Hotel Waldhotel Sonnenberg in Bollendorf Duitsland beoordelingen 7.5 | Zoover

Hotel Waldhotel Sonnenberg Bollendorf

Beoordelingen Hotel Waldhotel Sonnenberg

Sonnenbergallee 1 , 54669, Bollendorf
Hotel Waldhotel Sonnenberg scoort een 7,5 uit 10, op basis van 2 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Waldhotel Sonnenberg? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Waldhotel Sonnenberg in Bollendorf, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 3 vakantiefoto's van Hotel Waldhotel Sonnenberg vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Duitsland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Rheinland Pfalz. Vergelijk Hotel Waldhotel Sonnenberg met andere accommodaties in Bollendorf.

2 beoordelingen over Waldhotel Sonnenberg

"Aangenaam"
Arnold en Marga
25-9-2011 Wij hebben 3 dagen in dit hotel gelogeerd. Gastvrij, behulpzaam personeel, degelijk en gedateerd op inrichting maar verder prima vertoeven in dit hotel. Je kunt er heerlijk wandelen en echt onthaasten.
Het eten is goed maar de kaart is wel ouderwets. Het ontbijt buffet was wel uitstekend voor ons.
Wij vonden het gezellig en gemoedelijk. Jammer dat wij niet rechtop in de douche konden staan en dat het douchescherm lekte. Maar voor een paar dagen was dit uiteraard geen probleem.

"Zeer vriendelijke mensen"
ria janssens
17-8-2011 degelijke Duitse keuken maar niet culinair, wel uitgebreid ontbijt. Mooie, ruime kamers en goede ligging voor wandelaars/mountainbikers.
wij hadden kuschelarrangement geboekt met 3 en 4-gangenmenu maar vroegen ter plaatse of we 4-gangenmenu mochten vervangen door voor- en hoofdgerecht van de kaart. Dit was geen probleem doch bij betaling van de rekening bleek het arrangement geschrapt en moesten wij een supplement van 42 € betalen. Hiervan had men ons moeten verwittigen. Dit liet toch een negatief gevoel achter.