13-4-2012
Zo aan het begin van het seizoen willen we toch even waarschuwen voor deze camping. Niet om de vuile was buiten te hangen maar om aan te geven dat je je geld beter ergens anders kunt besteden. Onze aankomst vorig jaar was al vreselijk. Norse mensen die er duidelijk geen zin in hadden en de hele dag iedereen liepen te controleren. Zelfs op de toiletten was je niet veilig, geen privacy, niks! Het was echt een verdrietige situatie dat we zelfs 's nachts nog de commando's van de eigenaren moesten horen als ze weer iemand tot de orde meenden te moeten roepen. We hebben echt een verschrikkelijke vakantie gehad, zonder sfeer, zonder gezelligheid en we konden zelfs ons geld niet terugkrijgen omdat we nou eenmaal betaald hadden in het voorjaar, pech, aldus de eigenaren die ons gewoon uitlachten. Overigens ook slecht opgeleid personeel die de hele dag ruzie met elkaar en met de gasten maakten. Nooit meer deze afschuwelijke omstandigheden dus...wellicht voor iedereen een wijze les/ervaring??
24-12-2010
Een mooie camping met vriendelijke medewerkers. We hadden een plaats aan de rivier en dat zorgde voor een mooi uitzicht. Door onze late vakantie kwamen er schoolgroepen langs met de kano en dat was soms erg amusant om te zien. Het sanitair was oud, maar schoon. Je moet wel zorgen dat je in het licht gaat afwassen! Wanneer je iets later gaat kun je beter een zaklamp meenemen, er hangen namelijk geen lampen bij de afwasplaats. We hebben genoten van de rust en de omgeving van de camping, helaas lagen er weinig wandelroutes aan de camping. Ook het dorpje Bollendorf is een eindje lopen maar bij lekker weer is dat geen probleem!
30-8-2010
Mooi zwembad, maar te klein bij volle bezetting van de camping.Helaas niet verwarmd zwemwater, dit vanwege de in ons geval 'late zomervakantie'. In het dorpje zelf valt niets te beleven en licht op redelijk grote loopafstand van de camping. Sanitair was wel netjes schoon, maar hier en daar aan vervanging toe. Douche gaf een klein straaltje water en de muntautomaat voor de douche hangt centraal, dus als je 'geld' bij moet gooien, moet jij je douchecabine verlaten, beetje vreemd.Speeltuintje mag wat verf en opknapbeurt gebruiken. Geen wc papier en houder, ook geen zeep voor de handen aanwezig, dus alles zelf meenemen en vasthouden.Aan de rivier in het dorp zit een Turkse pizza/kebab tent, lekker en zeer vriendelijke eigenaar. Helaas werkte het weer niet echt mee aan het vakantiegevoel, wel veel in de omgeving te zien ( Trier, Bittburg, Luxemburg). Echternach is wel een leuk dorpje, wel even de auto pakken.Voor kleine kinderen misschien wat saai. in zuid-Duitsland is men vriendelijker.