10-8-2011
Wij zijn 2 nachtjes hier geweest op de terugweg vanuit Oostenrijk. Mooi appartement en heel ruim. De kinderen hebben het ook erg leuk gehad. Lekker gevoetbald in de tuin en gespeeld in het speeltuintje aan de overkant. Jammer dat we niet van dat hele mooi weer hadden, anders konden we lekker in de tuin eten.
Eigenaar zegt:
Dank voor uw reactie. Aan het weer kunnen we helaas niets doen.
U heeft door het weer die twee dagen niet in de tuin kunnen zitten.
Was u langer geweest dan had u wel in de tuin kunnen eten. Jammer.
22-8-2011
We hebben vier nachten in Zur Tulpe overnacht en dat is ons prima bevallen. De gastheer en -vrouw zijn zeer vriendelijk en geven je een vertrouwd gevoel. Het appertement is lekker ruim, schoon en van veel gemakken voorzien.
Door het weer en onze tripjes in de omgeving hebben wij niet van de tuin kunnen genieten, maar anders hadden wij dat zeker gedaan.
Kort samengevat: Zeer gastvrije B&B. Lekker ruim. Goede prijs kwaliteit verhouding.
Tom & Claudia: Bedankt!
groet uit Amsterdam.
Wouter & Annet
Eigenaar zegt:
Bedankt voor de lovende woorden. We blijven ons best doen om kwaliteit te leveren voor een redelijke prijs!!
7-8-2011
Beste Claudia en Tom
We zijn van 23 augustus t/m 28 augustus bij jullie geweest.
Het was in 1 woord geweldig om nooit te vergeten.
We hebben een geweldige vakantie gehad.
Ging veel te snel voorbij. Maarja daar kun je voor terug komen.
Jullie gast vrijheid, gaf ons een vertrouwd gevoel.
Het was onze eerste vakantie samen.
En we hebben het heel fijn gehad. Het was echt genieten bij jullie.
Onze kids van 7 jaar Dewi en Sharon hebben genoten van alles.
Voor alles was geregeld spelletjes voor de kids en tientallen nederlandse dvd's.
Ze hebben zich heerlijk vermaakt.
Zelfs voor de hond hadden jullie aan gedacht 2 zak snoepjes lagen klaar voor haar.
Voor ons stond het meteen vast. Volgend jaar hoeven wij niet lang te zoeken.
De weg wijst ons weer naar Altstrimmig naar Tom en Claudia. GEWELDIG.
Bedankt voor alles en tot gauw.
Groetjes Roland, Christel, Dewi en Sharon Nooyen
GEWELDIG!!
We zien jullie graag in 2012 tegemoet en verrassen jullie met vaste klant korting!!