Hotel Zur Traube*** in Altenahr Duitsland beoordelingen 9.1 | Zoover

Het Hotel

Beoordelingen Hotel Zur Traube***

Rossberg 28, 53505, Altenahr
Hotel Zur Traube scoort een 9,1 uit 10, op basis van 17 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Zur Traube***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Zur Traube*** in Altenahr, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 21 vakantiefoto's van Hotel Zur Traube*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Duitsland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Rheinland Pfalz. Vergelijk Hotel Zur Traube*** met andere accommodaties in Altenahr.

12 beoordelingen over Zur Traube***

9,6
met vrienden, Nov. 2011
"Geweldig"
Hanny
30-11-2011 Geweldig weekend gehad, we gaan in augustus 2012 met de motorclub een 5 daagse vakantie tegemoed die niet stuk kan, mooie kamers, schoon, lekker eten en een prachtige omgeving om met de motor te toeren. Udo en Neu, de hoteleigenaren, zijn lieve vriendelijke mensen, niets is te veel. Bedankt voor de goede service.

met een groep, Juni 2011
"Voor de tweede keer weer super"
petersnijder
8-6-2011 We waren vorig jaar zo tevreden, zodat we dit jaar weer zijn geweest. De service was net als vorig jaar top. We hadden een prima kamer (nieuwe deel) en we zijn heerlijk culinair verwend. We waren er met een groep motorrijders en iedereen kon zijn motor prima kwijt in de afsluitbare garage.

met een groep, Apr. 2011
"Hotel is de moeite waard"
marion van der sand...
7-5-2011 Zijn met de motorclub een weekend geweest. Ontzettend goed hotel met prachtige kamers en lekker eten. Je komt er niks tekort.

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Zur Traube*** bij:

met vrienden, Aug. 2010
"REUZE GOED"
verhoeven maria
30-8-2010 bij hotel Zur Traube word je verwend, hebben geen enkel minpuntje ondervonden, we waren met een groep van 6, hadden plaats voor onze wagen, ontvangst SUPER vriendelijk, kamers SUPER proper, ontbijt fantastisch, eten nog beter, iedereen SUPER tevreden,het weer was slecht maar ja dat moet je nemen zoals het komt
Wij komen zeker nog terug

met partner, Juli 2010
"Super hotel!"
Jan en Karin
16-7-2010 Dit is echt een super hotel, de motor in de garage, de kleding kon daar ook drogen. Hotel kamer netjes en schoon, eten ........ dat is echt fantastisch!Ontbijt idem, Bijzonder vriendelijke gastheer en gastvrouw!
Echt dit waren weer een paar heerlijke dagen in Zur Traube.

met een groep, Mei 2010
"Een hotel waar de gast Koning is."
petersnijder
1-6-2010 Prima hotel! Samen met 18 andere motorfanaten hebben we hier een lang weekend gelogeerd. Iedereen was zeer in z'n nopjes over de keuze van het hotel.
De kamers zijn netjes, schoon en nieuw. Het hotel heeft een ruimte garage waar gemakkelijk 18 motoren in kunnen staan.
De verzorging is top. Zowel het ontbijt als het diner is prima verzorgd en in overvloed. Zeker een hotel waar we nog eens terugkomen.

met een groep, Mei 2010
"Blijvertje"
wilma steiger
22-6-2010 Was met die groep motorfanaten mee. Heel erg goed bevallen, mooie kamers boven de garage,ontbijt en avondeten is heel lekker.
Staat met stip in ons hotelboek

met vrienden, Dec. 2008
"Geweldig!"
Ursula
20-2-2010 Niet al te groot hotel, maar dat is juist leuk. Gezellige bar en restaurant. Udo (kok en eigenaar) weet een heerlijke maaltijd op tafel te toveren en zijn vrouw zorgt voor een geweldige service! Ontbijt, uitgebreid en heerlijk! De kamers zijn niet superdelux maar zijn schoon en ruim.
Voldoende parkeerplaats. Op loopafstand van het centrum.

met partner, Juni 2008
"Klasse!"
Peter
30-6-2008 Echt met de neus in de boter gevallen door dit hotel te kiezen. Geweldige gastvrouw die steeds voor de gasten klaar staat. Niets is te veel. Uitstekend ontbijt en het eten s'avonds is ook voortreffelijk. Kamers zijn netjes met schone badkamer. Op het terras bij het hotel kun je lekker toeven met een drankje. Heeft het karakter van dorpshotel c.q. dorpskroeg en dit gekoppeld aan een geweldige service en goede prijs/kwaliteit. Waar vind je dit nog? Juist, bij Zur Traube in Altenahr. In deze categorie een uitstekend hotel.

Rieks en Elina Sijb...
25-12-2007 Geweldig hotel,geweldige mensen.Lieve gastvrouw(Neu)geweldige kok,vooral de salade die Udo maakt.