Camping Harfenmühle**** in Asbacherhütte Duitsland beoordelingen 8.7 | Zoover

Op de camping

Beoordelingen Camping Harfenmühle****

Harfenmühle 2, 55758, Asbacherhütte
Camping Harfenmühle scoort een 8,7 uit 10, op basis van 38 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Harfenmühle****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Harfenmühle**** in Asbacherhütte, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 49 vakantiefoto's van Camping Harfenmühle**** vinden. Je kunt 1 video van Camping Harfenmühle**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Duitsland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Rheinland Pfalz. Vergelijk Camping Harfenmühle**** met andere accommodaties in Asbacherhütte.

37 beoordelingen over Harfenmühle****

"Heerlijke vakantie in een mooie omgeving"
Van Gent
24-8-2011 De camping is zeer mooi gelegen in de bossen. Een hele leuke camping voor kinderen en volwassenen. Niet te druk en gelukkig weinig animatie.
Wel een hele leuke ochtend activiteit, stenen zoeken in de beek. Vonden de kinderen super.
Het beekje dat over de camping loopt is zeer ondiep, dus ook voor jonge kinderen geen probleem.
De zwemvijver is een prima plek om lekker te zwemmen, niet groot, maar overzichtelijk. De camping is een super plek om mooie dingen in de omgeving te zien.

"Hier heeft iedereen een fijne vakantie"
Yvonne Doorman
5-10-2011 mooie schone camping kindvriendelijk maar ook als je van rust houdt
personeel is super klantvriendelijk en heel profesioneel
heel lieve mensen zonder opdringerheid

"Anders dan voorgesteld"
Meindert
8-8-2011 Wij zijn net terug van onze vakantie op deze camping.
De ontvangst was prima, de mensen zijn erg behulpzaam.
Het sanitair was schoon en werd regelmatig schoongemaakt prima dus.
Wel was de camping geheel anders dan we ons hadden voorgesteld, zwemvijver was erg klein. En de forelvijver mag eigenlijk geen vijver genoemd worden, deze was erg klein, er was maar 1 plek waar je Überhaupt kunt zitten, vervolgens moet je er ook nog eens 10 euro voor betalen om er te vissen terwijl er weinig tot geen vis in zat.
Er is op de camping eigenlijk weinig overdekt, dus wanneer het weer minder is, dan kun je weinig beginnen op deze camping.
Wel was het edelsteen zoeken in de beek 's morgens erg leuk voor de kinderen dit was top georganiseerd.
Onze kinderen konden zich prima vermaken op het speelveld, de meeste avonden waren ze tot in de late uurtjes aan het voetballen.

Tip: Neem goede haringen mee ! (spijkerharingen) andere haringen zijn niet of nauwelijks de grond in te krijgen.

met oudere kinderen, Juli 2011
"Sfeervolle rustige en vriendelijke camping"
R. Haakma
16-8-2011 Deze camping als start van onze reis naar Oostenrijk uitgezocht. Een geweldige ervaring voor onze drie kinderen, 11 - 12 en 15 jaar. Iedere ochtend weer feest bij het mineraalstenenzoekfestijn. Daar zijn ze de hele dag tot het te donker wordt zoet mee. Zorg wel voor waterschoenen, want er liggen flinke stenen in de beek! Camping ligt in het bos, met open plekken, daardoor erg veel sfeer. Twee sanitairgebouwen. Een oude maar schoon. Een nieuwe, verwarmd en schoon. In de omgeving veel variaties aan uitstapjes. Prachtige omgeving. Vriendelijke eigenaren. Regelen zo een afspraak bij een mijn om zelf mineralen te zoeken. Prima eetgelegenheid, niet duur en heerlijk gegeten!

"Leuk, kleinschalig en kindvriendelijk"
Jansen
24-7-2011 Gezellige, gastvrije camping. Het verblijf heeft aan al onze verwachtingen voldaan. We hadden een mooie, royale plek vlakbij de edelsteenzoekplaats en de speelvijver aan de ene kant en het sanitair dichtbij aan de andere kant. Onze kinderen van 9 en 6 jaar oud hebben zich prima vermaakt. Het edelstenen zoeken bleef 3 weken lang! interessant en ook de diverse speetuintjes en de speelvijver waren in trek. We hebben 's avonds ook nog een aantal keren een heerlijk kampvuur gestookt.
Het sanitair aan onze kant van de camping is wel betrekkelijk oud, maar in ieder geval schoon! (wel snel douchen in 4 minuten). Het restaurant op de camping is (zoals al vaker genoemd) zeker aan te bevelen; zeer goede prijs/kwaliteit verhouding.
Wij zijn geen types om hele dagen op de camping te blijven, maar in deze omgeving is genoeg te ondernemen en te zien voor jong en oud. (Blote voetenpad!, drasinentour, erbeskopf, ruïnes en kastelen, en van alles over edelstenen!). Voor ons een zeer geslaagde vakantie!

"Ontzettend vriendelijke camping"
Gertie
25-7-2011 Wij zijn net terug van deze camping. Wij hebben een chalet gehuurd. Deze is was oud aan de buitenkant maar toch redelijk modern aan de binnenkant en behoorlijk ruim.
Nadeel was wel dat het stapelbed geen trapje heft en je dus via het kasje je bed in moest klimmen. Niet geschikt voor kleinere kinderen dus.
De eigenaren zijn zeer vriendelijk. Elk probleem werd in zeer korte tijd verholpen. Vragen over wat er te doen is in de omgeving werden met veel enthousiame verteld en zelf kopietjes gemaakt of op internet voor je opgezocht.
De kinderen konden geen genoeg krijgen van het edelstenen zoeken! Iedere dag weer pret. Wij hebber er niet gegeten dus daar kan ik niets over vertellen.
Prachtig wandelomgeving. Ik heb het gebied in 3 weken wel genoeg bekeken maar het is voor iedereen een aanrader.

met oudere kinderen, 2011
"Voor enkele dagen of meer weken, je komt tot rust"
irene
21-6-2011 We komen al sinds 1984 regelmatig. Over 3 weken zijn we er weer. Het wandelgebied is rustig en heel mooi. De camping ligt op een mooie afstand tot leuke uitstapjes zoals Trier, Bernkastel-Kues aan de Mosel en ook de Rhein is niet te ver weg. In de buurt zijn leisteen- , edelsteen- en kopergroeves te bezichtigen. Bij de campingreceptie liggen folders , je hoeft je niet te vervelen. Kleine kinderen zwemmen graag in de vijver. Toen de kinderen van ons klein waren, zag je soms de hele middag niet, zo bezig waren zij met de andere kinderen aan de vijver of met edelstenen zoeken in de beek. Met grotere kinderen kun je naar een zwembad of stuwmeer gaan of de draisinetour fietsen. Voor edelstenen heb je Oberstein met winkels en het edelsteenmuseum en om zelf te hakken de Juchemgrube. Je moet zeker niet elke dag koken, het eten in het restaurant is zeer aan te bevelen en ook de prijzen zijn prima. Ook zit je op de camping op een van de bbq-plaatsen gezellig aan het kampvuur .

met partner, Mei 2011
"Zeer mooi"
Willem en Trix 65+
16-6-2011 Hoewel wij uiteindelijk niet op de camping zelf verbleven en achteraf een huisje via de fam. Agterkamp hebben gehuurd (www.henkagterkamp.tk), zag de camping er zeer verzorgt uit en is het eten in het restaurant zeer aan te bevelen.
Ons huisje dat net boven de camping is gelegen, had een prachtig uitzicht, was zeer gezellig ingericht en alles was aanwezig om een geweldige week te beleven.
De omgeving is een waar paradijs voor de wandelaars onder ons, maar je kan er ook met de auto geweldige uit stapjes maken!

met partner, Mrt. 2011
"Mooi gelegen camping met legio mogelijkheden"
Auke Bleeker
29-8-2011 Hier komen wij al jaren en hebben sinds 2007 een jaar-plaats met een permanent geplaatste caravan met 4 seizoenen voorzieningen.
De families Koch en Caudron zijn zeer hulpvaardige mensen waarbij geen moeite teveel lijkt om het hun gasten naar de zin te maken.
Maar om nu het geheel te waarderen met de hoogst mogelijke cijfers gaat wel een beetje te ver lijkt mij.
Het beoordelen met een 10 op alle punten is ver van de realiteit en geeft dan ook nadrukkelijk het ontbreken van enige realiteitszin van sommige beoordelingen weer.
Toch is deze camping door de inzet van haar eigenaren zich aan het opwaarderen en blijft het een plaats waar wij graag komen.
Mijn interesses liggen hier nadrukkelijk bij het zoeken naar mineralen, de prachtige natuur en dan uiteraard de fotografie dienaangaande.

met jonge kinderen, Aug. 2010
"Leuke camping voor de kinderen"
Wilbert
28-8-2010 Wat maakt deze camping zo bijzonder? Het is rommelig opgezet, het sanitair is oud (maar schoon!) en de plaatsen zijn niet bijzonder groot. Toch staat deze camping op mijn lijstje van favorieten. Het is de ongedwongen sfeer, mede door de eigenaren, die ervoor zorgen dat je écht op vakantie bent. Veel kinderen die leuk met elkaar samen spelen. Iedere ochtend edelstenen zoeken in het riviertje en een prima restaurant. dus zoek je een camping dicht bij huis om een heerlijke vakantie te hebben. Dan kan ik je deze camping van harte aanbevelen.