Hotel garni Schützenhof** in Bad Neuenahr-Ahrweiler Duitsland beoordelingen 8.6 | Zoover

Beoordelingen Hotel garni Schützenhof**

27 mei 2012

hotel

Beoordelingen Hotel garni Schützenhof**

Schützenstraße 1, 53474, Bad Neuenahr-Ahrweiler
Hotel garni Schützenhof scoort een 8,6 uit 10, op basis van 4 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel garni Schützenhof**? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel garni Schützenhof** in Bad Neuenahr-Ahrweiler, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 2 vakantiefoto's van Hotel garni Schützenhof** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Duitsland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Rheinland Pfalz. Vergelijk Hotel garni Schützenhof** met andere accommodaties in Bad Neuenahr-Ahrweiler.

4 beoordelingen over garni Schützenhof**

met partner, 2011
"Fijn knus hotel."
NP
13-9-2011 Leuk hotel aan de rand van Ahrweiler.
Fijne lichte kamers en ontbijtruimte.
De kamers hebben veelal een mooi uitzicht op de oude dorps wal en de bergen.
Goed ontbijt.
Zeer vriendelijke mensen.
Goed uitgangspunt om de roodwijn wandelweg te wandelen en de activiteiten
die in het stadje worden georganiseerd bij te wonen.

Wij zijn hier al meerdere malen geweest, en komen hier dus altijd graag weer terug!

met partner, Mei 2011
"Voor herhaling vatbaar."
Gilbert en Jenny
16-5-2011 Zeer mooie,verzorgde en ruime kamers.
Vriendelijke personeel.
Zeer verzorgd en uitgebreid ontbijt.

met partner, Nov. 2010
"Leuk hotel wat zeker de moeite waard is."
Tom
29-11-2010 We hebben dit hotel geboekt omdat we vorig jaar in de buurt een nachtje waren. Bij toeval kwamen we uit op de kerstmarkt in Bad Neuenahr wat zeker een aanrader is !!! Dit jaar wilde we daarom in Bad Neuenahr overnachten. Het hotel ligt vlakbij het centrum. Het voordeel van dit hotel tov hotels in het centrum is dat je gemakkelijk je auto kwijt kunt. Het personeel was erg aardig. De kamers waren ruim en met balkon. Wel wat gehorig snachts.. Beetje verouderde badkamer. Goed "Duits" ontbijt. Zeker een aanrader voor iedereen die het Ahr-tal of de rotweinwanderweg wil verkennen. In de omgeving wordt veel rode wijn geproduceerd en is erg heuvelachtig.

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel garni Schützenhof** bij:

met partner, Dec. 2009
"Aanrader"
Rob Hesselink
28-12-2009 Wij hebben al meerdere weekenden hier doorgebracht, in alle jaargetijden. Keurige, zeer royale, kamers in prima badkamer. Eén van de kamers is extra groot omdat er ook nog een klein keukentje is.
Tip: Onze favoriete eetgelegenheid: Ahrweiler Hoff.