Daun (Eifel). Bekijk ook andere accommodaties in Duitsland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Rheinland Pfalz.

15 beoordelingen over Daun (Eifel)

met een groep, Apr. 2012
"Fantastische plek"
Paul
Sfeer
1-5-2012 Uitstekende plek voor motorrijders, mountainbikers, wielrenners, wandelaars, etc..

met een groep, Apr. 2012
"Fantastische plek!"
Ad
Sfeer
3-5-2012 Daun is een hele goeie uitvalbasis voor mooie motortochten naar Piesport, Cochem en de Nurburgring!

"Aardige plaats"
Eldert Ruiter
Sfeer
25-10-2011 Je kunt er aardig winkelen en een lekkere koffie met gebak halen in de hoofdstraat! Echt een centrum-plaatsje. Niet extreem mooie gevels maar gewoon een leuke plek om even rond te kijken.

"Leuk voor 2 dagen"
suzanne
Sfeer
7-8-2011 Wij zaten in het plaatje Mehren dat is vlakbij Daun. Er zijn wat winkels, restaurants, ijssalon(erg goede prijs/kwaliteit), en er zit een grote VVV. We hebben gegeten bij restaurant Dubrovnik aan de lindenstrasse 10, dit is echt een perfect restaurant, heerlijke schnitzel gegeten en soep met brood drankjes met z´n 3e´n voor nog geen 40euro.
Ik vond het eifel/vulkaan museum erg tegenvallen, alles is duits, dus touristen hebben er nauwelijks wat aan, tenzij je erg goed ben in duits. De vulkaan die er staat, deed het niet eens.
Daarintegen is het wildpark en erlebnispark geweldig!
Wij hebben gezommen in het Gemundener meer, wat is dat mooi, groot maar ook koud! Er is een zwembad bijgemaakt, een ligweide, springplanken en je kan er eten. Je kan je auto boven prkeren, maar ook beneden, dat kost 2euro, maar is wel handig met veel zwemspullen etc. we waren met z´n 3en 4 euro kwijt voor de entree.

"Leuk stadje"
devisser
Sfeer
4-8-2011 leuk plaatsje met verschillende winkels en supermarkten aldi en lidl, goede restaurantjes in het stadje en het wildpark is zeker de moeite waard

"Klein maar fijn"
HenkR
Sfeer
19-11-2011 We zaten in een hotel, maar vonden het leuk om er even door heen te lopen en een hapje/borreltje te drinken

met jonge kinderen, Dec. 2010
"Mooie Regio"
Caminoboy
Sfeer
20-1-2012 Zeer mooie regio met veel wandlmogelijkheid.
3 Meren dichtbij waar je kunt rondwandelen.
Klokkengieterij van Brocksite/tetsite is zeker eens de moeite waard, hilarische momenten beleefd.

met partner, Mei 2010
"Fantastishe plek!"
Bossaerts
Sfeer
13-10-2010 Prachtige vakantiebestemming om te wandelen! Men kan van hieruit ook de Moezelstreek verkennen,Trier,Koblenz. Er zijn leuke restaurantjes in Daun Waar men goed kan eten.

"Prima vakantie"
Herman Bouma
Omgeving
17-2-2009 Al voor meer dan 15 keer in Daun. In het Slothotel. Prima wandelgebied, bij iedere weersoort.

A.F. van 't Westend...
Omgeving
14-1-2008 Onze ervaring is dat in Daun op het gebied van vertier er veel verloren is geraakt voorbeeld, bioscopen(nu weer een terug) hotels "Homme" weg. middenstand verarmd
Het doet ons al "echte Dauner"wel pijn.
Desondanks komen wij er graag. Vele goede vrienden.