Camping Sonneneck*** in Boppard / Weiler Duitsland beoordelingen 7.9 | Zoover

Beoordelingen Camping Sonneneck***

28 mei 2012

onze caravan gezien vanaf de overkant

Beoordelingen Camping Sonneneck***

An der B9, 56154, Boppard / Weiler
Camping Sonneneck scoort een 7,9 uit 10, op basis van 42 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Sonneneck***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Sonneneck*** in Boppard / Weiler, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 132 vakantiefoto's van Camping Sonneneck*** vinden. Je kunt 4 video's van Camping Sonneneck*** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Duitsland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Rheinland Pfalz. Vergelijk Camping Sonneneck*** met andere accommodaties in Boppard / Weiler.

37 beoordelingen over Sonneneck***

"Dé camping van Duitsland!"
Rene
22-8-2011 Op de terugweg van de Moezel naar de Rijn een nacht hier geweest...Ken de camping al 19 jaar aangezien ik in 1992 in Boppard woonde en werkte maar had er nooit gestaan....dat gaat veranderen.....het sanitair, de plaatsen, de eigenaren, het uitzicht, het restaurant, het zwembad, de omgeving.......wij gaan volgend jaar 3 maanden...minimaal.

"Fantastische plek aan het water"
Fam. van der Heijde...
16-8-2011 Wij zijn dit jaar weer met ons gezin op de Sonneneck geweest en dit is een prima camping voor een gezin met jonge kinderen een goed restaurant een prima zwembad, goede sanitair en heel betrokken camping eigenaren wij gaan zeer snel weer terug.

"Verbetering,,toppie"
janfer
20-7-2011 nadat de voormalige eigenaar alles weer in eigen beheer heeft genomen is de vooruitgang duidelijk zichtbaar en lijken zijn ideeen voor de toekomst haast niet meer te stoppen.

"Sfeerloos"
MarjonB
1-8-2011 Hier 1 nacht gestaan op de terugreis. Camping is heel lang gerekt. Wij vonden het sfeerloos. Maar dat kan komen doordag het niet zo vol stond en het zo'n langgerekte camping is. Er is een prachtig nieuw sanitair gebouw. Erg schoon.
Lawaai van treinen duidelijk hoorbaar. Er is een restaurant waar Schlagermuziek wordt gedraaid, moet je van houden. Wij niet dus. Eten gehaald en dat was prima. Dichtbij Koblenz. Leuke stad om te bezoeken.

alleenreizend, 2011
"Al 16 jaar veel plezier"
robbin wagenaar
17-6-2011 ik kom al 16 jaar op de camping.
elk jaar trek je toch weer naar die mooie en gezellige plek.
bij t restaurant is het altijd fijn eten.gezellig aan de oever aan de rijn.
en het sanitair ja,t word elk jaar beter.
maara ls je met zn alleen dr geen zooi van maakt blijf het schoon.

met partner, Mei 2011
"Elk jaar weer"
motor-muis Hannie e...
13-8-2011 vriendelijke mensen fam Jenke, onderhoud is perfect. Restaurantnog altijd vriendelijk en goed eten voor weinig geld. Aanrader probeer eens een spare ribs en een aardbeien coupe.
Ons zien ze in iedergeval weer terug.
Groetjes hannie en wim

met partner, Apr. 2011
"Gezellig familie camping"
joke en ben
6-8-2011 camping sonneneck vinden wij een geweldige plek om te ontspannen.,en inderdaad komen er treinen langs ,en ook boten varen geregeld door de rijn .en echt niet geluidloos hoor. maar wij hebben hier absoluut geen last van. prima sanitair een zwembad en een vriendelijke receptie ,waar je minstens in drie talen word ontvangen .
wij gaan volgende week weer voor een week of vijf .dat word weer genieten ook van de prachtige natuur.

met partner, Okt. 2010
"Fantastische camping"
C.Postmus
13-10-2010 Andermaal op de camping verbleven. Nog steeds naar onze zin. Gasten lijken een grote familie. Ondanks drukte blijft het toch een rustige omgeving. In bijgebouw (afwaskeuken) worden 3 dames en 2 heren wc's bijgebouwd en douches worden opnieuw betegeld en verbouwd. In receptie wordt U ook vriendelijk in het Nederlands te woord gestaan.
Nadat Dhr.Jencke en zijn echtgenote de zaak terhand hebben genomen, zie je een grote vooruitgang in onderhoud en vernieuwing. Maar alles kan niet in 1 x.
Restaurant aanwezig. Wij eten meestal bij caravan of buiten camping.
Opmerkingen en positieve opbouwende kritiek worden terharte genomen door management.

met jonge kinderen, Aug. 2010
"Fantastische plek, vriendelijke eigenaren"
M.borghuis
28-4-2011 Nu twee jaar geweest, altijd even vriendelijk. Toen onze dochter buikpijn bleef houden belde de vrouw van de eigenaar voor ons de arts waar we twee uur later al terecht konden.
De treinen zijn wat minder maar de plek is warmer dan de omliggende campings in de heuvels en Ook Boppard is leuk. Er is niet echf veel voor kinderen maar zij vermaakten zich met hutten bouwen op de oever.

met oudere kinderen, Aug. 2010
"Leuke plek"
willa
28-8-2010 mooie camping waar je lekker aan de rijnoever kunt staan zodat je de hele dag en nacht boten kunt kijken.
Net sanitair maar wel kun je na 22.00 uur s'avonds niet meer douchen wat ik wel een groot minpunt vond er word ook vanaf 22.00 uur volledige stilte verwacht en iedereen hield zich hier ook aan wat dus wel een beetje saai en oudbollig overkomt.
Toiletten en douches waren wel schoon alleen de afvalbakjes in de damestoiletten waren open dat is weer wat minder vind ik.
Wel jammer dat er maar 1 toiletgebouw was op deze toch best wel lang uitgestrekte camping.
Wij moesten een flink eind lopen om naar het toilet te gaan.
Mooi zwembad wel erg koud water, en leuke speeltoestellen voor de kinderen en 2 tafeltennistafels.
Geen winkel op de Camping en geen Animatie ook al was het hoogseizoen.
Een ideale camping voor rustzoekers.
Persoonlijk vond ik het geluid van de treinen wel meevallen.
Niet echt een camping om met kinderen heen te gaan.
Wel een restaurant waar je lekker kunt eten