Hotel Hof van Holland*** in Wulmeringhausen Duitsland beoordelingen 8.0 | Zoover
1.509.783 beoordelingen - 43.458 bestemmingen - 273.635 accommodaties - 19.796 bezienswaardigheden - 3.955 bezoekers online

Beoordelingen Hotel Hof van Holland***

-14  °C

7 februari 2012

Hof van Holland, voorkant en parkeerplaats

Hotel Hof van Holland scoort een 8,0 uit 10, op basis van 39 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Hof van Holland***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Hof van Holland*** in Wulmeringhausen, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 53 vakantiefoto's van Hotel Hof van Holland*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Duitsland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Noordrijn-Westfalen (Nordrhein-Westfalen). Vergelijk Hotel Hof van Holland*** met andere accommodaties in Wulmeringhausen.

38 beoordelingen over Hof van Holland***

met partner, Dec. 2011
Fantastische plek en heel rustig
H.D. van Duijne
22-12-2011 Dit is een heerlijke plek om even er lekker tussenuit te zijn.
Mooie omgeving, lekker rustig en zeer gezellig. Gstvrouw en gastheer zijn zeer vriendelijk. Zeer goed ontbijt. Om nog eens terug te gaan.

Prima hotle
Jan en Ine
30-9-2011 Zijn net terug van een paar heerlijke dagen in het Sauerland, en hotel heeft daar toe bijgedragen. Eenvoudig maar vooral heel knus hotel, ligt zeer centraal om de omgeving te verkennen. Lekker rustig wat wij heel fijn vinden, drukte kun je immers opzoeken
Prima ontbijt , en zeker een plaats om nog eens terug te gaan

Een mooie wandelomgeving
klein gunnewiek
24-8-2011 Als je van rust en stilte houdt een aanrader verder is er niets te beleven in het dorp zelf.

Leuk kleinschalig hotel met goede service
walter en sonja uit...
16-8-2011 we hebben hier verbleven van 12/8 tot 15/8 2011 en hadden een leuke tijd
gastvrouw stond steeds klaar met tips want het was een regenachtig weekend
het ontbijt was dik in orde en onze buikjes zaten goed vol
echt een aanrader

Gezellig & knus hotel
Josien
5-9-2011 We hebben een paar heerlijke dagen gehad in Hof van Holland, sfeervol en knus kleinschalig hotel. Ontbijt was prima en in de ruime tuin konden onze kinderen lekker rondrennen. Ruime en pas gerenoveerde kamer met aparte kinderkamer was voor ons ideaal. Nynke en Ton hebben ons gastvrij ontvangen en kennen de omgeving erg goed. Ze hadden goede tips voor restaurants en uitjes.

Een terugkomer
henk en ria verdool...
30-7-2011 "Hof van Holland" geeft je een plek om thuis te voelen !!!!!

met partner, Apr. 2011
Gastvrij en gezellig
Wim Bos
8-4-2011 We hebben het prima naar onze zin gehad. Het was gezellig, hebbenm heerlijk gegeten.
En 's avonds lekker voor de open haarde met een glaasje rode wijn nagenoten van de wandeltocht.
Samen hebben we het oranjepad gelopen.
3 keer een goed hotel gehad.
Wim en Gerrie

met partner, Mrt. 2011
Erg gastvrij en behulpzaam
E, van Houten
7-3-2011 Ondanks de kou buiten was het binnen in alle opzichten warm.
Persoonlijke aandacht en hotel ligt in een erg mooie rustige natuuromgeving
waar volop wandelmogelijkheden zijn maar ook bezoeken aan leuke
dorpjes, stadjes en meren zijn de moeite waard.

met vrienden, Feb. 2011
Geweldige tijd gehad!!
Geert
23-2-2011 Wij kunnen ons niet vinden in de beoordeling van de mensen hieronder. Wij waren deze keer met vrienden een weekendje tot rust komen in het Hof van Holland. Zoals altijd werden we weer gastvrij onthaalt en hebben we heerlijk kunnen genieten van maaltijden. Deze worden altijd al tussen 18:00 en 19:00 geserveerd. Dus het lag niet aan Nynke haar been. De kamers waren netjes en schoon. Voor die prijs (99,00 euro pp incl HP) zijn het prima kamers. Ze zijn ook geen sterren hotel. Wij komen in het voorjaar weer terug om te genieten, dit maal met wandelschoenen!!

met een groep, Feb. 2011
Heel erg jammer
Anita
20-2-2011 Wat keken wij er naar uit met onze kinderen en vrienden. Leuk een hotel in winterberg, als groep. Wij waren met 9 volwassene en 10 kinderen. Dat wij als groep zouden komen was aan het begin duidelijk. Zoals al gezegd moesten wij wel op tijd zijn voor het eten. Uiterlijk 7 uur. De reden hiervoor was dat de gastvrouw geblesseerd is aan haar been. Dat je gefrustreerd bent over je beweeglijkheid kan ik mij wel voorstellen, maar moeten hier de gasten onderleiden??? Nee toch zeker............. wij waren de enige groep met nog 1 gezin. Maar er werk continue gezeurd tegen de kinderen, dit moet rustiger, het geluid van de DS zachter, en als slagroom op het toetje, toen wij de volwassene het gezellig hadden, of wij niet wat zachter konden doen met als reden "IK VIND DAT!" Tja er is dik geld betaald, dus prijs/kwaliteit is ver onder de maat. Hoop dat deze beoordelingen inzicht geven, dat je hier als groep niet moet zijn. Inderdaad 50+ die op tijd gaan eten en slapen, wellicht.......... Erg jammer

met een groep (4)
alleenreizend (5)