Camping Altschmiede**** in Bollendorf Duitsland beoordelingen 7.7 | Zoover

Camping Altschmiede**** Bollendorf

Beoordelingen Camping Altschmiede****

Altschmiedestrasse, 54669, Bollendorf
Camping Altschmiede scoort een 7,7 uit 10, op basis van 79 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Altschmiede****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Altschmiede**** in Bollendorf, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 39 vakantiefoto's van Camping Altschmiede**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Duitsland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Rheinland Pfalz. Vergelijk Camping Altschmiede**** met andere accommodaties in Bollendorf.

1 2 3 4 5 6 7 8 volgende

76 beoordelingen over Altschmiede****

6,4
"Mooie plaats"
arthi
6-8-2011 zeer mooie omgeving
te weinig wc gebouwen voor de grote van de camping
als je pech hebt moet je een eindje lopen
goede plaatsen aan het water
veel geluid van het verkeer ook in de avond
voor kinderen een leuke camping
je kunt er mooi vissen
en je kunt van daar uit overal heen (echternach,bitburg,trier,enz)

"Zeer mooie omgeving"
ijsselmuiden
11-12-2011 leuke camping, veel te doen voor de kinderen (alle leeftijden)
mooie wandel omgeving met diverse routes

"Volgend jaar weer!!!!"
sylvia
30-8-2011 Voor het eerst op deze camping geweest. Hebben een geweldige vakantie gehad. Nou hadden wij ook een superplek maar boven dat is het gewoon een geweldige camping!!! Prijs/kwaliteit komt goed overeen. Als je geen zin hebt om te koken kan je op de camping vooraan een patatje halen en anders naar het dorp voor bijv een pizza. Kindvriendelijk is het zeker en met het in aangebouwde zwembad zal het zwemmen er alleen maar beter op worden.
Het sanitair wordt continue schoongehouden; kon er niet komen of er werd gepoetst of gedweild. Wat ook erg leuk was dat er een bad was waar je de kinderen even lekker in kon doen. Qua overlast viel het ook mee. Campingbaas hield alles goed in de gaten, ook s'nachts. Kan er nog veel over vertellen maar je moet het zelf ervaren. het is gewoon een super camping met een geweldige ligging en personeel.

"Voor ons niet meer"
Gertie
2-8-2011 Wij waren in 1986 al eens op deze camping geweest. Toen was het er erg leuk en rustiger. Maar wij gaan er niet meer heen. Wij houden meer van een rustige camping. Maar voor mensen die houden van animatie en drukte zal het best leuk zijn. Het sanitair mag in het seizoen wel wat vaker schoongemaakt worden.

met jonge kinderen, Juni 2011
"Prima camping op een zeer mooie lokatie"
Henk Heiner
20-6-2011 Wij zijn net terug van een weekje op deze camping en hebben ons er prima vermaakt. In de periode dat wij er waren (van zondag 5 tot zaterdag 11 jni) was het er heerlijk rustig en hadden we er alle ruimte op de toch al niet kleine plaatsen. In de omgeving volop mooie plaatsen, Trier, Luxemburg, Echernach, met ook dito leuke restaurants. Vlakbij voldoende supermarkten (tip, rij naar Irrel voor de Edeka).
Inderdaad, de weg is druk en geeft lawaai, maar deze is in de avond rustig genoeg.
Sanitair niet al te nieuw maar perfect schoon gehouden, zelf wel WC rol meenemen en de douchmuntjes niet vergeten.

met vrienden, Mei 2011
"Echt een super leuke camping!"
jacqueline
10-9-2011 ik ben in mei voor het laatst op deze camping geweest, ik vond het weer erg leuk, het is echt een prachtige omgeving en op de camping zelf is van alles te doen zowel voor jong als oud! Deze zomer ben ik naar italie geweest maar daar was minder te doen voor jeugd als op Deze camping!

kortom het is echt een aanrader!

met partner, Apr. 2011
"Mooie camping aan de Sauer"
Corné
26-4-2011 Net terug van een weekend op de Camping Altschmiede. Het was natuurlijk heerlijk weer deze pasen. Vriendelijk ontvangen door de eigenaresse die ons incheckte. We mochten de camping over en zelf onze plek uitzoeken. We stonden mooi aan de Sauer. Weg is inderdaad in het begin beetje irritant maar 's avonds en in het weekend is deze lekker rustig dus dat viel ook wel weer mee. Kijk wat je zoekt: met kinderen vlak bij speeltuin cq zwembad, voor rust het middenstuk en zoek je drukte en heb je geen last van grote groepen en bedrijvigheid neem het achterste stuk van de camping. Voor de rest komt de bakker iedere ochtend 2x de camping op met busje zelfs op zon en feestdagen! Wij hebben genoten. Oh ja neem eigen wc papier mee en de couche 1 muntje was voor mij zelfs meer dan genoeg en ik ben een uitgebreide doucher kan ik wel zeggen....

met jonge kinderen, 2011
"Vreselijke eigenaren..."
Pieter Jan
13-4-2012 Zo aan het begin van het seizoen willen we toch even waarschuwen voor deze camping. Niet om de vuile was buiten te hangen maar om aan te geven dat je je geld beter ergens anders kunt besteden. Onze aankomst vorig jaar was al vreselijk. Norse mensen die er duidelijk geen zin in hadden en de hele dag iedereen liepen te controleren. Zelfs op de toiletten was je niet veilig, geen privacy, niks! Het was echt een verdrietige situatie dat we zelfs 's nachts nog de commando's van de eigenaren moesten horen als ze weer iemand tot de orde meenden te moeten roepen. We hebben echt een verschrikkelijke vakantie gehad, zonder sfeer, zonder gezelligheid en we konden zelfs ons geld niet terugkrijgen omdat we nou eenmaal betaald hadden in het voorjaar, pech, aldus de eigenaren die ons gewoon uitlachten. Overigens ook slecht opgeleid personeel die de hele dag ruzie met elkaar en met de gasten maakten. Nooit meer deze afschuwelijke omstandigheden dus...wellicht voor iedereen een wijze les/ervaring??

met partner, Sept. 2010
"Mooie omgeving!"
Charlotte
24-12-2010 Een mooie camping met vriendelijke medewerkers. We hadden een plaats aan de rivier en dat zorgde voor een mooi uitzicht. Door onze late vakantie kwamen er schoolgroepen langs met de kano en dat was soms erg amusant om te zien. Het sanitair was oud, maar schoon. Je moet wel zorgen dat je in het licht gaat afwassen! Wanneer je iets later gaat kun je beter een zaklamp meenemen, er hangen namelijk geen lampen bij de afwasplaats. We hebben genoten van de rust en de omgeving van de camping, helaas lagen er weinig wandelroutes aan de camping. Ook het dorpje Bollendorf is een eindje lopen maar bij lekker weer is dat geen probleem!

met jonge kinderen, Aug. 2010
"Niet nog een keer"
Steph.
30-8-2010 Mooi zwembad, maar te klein bij volle bezetting van de camping.Helaas niet verwarmd zwemwater, dit vanwege de in ons geval 'late zomervakantie'. In het dorpje zelf valt niets te beleven en licht op redelijk grote loopafstand van de camping. Sanitair was wel netjes schoon, maar hier en daar aan vervanging toe. Douche gaf een klein straaltje water en de muntautomaat voor de douche hangt centraal, dus als je 'geld' bij moet gooien, moet jij je douchecabine verlaten, beetje vreemd.Speeltuintje mag wat verf en opknapbeurt gebruiken. Geen wc papier en houder, ook geen zeep voor de handen aanwezig, dus alles zelf meenemen en vasthouden.Aan de rivier in het dorp zit een Turkse pizza/kebab tent, lekker en zeer vriendelijke eigenaar. Helaas werkte het weer niet echt mee aan het vakantiegevoel, wel veel in de omgeving te zien ( Trier, Bittburg, Luxemburg). Echternach is wel een leuk dorpje, wel even de auto pakken.Voor kleine kinderen misschien wat saai. in zuid-Duitsland is men vriendelijker.

1 2 3 4 5 6 7 8 volgende