Hotel Zur Post*** in Altenahr Duitsland beoordelingen 8.8 | Zoover

Hotel Zur Post*** Altenahr

Beoordelingen Hotel Zur Post***

Brueckenstrasse 2, 53505, Altenahr
Hotel Zur Post scoort een 8,8 uit 10, op basis van 18 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Zur Post***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Zur Post*** in Altenahr, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 23 vakantiefoto's van Hotel Zur Post*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Duitsland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Rheinland Pfalz. Vergelijk Hotel Zur Post*** met andere accommodaties in Altenahr.

13 beoordelingen over Zur Post***

met een groep, Aug. 2011
"Zullen niet snel terug gaan"
Conny
15-8-2011 Een midweek in hotel zur post doorgebracht hadden 40 euro meer betaald voor een kamer met balkon
maar kregen een kamer met tafel en 2 stoeltjes op een plat dak (niet vrij dus)kamer verder goed en schoon.Ontbijt en lunch in orde maar "diner"" op het eenmalige buffet na zeer matig zo niet zeer slecht. Eigenaresse en personeel vriendelijk en behulpzaam.

"Geen aanrader"
Yolanda
6-6-2011 Wij hebben hier afgelopen weekend 2 nachten geslapen. In tegenstelling met de ervaringen die ik hieronder heb gelezen, hadden wij een piepkleine kamer. Deze keek uit op een parkeerterrein. 's Nachts werden wij wakker gehouden door een nabijgelegen discotheek of zo, de muziek was keihard tot half 1 's nachts. Daarna luid gezang en herrie van mensen. Als er een auto wegreed, schenen de koplampen precies in onze kamer.
De 1-persoons kamer van mijn zoon was naar verhouding nog kleiner. Je zou er claustrofobie van krijgen!
De uitstraling van het hotel was zeer donker en ouderwets. Het buffet op dag 1 was prima maar het diner op dag 2 vond ik niet bijzonder.
Als je toch een kamer boekt in dit hotel, let op de ligging en de grootte!
De bediening was overigens wel vriendelijk.

met vrienden, Mei 2011
"Professioneel en zeer gastvrij"
Mark
10-5-2011 Onlangs hebben wij een paar dagen vertoeft in Hotel Zur Post te Altenahr. We waren opzoek naar een groene,heuvelachtige omgeving waar we rustig konden studeren. Terugkijkend op ons verblijf in dit hotel en dorpje kunnen we zeggen dat dit helemaal gelukt is. Het hotel is idyllisch gelegen aan een rivier waar men genoeg gelegenheid heeft om te vertoeven. Er staan verschillende bankjes en ook is er een mooi grasveld. Wie meer rust zoekt kan met de kabelbaan de heuvels in trekken, of naar het slot dat schitterend boven het dorp ligt. Omdat hier geen auto's kunnen komen, hoort men hier alleen maar de vogeltjes en het windgeruis. Een zeer inspirerende en rustgevende omgeving dus!

De kwaliteit en gastvrijheid van het hotel maakte onze mini-trip compleet. Het personeel stond ons altijd vriendelijk te woord, en we konden gratis gebruik maken van het zwembad. Het ontbijt was uitgebreid (verschillende broodjes en beleg) en ook 's avonds bood de kaart genoeg keuze.Hotel Zur Post is echt aanrader.

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Zur Post*** bij:

met een groep, Jan. 2011
"WAW-weekend om nooit te vergeten"
BROOS Eddy
25-1-2011 Van 21 t.e.m. 23/01/2011 waren wij met onze wandelclub, WSV Wandelend Paal vzw, met 80 wandelaars te gast in Hotel Zur Post. Prima hotel met lekker eten. Vooral het (zeer uitgebreide) koud en warm buffet op zaterdagavond viel erg in de smaak. 's Morgens is er een uitgebreid ontbijt met (warme) broodjes, verscheidene soorten brood, lekkere charcuterie, versneden kaas + kaasplank, yogurt, meerdere soorten flakes, fruitsap ... Koffie, thee, chocomelk worden aan tafel gebracht. Erg vriendelijk personeel. Kamers zeer ok. Prachtige ligging, midden het toeristische dorpje Altenahr. Ideale uitvalsbasis voor wandeltochten in het wandelvriendelijke Ahrtal (Rodweinwanderweg). In de zomer geniet je van een heerlijk zicht op de Ahr vanop het ruime terras. Aan de overkant van de Ahr, achter het hotel : station met vaste treinverbinding naar andere Ahr-stadjes + VVV-kantoor.
Conclusie : prijs/kwliteit een toplocatie !

Eddy BROOS, voorzitter WSV Wandelend Paal vzw

met partner, Dec. 2010
"Uitstekende vriendelijke verzorging."
Theo Martens
27-12-2010 Aan de voorgaande beoordelingen is niet veel toe te voegen. Zeer fijn hotel met vriendelijke mensen. Lekker eten en een goede prijs gelegen in een zeer mooi bekend dorpje. Wij beleefden het in het wit tijdens de kerstdagen. Ook de kellerbar was heel gezellig al ligt dat natuurlijk ook aan de bezoekers.

met partner, Juli 2010
"Prima hotel met zeer vriendelijk leiding"
Francis
24-7-2010 Rustig gelegen, aan de Ahr op´t einde van het dorp .Nette comfort kamers met breedbeeld tv. Goed ,smakelijk eten en afwisselend .een aanrader .
De dranken bij eten zijn te duur ( 4.5€ voor een fles water )om een gunstige prijs / kwal. te halen

met partner, Juli 2010
"Rustige topper"
Ceulemans
12-10-2010 VOOR ONS INDERDAAD EEN TOPPER IN MAAND JULI.GOED ,SMAKELIJK ETEN .
correcte bediening .zeer gunstig gelegen voor wandelingen en uitstappen met wagen
.Komen zeker terug .

met een groep, Juni 2010
"Prima !!"
ruis
4-7-2010 geweldig goed om daar een paar te vertoeven.
prima hotel ,gastvrij ,prima personeel

met een groep
"Geweldig personeel"
A.H.
26-9-2009 Het hotel ligt tussen het riviertje en direct aan de hoofdstraat. Ontzettend jammer dat er zoveel autoverkeer door het plaatsje gaat; als je buiten op het terras zit hoor je weinig van het riviertje en teveel verkeerslawaai. Er is geen lol aan om op het buitenterras te zitten. Dit is de reden om er niet meer terug te komen.
zonde, want het hotel is prima. Beetje gedateerd, maar het is verder schoon, en het eten is okay. Het personeel is erg vriendelijk en attent.
Reserveer een kamer aan de achterkant, met balkon! Dan heb je uitzicht op de bergen en het riviertje, en 's nachts heb je minder last van het verkeer.

met partner, Aug. 2009
"Prima stek"
R. Bos
30-8-2009 Het plaatsje Altenahr heeft te veel stil gestaan, zou aan vernieuwing moeten doen. Souvenirswinkels zijn oubollig en er is best veel leegstand van horeca. Hotel Zur Post heeft misschien wel wat nieuw meubilair nodig maar is een prima hotel om in te verblijven, vriendelijk personeel, ruime kamer met balkon met zicht op de Ahr en bergen. Mooie omgeving om te wandelen en goede uitvalsbasis voor uitstapjes.
Ontbijt in buffetvorm is prima.