Vakantie Beoordelingen Asbacherhütte Rheinland Pfalz vakantie, hotels, last minutes | Zoover

Beoordelingen Asbacherhütte

27 mei 2012

Asbacherhütte

Beoordelingen Asbacherhütte

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Asbacherhütte. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Asbacherhütte. Ben je zelf op vakantie geweest naar Asbacherhütte? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Asbacherhütte scoort een 10,0 uit 10, op basis van 2 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 1 Camping in Asbacherhütte. Op Zoover vind je bovendien 5 vakantiefoto's van Asbacherhütte. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Asbacherhütte. Bekijk ook andere accommodaties in Duitsland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Rheinland Pfalz.

2 beoordelingen over Asbacherhütte

"Lekker genieten"
Yvonne Doorman
Sfeer
5-10-2011 dicht bij en groeve voor mineralen voor mijn partner en voor mij heel een gevoel er echt even uit te zijn

met partner, Mei 2011
"Voor herhaling vatbaar!"
Willem en Trix
Omgeving
3-8-2011 Net boven de zeer gezellige camping "Harfenmuhle"...waar je heerlijk kunt eten
heb zo'n 12 vakantiehuisjes staan, die allemaal in parteculier bezit zijn en wij hadden ons huisje gehuurd van de fam. Achterkamp.
Het huisje was zeer gezellig ingericht en aan werkelijk alles was gedacht. De omgeving is voor wandelaars erg prachtig en met de auto zijn diverse leuken plaatsen aan de Moezel en aan de Rijn te bezoeken!