Vakantie Beoordelingen Bettenfeld (Eifel) Rheinland Pfalz vakantie, hotels, last minutes | Zoover

Beoordelingen Bettenfeld (Eifel)

27 mei 2012

Bettenfeld (Eifel)
1 beoordeling

Beoordelingen Bettenfeld (Eifel)

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Bettenfeld (Eifel). Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Bettenfeld (Eifel). Ben je zelf op vakantie geweest naar Bettenfeld (Eifel)? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Bettenfeld (Eifel) scoort een 7,0 uit 10, op basis van 1 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 1 Vakantiehuis in Bettenfeld (Eifel). Op Zoover vind je bovendien 1 vakantiefoto van Bettenfeld (Eifel). Op deze pagina vind je alle accommodaties in Bettenfeld (Eifel). Bekijk ook andere accommodaties in Duitsland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Rheinland Pfalz.

1 beoordeling van Bettenfeld (Eifel)

1 beoordeling
J.Karreman
Omgeving
22-8-2007 Wij zijn hier al meermalen op vakantie geweest.Het is er goed toeven als je van rust en natuur houdt.Het vakantiehuis heet "ferienhaus Christa" en de eigenaren van deze particuliere woning zijn inmiddels goede vrienden geworden,dus het komt ook voor dat wij er gewoon eens een weekendje naartoe gaan alleen dan verblijven wij in het gasthuis "Weiler"in het dorp.Het komend weekend
(24 t/m 26-8-2007) is het weer zover en daar dit het laatste weekend van Augustus is vinden in Manderscheid (ca 5 km van Bettenfeld)de burgenfesten plaats.Ik heb in de jaren dat ik er kom veel geleerd over het ontstaan van de vele vulkaanmeren(maare geheten)