Vakantie Beoordelingen Andernach Rheinland Pfalz vakantie, hotels, last minutes | Zoover

Beoordelingen Andernach

27 mei 2012

Andernach

Beoordelingen Andernach

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Andernach. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Andernach. Ben je zelf op vakantie geweest naar Andernach? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Andernach scoort een 8,0 uit 10, op basis van 7 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 10 Hotels in Andernach. Op Zoover vind je bovendien 101 vakantiefoto's van Andernach. Je kunt 1 video van Andernach bekijken. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Andernach. Bekijk ook andere accommodaties in Duitsland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Rheinland Pfalz.

7 beoordelingen over Andernach

met vrienden, Sept. 2011
"Prima plaats voor een weekend"
ljmwillemsen
Sfeer
26-9-2011 Er was kermis en een grote markt overal stonden markkramen en de kermis gaf de nodige sfeer, wij hadden het prachtig naar onze zin, lekker betaalbaar eten en drankjes en er was van alles te doen, wij hebben ons geen minuut verveeld.

met partner, Mei 2011
"Mooi plaatsje aan de rijn"
Grietje
Sfeer
22-5-2011 Camperplaats is een druk bezochte camperplaats. Winkels gelijk om de hoek. Stadje en centrum ongeveer 10 minuten lopen. Met de fiets een fluitje van een cent.

met partner, Apr. 2011
"Vlak bij koblenz"
jgbteg
Sfeer
28-4-2011 Dit rustige provinciestadje heeft een mooi centrum.
Oude stadsmuren, leuke winkelstraatjes, diverse restaurant.
Een prachtige oude uitkijktoren die je bezoeken kan. het zijn honderd treden maar het is de moeite waard. Vanuit Andernach kan je de enige koud water geiser ter wereld bezichtigen. je kan deze op 3 vaste tijden per dag bezoeken maar dat paste helaas niet in ons schema.

met een groep, Mrt. 2011
"Leuke plaats aan de Rijn"
Remy
Sfeer
8-3-2011 Andernach ligt boven de rook van Koblenz en is zeker een bezoekje waard! Het centrum heeft diverse winkels, bars en ijssalons. Naast de rijn is een ruime promenade waar echter geen horeca aanwezig is. Ook zijn er nog diverse stadspoorten en torens te vinden. Over het museum kan ik niet oordelen aangezien het gesloten was.

"Prachtig!"
Gerard van der Leeu...
Omgeving
27-12-2009 Een erg mooi *gelegen) stadje aan de Rijn: een van de oudtste. Mooie huizen, veel sfeef, een moi stadsmuzeum, oude kerken, moderne kunst, een oude kraan, eb: NIEUW het Geisir museum, dat je alles leert over vulkanisme en je brengt bij de hoogste geiser ter wereld (60 meter!). En: Andernach heeft een station, dus je kunt er makkelijk komen.

alleenreizend, Juli 2009
"Machtig mooi plekje"
Gerard van der Leeu...
Sfeer
23-12-2009 Ik kom vrijwel jaarlijks in dit mooie stadje. De Rijn is er zeer mooi, vooral als je naar het noorden kijkt, je eet er lekker er zijn heerlijke plekje. Een uitgaansleven interesseert me tijdens de vakantie geen moer: ik ben moe van het sjouwen, wil lekker eten en goed slapen. Een aanrader, ook voor kinderen is het Geiser museum, met een excursie naar een 60 meter hoge geiser, de hoogste ter wereld..... Het plaatselijke museum is een aanrader en de vele overblijfselen van stadsmuren en andere verdedigingswerken zijn de moeite waard. het is bovendien dichtbij!

Bert S.
Omgeving
23-4-2008 Ik was hier op 16 april 2008 met de Zonnebloemboot. Het stadje is goed met de rolstoel te doorkruisen. er zijn leuke winkels. Het marktplein is prachtig en vooral het kruisbeeld is groots. Ook de ommuuring met zijn vele torens is indrukwekkend.