Pension Birgeler Hof in Birgel Duitsland beoordelingen 8.0 | Zoover

Pension Birgeler Hof Birgel

Beoordelingen Pension Birgeler Hof

Hauptstraße 31, 54587, Birgel
Pension Birgeler Hof scoort een 8,0 uit 10, op basis van 2 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Pension Birgeler Hof? Bekijk hier dan de beoordelingen van Pension Birgeler Hof in Birgel, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 16 vakantiefoto's van Pension Birgeler Hof vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Duitsland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Rheinland Pfalz. Vergelijk Pension Birgeler Hof met andere accommodaties in Birgel.

2 beoordelingen over Birgeler Hof

met partner, Dec. 2009
"Kleinere Ferienhaus"
Simon en Gerda Rusk...
23-12-2009 Deze maal verbleven we in het kleinere, voor 2-3 personen geschikte verblijf.
Je kunt er hooguit nog met een kind verblijven maar eerlijk gezegd is het voor 2 personen wel een beetje krap.
Het was behoorlijk koud weer maar de verwarming in de kamer was niet echt toereikend, misschien moest de thermostaat ergens anders omhoog gezet worden. De radio die er staat is er een uit de 60er jaren en geeft een heel slecht, soms krakend geluid.
Het is allemaal heel schoon en keurig verzorgd, de eigenaresse heel attent en zeer behulpzaam maar wij zullen deze accommodatie geen 2e keer meer huren. Te krap en qua zitcomfort zeer oncomfortabel.

met partner, Aug. 2009
"Goed vertoeven daar"
Simon en Gerda Rusk...
19-9-2009 Wij hebben er 5 dagen doorgebracht in de Ferienwohnung welke van alle gemakken was voorzien.
Eigenaresse zeer vriendelijk en behulpzaam en als je iets nodig hebt hoef je maar te kikken, wat in ons geval niet nodig was.
We hebben een paar keer in het hotel het ontbijt genuttigd en dat is zeker aan te bevelen, en helemaal niet duur.
Ook hebben we er een keer heerlijk zitten eten.
Enig minpuntje is wellicht het geluid van het verkeer maar met de dubbele beglazing is het niet zo dat het een herrie is. De woning ligt in een zijstraat achter het hotel en heeft daardoor niet zoveel verkeer voor de deur als dat het hotel heeft.
Al met al een goed adres waar we beslist nog een keer teruggaan.