18-8-2011
hadden voor 2 weken een nette stacaravan gehuurd.
leuke camping en vriendelijke mensen.
4-10-2011
Toen wij ons voor vertrek gingen verdiepen in de "zoover-ratings" werden wij lichtelijk angstig door de wat minder goede beoordelingen.
Een aantal opmerkingen kloppen, zoals het feit dat onze zoon van 12 er iets minder leeftijdsgenoten vind dan onze dochters van resp. 4 en 9 jaar.
En inderdaad is het zwembad niet groot, maar wij waren blij verrast door de bijna nieuwe sta-caravans, de snelle reactie wanneer bv. de gasfles leeg was, en de soepele manier waarop er gereageerd werd toe onze dochter bij het verstellen van de hoogte van de douche de stang ineens in haar handen hield; zonder problemen werd dit opgelost!Zelfs een weggewaaide parasol werd lachend teruggebracht. het was schoon, zowel de caravan als de sanitair ruimte, en er werd correct gereageerd op onze vragen.
OK, ik kan me voorstellen dat , wanneer men slecht weer treft, of de buren je niet liggen, dat dit de mening over de camping zal beïnvloeden, maar wij hebben een prettige vakantie gehad,en veel van de omgeving gezien!
24-8-2011
ik schrijf eigenlijk nooit een recensie, maar voordat ik hier op vakantie ging werd er zo slecht geschreven over de camping. Maar er klopt maar weinig van. We hebben een heerlijke vakantie gehad. We zaten in een ingerichte tent, en hebben echt genoten. Vele leuke mensen ontmoet. We zaten dicht bij de centrale speeltuin waar 's avonds alle kinderen naar toe kwamen, onze kinderen (2,4,6) hebben enorm genoten. Ook veel jeugd gezien van rond de 10-12 die zich naar mijn mening uitstekend vermaakte.
Wat inderdaad jammer was dat het zwembad kort open was, maar te koud was het zeker niet, en het toiletgebouw had wat dichterbij mogen liggen.(maar het was wel schoon en heerlijk warm water) Al met al een prima camping
Het ligt denk ik veel aan je eigen instelling hoe je alles ervaart, veel mensen gesproken die de recensies ook gelezen hadden en zij snapte er ook niets van.
Het restaurant is trouwens ook erg goed