Hotel Landhaus Sonnenhof**** in Adenau (Eifel) Duitsland beoordelingen 9.4 | Zoover

Beoordelingen Hotel Landhaus Sonnenhof****

27 mei 2012

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Hotel Landhaus Sonnenhof****

Sonnenberg 10, 53518, Adenau (Eifel)
Hotel Landhaus Sonnenhof scoort een 9,4 uit 10, op basis van 63 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Landhaus Sonnenhof****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Landhaus Sonnenhof**** in Adenau (Eifel), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 3 vakantiefoto's van Hotel Landhaus Sonnenhof**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Duitsland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Rheinland Pfalz. Vergelijk Hotel Landhaus Sonnenhof**** met andere accommodaties in Adenau (Eifel).

4 beoordelingen over Landhaus Sonnenhof****

met een groep, Okt. 2010
"Goed Hotel"
Danny
21-1-2011 wij zijn hier geweest op een weekeindje weg met een voetbal club. dit was volgens de reactie in het hotel niet de bedoeling dit is namelijk een stilte hotel dus als je van rust en een geweldig mooie omgeving houd moet je hier echt naar toe gaan. voor mij was dit ook een zeer goed hotel en de service was uitstekend men hield speciaal voor ons de hotel bar extra lang geopend. en met name het ontbijt was uitstekend verzorgd. ik zou er echter persoonlijk niet langer dan een weekeind naar toe gaan. maar dat heeft denk ik te maken met dat er in de omgeving niet echt veel te doen is. dan kun je beter in de buurt van Cochem gaan daar is het nog mooier en is ook wat meer te beleven. al met al als je van rust en luxe houd kun je hier ebst naar toe gaan.

met partner, Jan. 2010
"Sfeervol en gemoedelijk"
L. Merkelbagh
25-1-2010 Het hotel is gemoedelijk en sfeervol. Keuze uit normaal bed of waterbed. Vriendelijk personeel, uitstekend eten (evt keuze menu), uitgebreid ontbijt (keuze uit latte machiato, cappucino etc, maar ook champagne), gezellig barretje.
De omgeving is echt prachtig. Vanuit het hotel heb je veel wandel/nordic walking (stokken evt in het hotel te verkrijgen) en mountain-bike routes.
Adenau is een leuk plaatsje met winkeltjes en restaurantjes. Ook het plaatsje Altenahr is aan te bevelen. Een bezichtiging in de ruine in Nurburg is de moeite waard. En vooral niet te vergeten voor autoliefhebbers; de Nurburgring.
Honden zijn welkom!

met partner, Dec. 2009
"Fantastisch!"
Sylvia
19-8-2010 Een geweldig mooi Hotel met een grote dosis gastvrijheid. We zijn zo ongelooflijk vriendelijk ontvangen. We hebben heerlijk gegeten in het Hotel zelf. Het was oprecht een culinaire verassing wat ons werdt voorgeschoteld. Onze kamer was zeer volledig ingericht en heel erg schoon. Een Landhaus om zeker nog eens naar terug te keren.

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Landhaus Sonnenhof**** bij:

met vrienden, Nov. 2007
ajr.buitelaar
28-1-2008 Goed hotel. Ruime verzorgde kamers, inrichting wat kitscherig. Ruim gesorteerd ontbijt, elke morgen champagne mogelijk. Heerlijk diner mogelijk. Ligging rustig maar ver buiten centrum, stijle weg vanaf centrum naar hotel. Een hotel om nog een terug te keren en aan te bevelen bij vrienden.