3-7-2010
De Knauscamping is mooi gelegen nabij het vliegveldje. Makkelijk te vinden in het begin van het Dorp. Na 2e stoplicht rechts. niet verder dan 10 km vanaf de A61 van autobahnkreuz Ludwigshafen. Ook zeer geschikt voor langer verblijf. Ze zijn bezig met renovatie van de sanitaire blocs. Aan de 1e kant van de camping vast seizoenplaatsen en aan de andere kant veldjes van 8 plekken voor de toeristische plaatsen.
Volgens aanwezige bezoekers was de camping voorheen beter en is er jaren niets geinvesteerd. Wij vonden de camping er netjes uitzien.
21-8-2009
De camping is prachtig gelegen, mooi meer en in het stadje een zwembad met grote ligweide. Prima sanitair. Werd regelmatig schoongemaakt. Vriendelijk personeel, prima restaurant. Maar GELUIDSOVERLAST. We hebben slechts 1 nacht normaal geslapen. Harde muziek, gelach, gegil tot soms 's nachts 6 uur!! Wij zaten in een ingerichte tent, die 20 meter van het jongeren veld stond. Daarbij sliepen er in de andere bungalow tenten ook luidruchtige jongeren. We hebben geklaagd bij de beheerder na weer een slapeloze nacht. Deze heeft ze direct een laatste waarschuwing gegeven, de borg ingehouden en hun naar onze tent gestuurd om excuses aan te bieden. Het was de nacht erna rustig. Maar vervolgens komen er weer andere jongeren met dezelfde herrie tot diep in de nacht. Het had dus geen zin, want er werd 's nachts niets aan gedaan. Wij gaan dus niet meer terug, zonde van zo'n mooie camping!
12-8-2009
Goede camping, goed restaurant waar je voor weinig geld lekker kunt eten.
Veel mensen die op doorreis zijn.
Er staat inderdaad veel Duitse jeugd op de camping, terwijl dit volgens de internetsite niet is toegestaan, maar wij hebben hier echt geen last van gehad. De Nederlandse jeugd kan hier nog veel van leren. Weinig te doen voor kinderen, geen animatie en op de hoofdweg wordt vaak (te) hard gereden. Wij hadden een Mobile Home gehuurd, zag er redelijk goed uit, alleen waren deze niet echt schoon.