Bed and Breakfast Der Schmetterling in Birresborn Duitsland beoordelingen 9.4 | Zoover

Beoordelingen Bed and Breakfast Der Schmetterling

9,7

28 mei 2012

Bed and Breakfast Der Schmetterling Birresborn

Beoordelingen Bed and Breakfast Der Schmetterling

Friedhofsweg 1, 54574 , Birresborn
Bed and Breakfast Der Schmetterling scoort een 9,4 uit 10, op basis van 22 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Bed and Breakfast Der Schmetterling? Bekijk hier dan de beoordelingen van Bed and Breakfast Der Schmetterling in Birresborn, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 44 vakantiefoto's van Bed and Breakfast Der Schmetterling vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Duitsland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Rheinland Pfalz. Vergelijk Bed and Breakfast Der Schmetterling met andere accommodaties in Birresborn.

23 beoordelingen over Der Schmetterling

9,7
met vrienden, mei 2012
"Super gastvrij en een prachtige omgeving"
Francisca
26-5-2012 Wij zijn net weer terug van een paar heerlijke dagen in de Eiffel.
Bed and Breakfast Der Schmetterling in Birresborn is een geweldige plek om helemaal tot rust te komen. Wat een gastvrijheid! Zeer goede bedden, een heerlijk ontbijt en als je wilt kun je 's avonds ook mee-eten (moet je wel even bij het ontbijt opgeven). Sonja en Rinus doen er alles aan om je verblijf zo plezierig mogelijk te maken en dat lukt ze meer dan goed.

met vrienden, Apr. 2012
"DER SCHMETTERLING IS TOP"
jp_rotteveel
5-5-2012 We zijn van 26 t/m 29 April bij der Schmetterling geweest Gelegen in een klein dorpje Birresborn in de prachtige Vulkaan Eiffel
Echt Top Wat kan je daar geweldig logeren ontbijten en een Drie Gangen Menu nuttigen. Lekker huiselijk. Kamers zien er goed uit en de bedden zijn prima. Sonja kan heerlijk koken Doet niet onder van een hotel.Zeer aan teraden. Rinus doet de bediening.Het is een prachtige omgeving. Ga lekker toeren met de auto of motor richting MOEZEL of Luxemburg of geniet van de prachtige Eiffel. Je kan er ook heerlijk fietsen. Vliegvissen is ook een optie.
Voor elk wat wils.

met partner, Apr. 2012
"Zeer vriendelijk en gastvrij"
Remco & Saskia Cape...
21-4-2012 We waren hier maar een nachtje op doorreis, maar als we nog een keer in de Eifel gaan fietsen komen we hier zeker terug. Sonja en Rinus hebben ons zeer gastvrij ontvangen. De kamer was prima en het ontbijt en diner heerlijk. Het is daarnaast een goed gelegen uitvalsbasis om te fietsen. Zeker voor de sportieve fietsen die houdt van klimmen.

met vrienden, 2012
"Fantastische pek"
Ruud Garrelfs
9-4-2012 Wij waren voor de tweede keer te gast,met 7 vis maten,het was net als vorig jaar weer helemaal top.Sonja en Rinus zijn aardige,lieve en gastvrije mensen,doen niet moeilijk alles is mogelijk.
Het ontbijt was weer een feestje en ook de maaltijden waren weer goed. kortom wij hebben weer genoten en komen zeker weer terug.

Leden van de Flevovlieg
Henk,Erik,Rob,Rick,Arie,Gerard en Ruud

met partner, 2012
"Erg gastvrij"
Carla
28-2-2012 Een verwenadres in een prachtige omgeving Vriendelijke mensen, heerlijk ontbijt, gastvrij

"Der Schmetterling"
Carla en Hennie (Za...
25-9-2011 Der Schmetterling in Birresborn is een mooie plek om te vertoeven, je voelt je er erg welkom en wordt verwent met heerlijke bedden, frisse kamers, super goed ontbijt, lekkere dinertjes, kortom een echt thuis gevoel. De omgeving is werkelijk prachtig, wij hebben met de auto de streek een klein stukje verkent en zijn naar de Moezel gereden. Het dorpje is ook gezellig met winkeltjes, bars en hotel vlak om de hoek, je kunt er mooie wandelingen maken, vliegvissen, fietsen ook te huur in de buurt, zeer geschikt voor motorrijders Overdekt parkeren, Ja het was een geslaagd midweekje,
Sonja en Rinus bedankt voor de gastvrijheid, we komen zeker een keer terug want we hebben nog lang niet alles gezien daar

met partner, 2011
"Een fantastisch B & B"
Lydia en Ralph
18-9-2011 Een schitterende plek, met twee schatten van mensen die je het gevoel geven thuis te zijn.
Voor wat betreft de omgeving, een waar paradijs voor motorrijders en uiteraard ook andere bezigheden.
Kortom het was een super week in Der Schmetterling.

alleenreizend, Sept. 2011
"Geweldige verrassing!"
Peter
8-1-2012 Aan het einde van de zomer onderweg naar huis niet over de snelweg een ommetje door Rheinland Pfalz. In Birresborn bij Sonja en Rinus in hun bed & breakfast overnacht. In hun karakeritiek dorp aan een rivier ligt Der Schmetterling. Wat een rust, wat een mooie herfstkleuren al, schilderachtige omgeving en dan een gastheer / -vrouw die het je echt naar de zin wilt maken. Met de motorfiets? Die zetten we dan wel binnen. Voor de personenauto's voldoende parkeerplek.
Geen overdreven luxe, maar doelmatige kamers met een eigen moderne en superschone badkamer. Een 'huiskamer' met volledig ingerichte keuken, een koelkast voorzien van (wel-streepje-zetten!) drankjes of een glas wijn. 's Avonds mee-eten even melden en dan genieten van het voedsel en de andere gasten.
's Morgens lekker vers Duits brood; dit is geen bed & breakfast, maar zalige rust met verkwikkend ontbijt!
Niets hoeft, veel mag en je betaalt een faire prijs.
Dit adres staat nu in mijn TomTom, want ik kom hier graag nog vaak terug!

met partner, 2011
"Super goed"
J.Rotteveel
6-9-2011 Het was super. Wij zijn midweek in augustus geweest Goeie bedden, zeer uitgebreid ontbijt en een heerlijk 3Gangenmenu bereid door Sonja en de bediening door Rinus Je kan veel kanten op om te genieten van de prachtige Eifel.Ook zeer geschikt om naar de kerstmarkt tegaan in TRIER. Het is 5min. lopen naar treinstationnetje, je zit uur in de trein en je kan gaan genieten van kerstmarkt.Je kom in de avond weer terug.
Zeker een aanrader.
Kijk op de site van der Schmetterling en reserveer meteen
Gewoon doen
Wij komen zeker terug

met oudere kinderen, Juli 2011
"Een heerlijke B&B"
fam. Koning
28-7-2011 hele gezellige en goedverzorgde B&B met als gastheer en vrouw, een stel leuke Noord-Hollanders, we zijn prima ontvangen, tijdens onze pechdag in onze fietsvakantie, we hebben er van genoten en komen zeker nog eens terug met de auto !!
een aanrader !!!!!