Hotel Zum Moselhut** in Bruttig-Fankel Duitsland beoordelingen 7.9 | Zoover
1.510.733 beoordelingen - 43.459 bestemmingen - 273.707 accommodaties - 19.823 bezienswaardigheden - 18.487 bezoekers online
Home > Duitsland > Rheinland Pfalz > Bruttig-Fankel > Hotel Zum Moselhut**

Beoordelingen Hotel Zum Moselhut**

-6  °C

8 februari 2012

De voorzijde van Hotel ''Zum Moselhut''

Hotel Zum Moselhut scoort een 7,9 uit 10, op basis van 120 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Zum Moselhut**? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Zum Moselhut** in Bruttig-Fankel, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 138 vakantiefoto's van Hotel Zum Moselhut** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Duitsland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Rheinland Pfalz. Vergelijk Hotel Zum Moselhut** met andere accommodaties in Bruttig-Fankel.

119 beoordelingen over Zum Moselhut**

met partner, Jan. 2012
Heerlijke tijd gehad
b
11-1-2012 Wat een geweldig warme ontvangst door zeer vriendelijke eigenaren waarbij gastvrijheid hoog in het vaandel staat!
We hebben genoten van zowel ontbijt als diner dat de (goedkope)prijs meer dan waard was.
Het gebouw is welliswaar gedateerd maar dat neemt niet weg dat alles op de kamer aanwezig is en het er verzorgd en schoon is. Het ontbreken van een tv (zoals ook aangegeven op de site!) is voor ons van allerminst belang. Als dit een prioriteit is van lekker een paar dagen weg dan ben je hier inderdaad aan het verkeerde adres.
Wij zijn geen vrienden/bekenden van de eigenaren en hebben deze mening dan ook geheel objectief kunnen vormen.
Al met al dus zeer de moeite waard met als leuke bijkomstigheid een goede prijs/kwaliteit verhouding. Zeker een aanrader dus!

Groeten uit Maastricht

met partner, Nov. 2011
Als in een warm bad
Erik
5-12-2011 Je voelt je als in een warm bad door de zorgen van de gastvrouw en -heer en hun helpers. Dit maakt het bouwtechnisch gedateerde gebouw tot een bijzaak.
Het driegangen menu is eenvoudig, maar degelijk, met elke dag toch ook een wel heel speciaal voor- of nagerecht, de 12.50 pp MEER dan waard en op de huiswijn kan ook nauwelijks winst gemaakt worden. Geld verdienen lijkt echt bijzaak en goed ontvangen hoofdzaak.
Een blijkbaar nieuwe hulp bij de bediening deed dit niet alleen prettig zelfbewust, maar probeerde ook nog het menu in het Nederlands uit te leggen om zo de taal te oefenen. Werkelijk een warm bad!

met partner, Nov. 2011
Een gemoedelijk plekje, ook in het winterseizoen
alex
18-11-2011 we hebben een prima mid-weekje alhier gehad met vooral zeer leuke en enorm gezellige mensen. Voor de prijs hoef je het niet te laten.
Dat een standbouwer ook kon koken was nieuw voor mij, maar het eten was goed en dat voor een zeer schappelijk prijsje.
We hadden alleen een beetje triest weer en veel dingen zitten vanaf november tot maart dicht. Voor de rest niets aan te merken en zeer vriendelijke eigenaren en bediening.

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Zum Moselhut** bij:

Familiaal hotel
Frans
18-11-2011 We zijn heel goed ontvangen .
Ruime kamer en mooi uitzicht,zeer goed ontbijt alles was aanwezig en ruim voldoende.
We waren in zeer goed gezelschap met de overige hotelgasten.
Het was één van onze beste vakanties dank zij de aanwezige mensen en uitbaters.
Veel succes verder van twee Belgen die een goede week hebben gehad.

Heerlijke week gehad.
G. van de Weerd
27-10-2011 Eerste keer voor ons en wij hebben een leuke week gehad. Ontbijt prima verzorgd en bedden lekker schoon, prachtige omgeving en heerlijk om bij terugkomst samen op de kamer te zijn zonder tv, heb je ook eens tijd voor elkaar.
En heerlijke wijn kunnen proeven, zowel wit en rood.

Gert.

met partner, Okt. 2011
We willen er nog een keer terug
rinus
8-11-2011 een fijn klein hotel en heel gezellig en heel vriendelijk en het eten was erg goed je word eigenlijk op je wenken bediend
de omgeving is straalend mooi

Nooit meer
Echtpaar
17-10-2011 Geboekt via veiling. Voor 4n betaald met 2p en na 1n vertrokken. Eigenaar gesproken en deze meneer is erg vriendelijk, maar heeft niet het idee dat zijn bedrijf investering behoeft om tegen betaling fatsoenlijk logies te bieden. Vond het niks. Kamer, geen tv(tje), sanitair a/d overkant v/d gang, het gordijn van rook, etenslucht en bierlucht waar je niet aan kunt ontsnappen en die 's avonds heerlijk je kamer intrekt, die al muffig ruikt. De gehorigheid tot in de nacht, harde bedden, harde handdoeken, ontbijt met weliswaar 'n lieve dame die je eitje kookte of bakte. Verder gezellig samen lepelen uit de chocopasta of pindakaaspot... Ander echtpaar was dezelfde mening toegedaan. Wij zijn na 1 erg dure nacht gegaan, omdat we er gewoonweg niet wilden blijven. Ik lees verder terug dat er mensen hun geld hebben teruggevraagd, ik heb dat niet gedaan, maar heb er best spijt van. Het zij zo, weer een leer voor de volgende keer.

1 nacht was genoeg
m.e.daanen
16-11-2011 Het hotel viel ons zeer tegen. De lucht van een open keuken, rook en café bereikt via de gang de slaapkamer. Deze slaapkamer is erg eenvoudig, matras onprettig, geen tv, sanitair aan overzijde v.d gang. Erg eenvoudige en voor ons geen tweede keer. Ik kan het niet aanbevelen, ik voel mij misleid door mensen die op zoover geweldig beoordelen, dat lijken mij vooral vrienden van de eigenaren. Mag, lief, maar absoluut niet objectief. Voor ons een domper en ook de week niet volgemaakt, ondanks betaling!

met partner, 2011
Nooit meer
van mil
14-10-2011 we zijn zijn geen eens binnen gevraagt hij kwam ons op het terras zeggen dat hij was overboekt we hadden een e-mail bevesteging bij ons maar nee geen plaats.
hij had naar een ander pension gebeld voor ons maar was ook vol.

die pensionhouder zie dit is niet de eerste keer dat dit bij hem gebeurde.
deze man heeft zijn zaak niet voor elkaar

Het was super gezellig.
Jan-Agnes
10-10-2011 Een gezellig familie "gasthaus". Via veiling zijn we hier gekomen. Het was oké. Mensen aardig, keuken beperkt maar goed en de kamers waren netjes. Voor deze prijsklasse een leuk hotelletje. Jan-Agnes.

met een groep (2)
alleenreizend (2)