Camping Knaus Bad Durkheim*** in Bad Dürkheim Duitsland beoordelingen 6.5 | Zoover

Beoordelingen Camping Knaus Bad Durkheim***

6,6

27 mei 2012

Camping Knaus Bad Durkheim*** Bad Dürkheim

Beoordelingen Camping Knaus Bad Durkheim***

In den Almen 1, 67098, Bad Dürkheim
Camping Knaus Bad Durkheim scoort een 6,5 uit 10, op basis van 20 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Knaus Bad Durkheim***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Knaus Bad Durkheim*** in Bad Dürkheim, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 45 vakantiefoto's van Camping Knaus Bad Durkheim*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Duitsland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Rheinland Pfalz. Vergelijk Camping Knaus Bad Durkheim*** met andere accommodaties in Bad Dürkheim.

18 beoordelingen over Knaus Bad Durkheim***

6,4
6,1
met oudere kinderen, Okt. 2011
"Nooit meer"
Aike
1-11-2011 Slecht gelegen, rommelige camping met een onvriendelijke ontvangst. Had het idee dat de mevrouw van de receptie me liever kwijt dan rijk was. In het vervolg zal ze dan ook geen last meer van mij hebben. De camping ligt naast een niet heel erg druk vliegveld en op korte afstand van een drukke weg (met als gevolg veel lawaai).

"Tussendoor camping meer niet!!"
petrasinke
25-8-2011 Erg verouderde camping veel oudere mensen met vaste standplaatsen en hele oude sta caravans.
Douchegebouw niet schoon en werd veel in gerookt.
Staanplaarsen ruim maar weinig privacy voor de kinderen wel een leuk speel meertje verder een erg oud winkeltje waar je broodjes kon halen.
Verder niets te beleven echt voor rustzoekers..

met partner, Okt. 2010
"Goede camping."
Heidi
25-10-2010 Grote, zakelijke camping, overzichtelijk ingericht. Gunstig gelegen voor uitstapjes naar het techniek museum in Speyer, het Pfälzerwald of het holiday park in Haßloch. Sanitair is in goede staat en de douche ruimte is verwarmd, erg fijn als je in oktober met nachtvorst op de camping zit. Met de gastenkaart kun je ook gratis met de lokale bus die een paar keer per dag bij de camping stopt. Stroom is gelukkig ook hier 16A. Naast de tourplaatsen ligt een meertje, daarachter is een sportvliegveld. Je hoort wel eens een vliegtuigje maar het geeft absoluut geen overlast.

met partner, Sept. 2010
"Voor de echte kampeerder veel te groot..."
Hans & Majella Stij...
1-10-2010 Hoewel alles goed was geregeld voelden wij ons hier met onze Citroën Berlingo & Eriba caravan niet erg op ons gemak. De camping is een stad op zich, doorsneden door een hoofdstraat. Onze buren waren oudere Duitsers (niets mis mee en zeer vriendelijk), maar we stonden wel tussen de BMW's, Audi's, Mercedessen, enz.
In onze beleving stonden wij hier meer op een vakantiepark dan op een camping.
Gelukkig waren hier ook hele goede vrienden van ons aanwezig en in combinatie met de "nieuwe wijn" werd het drie dagen lang toch nog erg gezellig en rozig...
Tip: vraag om een staanplaats aan de oever van het meertje. Kost iets meer, maar is wel zo rustig!

met jonge kinderen, 2010
"Goed voor een nachtje"
Verboom
25-8-2010 Kille, grote, overgeorganiseerde Duitse degelijke camping. De straten zijn genoemd naar druivensoorten in het wijngebied. Het straalt een overmatige truttigheid uit. Prima om een nachtje te slapen als de 61 vast staat. Restaurant prima, douches heerlijk. Als we terugkomen is het alleen om te overnachten en dan gauw weer verder.

met jonge kinderen
"Super"
Mirjam
23-7-2010 Ik kom nu al 25 jaar op deze camping en ik heb er nooit last van gehad.
In de loop der jaren zijn de was en douche gelegenheden super !!!! verbeterd.
Ik was anderhalf toen ik daar heen ging ik ben nu 27 en een alleenstaande meder en ga er dit jaar ook weer heen met mijn kinderen en mijn ouders.

Dus mensen ik kan het zeker aanraden en het ligt op een super mooie locatie.

met jonge kinderen, Juli 2010
"Prima overnachtingscamping"
Fam. van den Breeme...
24-7-2010 We hebben deze camping gebruikt als overnachtingscamping. Er werd ons nog gevraagd of we niet langer wilde blijven, maar 1 nacht vonden we echt genoeg. Misschien kwam dit ook wel omdat we in Italie 35 graden gewend waren en het hier bewolkt was met af en toe regen... Het eten in het restaurant was goed. De schnitzel is eigenlijk goed voor twee personen, de prijs laag: nog geen 9 euro.

met partner, Juni 2010
"Mooie camping in wijngebied bij vliegveldje."
Leo
3-7-2010 De Knauscamping is mooi gelegen nabij het vliegveldje. Makkelijk te vinden in het begin van het Dorp. Na 2e stoplicht rechts. niet verder dan 10 km vanaf de A61 van autobahnkreuz Ludwigshafen. Ook zeer geschikt voor langer verblijf. Ze zijn bezig met renovatie van de sanitaire blocs. Aan de 1e kant van de camping vast seizoenplaatsen en aan de andere kant veldjes van 8 plekken voor de toeristische plaatsen.
Volgens aanwezige bezoekers was de camping voorheen beter en is er jaren niets geinvesteerd. Wij vonden de camping er netjes uitzien.

met jonge kinderen
"Mooie camping maar helaas veel geluidsoverlast"
M. Moekotte
21-8-2009 De camping is prachtig gelegen, mooi meer en in het stadje een zwembad met grote ligweide. Prima sanitair. Werd regelmatig schoongemaakt. Vriendelijk personeel, prima restaurant. Maar GELUIDSOVERLAST. We hebben slechts 1 nacht normaal geslapen. Harde muziek, gelach, gegil tot soms 's nachts 6 uur!! Wij zaten in een ingerichte tent, die 20 meter van het jongeren veld stond. Daarbij sliepen er in de andere bungalow tenten ook luidruchtige jongeren. We hebben geklaagd bij de beheerder na weer een slapeloze nacht. Deze heeft ze direct een laatste waarschuwing gegeven, de borg ingehouden en hun naar onze tent gestuurd om excuses aan te bieden. Het was de nacht erna rustig. Maar vervolgens komen er weer andere jongeren met dezelfde herrie tot diep in de nacht. Het had dus geen zin, want er werd 's nachts niets aan gedaan. Wij gaan dus niet meer terug, zonde van zo'n mooie camping!

met jonge kinderen, Aug. 2009
"Prima camping"
Van Venrooy
12-8-2009 Goede camping, goed restaurant waar je voor weinig geld lekker kunt eten.
Veel mensen die op doorreis zijn.
Er staat inderdaad veel Duitse jeugd op de camping, terwijl dit volgens de internetsite niet is toegestaan, maar wij hebben hier echt geen last van gehad. De Nederlandse jeugd kan hier nog veel van leren. Weinig te doen voor kinderen, geen animatie en op de hoofdweg wordt vaak (te) hard gereden. Wij hadden een Mobile Home gehuurd, zag er redelijk goed uit, alleen waren deze niet echt schoon.