Hotel Burg Bollendorf*** in Bollendorf Duitsland beoordelingen 8.4 | Zoover

ontbijtzaal

Beoordelingen Hotel Burg Bollendorf***

54669, Bollendorf
Hotel Burg Bollendorf scoort een 8,4 uit 10, op basis van 16 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Burg Bollendorf***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Burg Bollendorf*** in Bollendorf, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 17 vakantiefoto's van Hotel Burg Bollendorf*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Duitsland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Rheinland Pfalz. Vergelijk Hotel Burg Bollendorf*** met andere accommodaties in Bollendorf.

14 beoordelingen over Burg Bollendorf***

met partner, Dec. 2011
"Schitterende omgeving"
Johan
21-12-2011 Een geweldig mooi pand waar we erg vriendelijk werden ontvangen. We hadden een weekend geboekt met de touroperator en verbleven op een komfortzimmer op de 3e etage. Een mooie ruime kamer met uitzicht op Luxemburg, keurig schoon en netjes. Aankleding van de kamer wel wat nostalgisch. In het restaurant was speciaal voor touroperator een 4-gangen menu samengesteld. Het eten was bijzonder goed. Ook het ontbijt was royaal, leuk aspect vonden wij dat de ontbijtzaal in de bibliotheek was. Al met al, zeer de moeite waard!

met partner, Dec. 2011
"Prachtig hotel op prima locatie"
J. Nederhof
20-12-2011 Hotel Burg Bollendorf is een fantastisch hotel met zeer vriendelijk personeel. Wij waren er met de Hotel cheque en sliepen op een "Komfort Zimmer" op de 3e etage, prachtige ruime kamer met dakkapel met uitzicht op Luxemburg. Aankleding wel wat nostalgisch. In het restaurant was een speciaal 4 gangen menu voor ons samengesteld, wat verrukkelijk smaakte. Bollendorf ligt dichtbij Luxemburg en bij Trier, dus erg leuk voor een lang weekend.

met een groep, Mei 2011
"Prima groepshotel"
adri
31-5-2011 Wij zijn met 51 wandelaars naar hotel Burg Bollendorf geweest voor een midweek van maandag tot vrijdag. We gingen wandelingen vanuit het hotel maken van ongeveer 22 km per dag en steeds een andere route. We gingen Duitsland en Luxemburg in vooral door heel het Mullerthal.
Het hotel is door alle wandelaars als heel goed ervaren door vooral de hoge kwaliteit van ochtend en avond eten, ook doet het gebouw romantisch aan. En een tip voor wandelverenigingen probeer ook eens een busonderneming uit Duitsland.

met partner, Okt. 2009
"Een hotel waar het zeer plezierig vertoeven is"
corneille
14-10-2009 qua ligging langs de Sûre, met het uitzicht op Luxemburg, kun je je fantasie de vrije loop laten als je in deze burcht logeert. Zeer vriendelijke bediening. Een erg goed restaurant. De z.g. comfort-kamers hebben een zeer beperkt uitzicht via alleen maar een dakkapel. Bovendien zijn deze kamers klein qua afmeting. Als je dit storend vindt, kun je beter een Burg-Dopppelzimmer of een Burg-Suite huren. Kamers zijn schoon en goed onderhouden.
Zeer veel wandel- en fietsmogelijkheden in de directe nabijheid. Eigen vervoer is niet noodzakelijk aangezien de bus (zowel in Lux als in Dld) vlak bij stopt.
Kortom een aanrader.

met vrienden, Sept. 2009
"Een echte aanrader"
karen peeters
27-10-2009 niks dan lof over dit hotel !!!
prachtige kamers - schitterende omgeving - prima eten !!
toch één bemerking : spijtig van het dessert : lekker maar 4 x ijs

met partner, Sept. 2009
"Absolute aanrader!"
Sandra
13-9-2009 Dit jaar hebben we voor een week een bungalow gehuurd bij Hotel Burg Bollendorf, ook omdat we onze hond graag meenemen en dan in het hotel zelf niet mochten overnachten, maar wel een bungalow konden huren. Bungalow was perfect in orde, er waren zelfs spelletjes aanwezig! Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Ontbijten deden we in de bungalow. Boodschappen konden we hiervoor halen in het plaatselijke winkeltje. Avondeten hebben we iedere avond op het terras bij het hotel genoten. De kaart was zo uitgebreid en nodigde uit om iedere avond iets anders te proberen. Wat we ook kozen, het was iedere keer om te smullen! Voor kinderen weinig tot niets te doen, ook het dorpje zelf biedt weinig vertier, echter men kan genoeg uitstapjes maken naar bijvoorbeeld Echternach (Luxemburg), Bitburg, Prüm en vooral Trier kunnen we van harte aanbevelen!

met partner, Juli 2009
"Leuk..."
toos
6-7-2009 mooi oud hotel...echt een burg...kamers ruim en netjes..personeel zeer aardig..ontbijt lekker en uitgebreid...genoeg keuze dus...voor kinderen niets te doen..gasten overwegend wat ouder..
veel te doen in de omgeving..kanoeen vanaf camping altsmiede...wandelen in de teufelsslucht....trek goede schoenen aan..echternach is leuk ,bitburg op zondag uitgestorven....
aanrader ..eten bij im hoff...
bollendorf zelf is klein...

met partner, Mei 2009
"Heerlijke plek"
Wilma
25-5-2009 We hebben verschillende jaren een bungalow gehuurd die bij de burcht horen. NU voor het eerst in het hotel. We kregen een hele grote kamer met twee zitjes. Je voelde je meteen in vroeger tijden. Het was er schoon en er was een mooie badkamer. Het ontbijt was prima en voldoende keus.
We hadden halfpension genomen en dan krijg je 4 gangen.
Het eten was eenvoudig, maar erg lekker. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. De omgeving van de burcht is echt schitterend. Je kunt er heerlijk wandelen en er zijn gezellige stadjes in de buurt. Wij vinden het echt een aanrader en gaan zeker nog een keer naar Burg Bollendorf

Hans en Rianne Voge...
9-1-2008 Wij zijn rond kerst 2007 een weekje in dit hotel geweest. We hebben een super week gehad. Schone kamer, lekker eten, vriendelijke service en een prachtige omgeving. Het enigste gemis, zeker in een ander jaargetijde, zou een balkon kunnen zijn.

met partner, Nov. 2007
william
12-12-2007 het hotel is gevestigd in een voormalig klooster van de abten van Echternach, hoog op een rots tegen de Süre op 15 min wandelen van het centrum van Bollendorf. Wij hadden de formule 2 + 1 gratis in HP, overnachting in een Burgzimmer in het hoofdgebouw, er zijn ook kamers in het bijgebouw op de binnenplaats. het ontbijtbuffet is overvloedig en de 4 gangen menu 's avonds wordt geserveerd in de ridderzaal boven het publieke restaurant. men wacht wel tot iedereen aan tafel is om op te dienen, dus niet te vroeg gaan anders is het lang wachten. het eten is kwalitatief heel goed, ruime porties en de wijn is betaalbaar.
plus : prijs/kwaliteit heel goed , wandelingen starten aan het hotel, ruime zeer goed geïsoleerde kamers dus geen buren lawaai, parking
ontbijt + diner uitstekend. alle toeristische plaatsen dichtbij.
min : weinig of niets te beleven in dorp Bollendorf,
vrij ongezellig koel restaurant, geen hotel bar, (gesloten)
besluit : aanrader als je 2 + 1 gratis kan boeken.