Camping Schenk (Wehlen) in Bernkastel-Kues (Moezel) Duitsland beoordelingen 8.0 | Zoover

Beoordelingen Camping Schenk (Wehlen)

28 mei 2012

camping Schenk

Beoordelingen Camping Schenk (Wehlen)

Hauptstraße 165, D-54470, Bernkastel-Kues (Moezel)
Camping Schenk (Wehlen) scoort een 8,0 uit 10, op basis van 22 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Schenk (Wehlen)? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Schenk (Wehlen) in Bernkastel-Kues (Moezel), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 17 vakantiefoto's van Camping Schenk (Wehlen) vinden. Je kunt 1 video van Camping Schenk (Wehlen) bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Duitsland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Rheinland Pfalz. Vergelijk Camping Schenk (Wehlen) met andere accommodaties in Bernkastel-Kues (Moezel).

20 beoordelingen over Schenk (Wehlen)

met partner, 2012
"Fantastische camping"
Frans en Jannie Gom...
9-5-2012 Het is een uitstekende camping voor gezinnen met kleine kinderen, een grote zandbak met speelattributen erin en een zwembad, meer heeft een kind niet nodig om zich te vermaken. De camping is niet groot dus heel overzichtelijk, en wordt heel goed onderhouden.Dit jaar zijn er schitterende nieuwe toiletten/ was gelegenheden gebouwd die dagelijks schoon worden gemaakt. Het is een rustige camping in een prachtige omgeving waar je helemaal tot rust kan komen. De familie Schenk zijn hele lieve mensen die er alles aan doen om het hun gasten zoveel mogelijk naar het zin te maken.

met partner, 2012
"Het prachtige nieuwe toiletgebouw"
henk en diana
9-4-2012 deze camping heeft deze winter een schitterend nieuw toiletgebouw gekregen. een echte aanwinst voor deze prima gezinscamping . dus mensen die in het verleden op of aanmerkingen hadden ; GA OP BEZOEK

met partner, Apr. 2012
"Fantastisch paasweekeinde gehad"
Diana Winkelhorst
9-4-2012 Op de camping heerlijk een paar dagen rust gehad. En geloof me of niet maar we hebben 3 dagen heerlijk in de zon gezeten. Nachten waren koud. Maar wat even van mijn hart moet, wat zijn de toilet gebouwen mooi geworden. We komen hier al jaren en renovatie zat in de planning. Maar dit overtreft zelfs onze verwachtingen. Ze verdienen zeker 7 sterren. Wat een verbetering. Lieve mensen. Wil je een fijne vakantie op een rustig plekje in een super omgeving met lieve gast heer/vrouw met uitstekende sanitair. Stop dit jaar eens in Whelen bij camping Schenk.
Diana

"Rustige familiecamping zonder opsmuk"
fam van Hees
4-8-2011 In juli gezellig met twee jonge gezinnen gaan kamperen op deze camping. We hebben ons uitstekend vermaakd, waarbij de grote plekken ook echt mooi en groot zijn. De kinderen hebben zich goed vermaakt in de grote zandbak en het kleine zwembad (was wel erg koud).
Een camping zonder veel poespas, geen kampwinkel wel brood. Aardige en behulpzame eigenaar die ons toch enkele vriendelijk verzocht om wat stiller te zijn, rond half twaalf , maar ook benadrukte wel plezier te blijven behouden. Gaan we zeker nog een keer naar toe.

"Prima camping, niet duur"
Corstens
8-8-2011 deze zomer 1 week op deze camping gestaan. Hadden plaats (101) van 100m2 tegenover de speeltuin, waardoor de kinderen lekker de hele dag konden spelen. Het sanitair op de camping is oud, maar wel erg schoon. Eigenaar is erg vriendelijk en de prijs van de camping is goed. Met 2 volwassenen en 3 kleine kinderen is €25 p/dag niet veel voor een camping met grote plaatsen, goede speeltuin en (helaas niet verwarmd) zwembad.

Wel erg leuke week gehad. In de omgeving is voor echt kleine kinderen (tot 4 jaar) niet veel te doen, maar de camping maakt veel goed.

We vonden het fijn dat de eigenaar ons bij reservering een foto van de plaats toezond, daardoor weet je wat je krijgt voor plek.

"Rustige camping op goede locatie"
MK
7-8-2011 Camping Schenk is een rustige kleine camping gelegen aan de moezel. Het fietspad ligt direct naast de camping waardoor je goed de omgeving kunt verkennen. Op de camping is mogelijkheid om broodjes te bestellen of om in de wijnstube savonds te zitten. De eigenaren zijn vriendelijk en behulpzaam.
Zwembadje en speelmogelijkheden zijn aanwezig.
Verder is het sanitair netjes en schoon maar wel eenvoudig. Er is 1 centraal sanitairgebouw waar af en toe wat wachttijd is voor bijvoorbeeld het afwassen.
Kortom een prima camping, waar je niet veel voor betaald maar ook geen luxe hoeft te verwachten.

met partner, Apr. 2011
"Leuke camping"
Herman en Riny de W...
11-5-2011 camping schenk is een fijne camping, waar gastvrijheid hoog in het vaandel staat.
De eigenaar is een vriendelijke man die altijd erg behulpzaam is.
de staat van het sanitair is niet echt modern, maar ziet er netjes en schoonuit.

met partner, Apr. 2011
"Prima camping"
bert_vanderburg
11-5-2011 Deze camping oogt in eerste instantie nogal onoverzichtelijk.
Maar alles is keurig onderhouden.
Het sanitair is prima en schoon.
De eigenaar is erg vriendelijk en behulpzaam.
Is voor herhaling vatbaar

met jonge kinderen, Aug. 2010
"No nonsense camping,"
michael,marianne,mi...
18-8-2010 voor ons als doorreis kort verblijf 3 nachten een prima plek, 50mtr vanaf de moezel vanaf een vlonder erin duiken,ideaal!!, zwembadje erbij,speeltuin,prima prijs,sanitair verouderd maar schoon en ach..voor die prijs kun je geen top verwachten,zeer vriendelijke/behulpzame ontvangst ! verse broodjes op bestelling..
was okidoki voor ons

met partner, Aug. 2010
"Rustige camping heerlijk aan de Moezel"
veldlichtje
14-8-2010 Op camping Schenk zijn we al vaker geweest en het bevalt ons altijd goed.
Je wordt vriendelijk behandeld, alles is goed verzorgd en netjes ook al is het sanitair wel aan een opknapbeurt toe.
Broodjes kunnen besteld worden en ook is er sinds dit jaar een hoekje in het receptiegebouw waar je met je eigen laptop kunt internetten.
Voor kleine kinderen is er een speeltuin en zwembad, maar verder wordt er niets georganiseerd.
Ook is er een weinstube die enkele avonden per week open is van 19.30 uur tot 23 uur.
Hier kun je wel kleine gerechten krijgen om te eten zoals een tosti.
Op woensdag is er een weinprobe avond waarop je uitleg krijgt en 7 verschillende soorten wijn te proeven krijgt.
Vanaf de camping veel fiets en wandelmogelijkheden en in het dorpje kun je voor weinig geld heerlijk eten.