Vakantie Beoordelingen Arzfeld Rheinland Pfalz vakantie, hotels, last minutes | Zoover

Beoordelingen Arzfeld

27 mei 2012

Arzfeld

Beoordelingen Arzfeld

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Arzfeld. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Arzfeld. Ben je zelf op vakantie geweest naar Arzfeld? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Arzfeld scoort een 6,7 uit 10, op basis van 2 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 2 Vakantiehuizen en 1 Vakantiepark in Arzfeld. Op Zoover vind je bovendien 1 vakantiefoto van Arzfeld. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Arzfeld. Bekijk ook andere accommodaties in Duitsland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Rheinland Pfalz.

2 beoordelingen over Arzfeld

met jonge kinderen
"Rustig dorpje in een prachtige omgeving"
Natascha
Omgeving
10-8-2009 Arzfeld is een rustig dorpje zonder vertier. Heeft een Hotel, een kapper, bakker en zonnenbankstudio. De omgeving is prachtig, bossen, wild, weilanden en rust, veel rust. Voor meer vertier kan je richting Trier, Bitburg( bier) en richting Luxemburg.

met partner, Aug. 2007
Thea Hesterman
Uitgaansleven
18-3-2008 Wij gaan regelmatig naar Arzfeld, Hotel Zur Post.
Het is heel eenvoudig maar ontzettend gezellig en vriendelijk. Vorig jaar zijn wij daar nog geweest en gehuldigd, door de burgemeester omdat wij daar al 10 jaar kwamen. Het eten is ook heel goed en huisdieren zijn ook welkom